пп Има и друг вариант разбира се ::)) да заприличаме на барселона
 ) без типичния таран . Остана да се помолим на Тонев да вземе шави и иниеста
) без типичния таран . Остана да се помолим на Тонев да вземе шави и иниеста  ))
))Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
 ) без типичния таран . Остана да се помолим на Тонев да вземе шави и иниеста
) без типичния таран . Остана да се помолим на Тонев да вземе шави и иниеста  ))
))ralka_levskarka написа:BadBoy написа:Между другото някъде споменаха ли каква е клаузата за откупуване на правата му, защото същата едва ли е ниска и най-пресен пример ми е в Ловеч и техните бразилци.
Винисиус им беще под наем, а откупуващата клауза 1 000 000 евро и за това го освободиха.
Оня пък Кодо го бяха взели за 40 000 евро под наем, а откупуващата клауза 400 000 евро.
Щом това момче ще идва под наем, 100% има откупуваща клауза, из някой бразилски сайт може и да пише.ralka_levskarka написа:Венгер не го е взел само заради сумата която са искали за него.
То ест Арсенал не могат да извадят 130 000 за наем, нали така
ми явно бе, питай ги, гледам си доста заинтересован от всички други отбори, но не и от твоя

zlobul написа:незнам как я мислят , ама с тази защита , без нито един читав разиграващ халф и без централен нападател ми се струва , че ще берем ядове .
пп Има и друг вариант разбира се ::)) да заприличаме на барселона) без типичния таран . Остана да се помолим на Тонев да вземе шави и иниеста
))

Batkoto написа:липсват ни,щото са във вашите заднициа сега сериозно по въпроса,не разбрахме звездата Галярдо от кой отбор е, ама явно дори не е и от плажа .. щото щяхте да се похвалите,че е играл на Копа Кабана, кой знае от кое племе по горното поречие на Амазонка е, сигурно са го изпратили със шамански ритуали

Batkoto написа:фифи перото написа:Batkoto написа:водещи,водещи .. колко да са водещи
Ти не разбираш!
Водещи са клубове,които водят.
Ти си от клуб ,който бута.
[offtopic]и го бутат де[/offtopic]
да, редовно ви бутаме по две три топки напоследък
 май самият той все още не знае или по точно не си е избрал
 май самият той все още не знае или по точно не си е избрал  
zlobul написа:незнам как я мислят , ама с тази защита , без нито един читав разиграващ халф и без централен нападател ми се струва , че ще берем ядове .
пп Има и друг вариант разбира се ::)) да заприличаме на барселона) без типичния таран . Остана да се помолим на Тонев да вземе шави и иниеста
))
ralka_levskarka написа:ми явно бе, питай ги, гледам си доста заинтересован от всички други отбори, но не и от твоя

ralka_levskarka написа:фифи перото .. човече аз ако знаехмай самият той все още не знае или по точно не си е избрал

BadBoy написа:ralka_levskarka написа:ми явно бе, питай ги, гледам си доста заинтересован от всички други отбори, но не и от твоя
И кой е моят отбор?
Жокер: В него играят постоянно различни футболисти...

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта