Мнениеот Arnautovic49 » 22 яну 2012 22:47
Е не писна ми вече тъкмо се върнахме в борбата за титлата, победа срещу градския съперник повдигна самочувствието ни, в играта сме за шампионска лига, за купата също. Някой да ми каже защо след като трансферния прозорец отвори ние не взимаме НИКОЙ, Тевез та Тевез, ДРУГИ ИГРАЧИ НЯМАЛИ, точно сега когато трябва да направим финални промени в състава си за да направим добър сезон НИЩО... Поредната простотия на Морати, искам да ви напомня че до преди няколко години бяхме неизменно шампиони на Италия плюс няколко купи, преди 2 години взехме шампионска лига заедно с първенството и купата КЪДЕ СА ПАРИТЕ, или не познавам отбора си или с тези пари бе взет само един класен играч (Пацо), никой не може да ме убеди че парите са си отишли за наема на РЕЗЕРВАТА Зарате, Нагатомо, Алварез и Форлан, че даже продадохме и Ето... Знам че Морати си има и разходи по отбора, но стига глупости, така си напълни гушата че чак има нахалството да заявява, че развурзва кесията..... ОК, но както и да завърши тоя мач в който вярвам че ИНТЕР ще се бори до край се надявам че след неговия край Дон Морати ще се позамисли . Само Лудия ИНТЕР!!!
„Цвета на емблемата ще бъде тази прекрасна нощ: черно-синия фон осеян със златни звезди. Ще се нарича Интернационале, защото всички сме братя на Света. “
—Джорджо Муджани, 9 март 1908 г.