Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот TristaNNN » 22 яну 2012 20:27

onegavon написа:Те и Хичо искаха, ама Касъм паша ги надцака.Не знам футболист който не е успял да се наложи в десетия отбор от тринайсет тима в Сегунда дивисион Уругвай не ми вдъхва много доверие.
Другото което ми прави впечатление посочената цена в транфермаркт- 400 000 евра.Както знаем там цените са надути примерно Старокин е 500 000 евра и Иво Иванов 400 000.При това положение един наем от 130 000 ако е вярна цифрата е твърде висок за толкова ниско оценен футболист.

И на мен ми беше доста странно как един играч, който не е успял да се наложи във втородивизионния Гренобъл минава през локвите на "Народна армия" и после хоп-заиграва в Премиършип :roll: Явно доста неща са възможни в този живот Изображение
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 яну 2012 20:31

Кашчей написа:
TristaNNN написа:

Надявам се, че правим разлика между Skysports и "сигурните" източници на балона :roll:
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 59,00.html

И какво, като е написано в Скай, сякаш в Англия не се пишат небивалици по сайтове и вестници?

Бербатов от лятото насам колко пъти го продадоха, със сигурност, и Дейли мирър, и Сън, и Гардиан, и кой ли още не?

Ами нищо :arrow: Няма как да знаем на 100% дали Арсенал и Ливърпул са/не са искали въпросния играч :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 22 яну 2012 20:35

Първо не съм се клел, а изказах мнение и второ това беше в предишния трансферен прозорец ,и се оказах прав. Сега сам се продаде и то както се оказа за по-малко пари формата му падна къде да го продадем.Даже много пари взехме за него .

Относно бразилеца не му коментирам качествата, а цената съпоставена с парите за наема.То по-добре да го купят за 400 000 вместо да плащат такъв висок наем.
Ти Гренобъл с онзи индиански отбор ли сравняваш? През локвите на "Народна армия" до Премиършип са стигали и други Бончо Генчев,Димитър Бербатов,Стилиян Петров, Мартин Петров така ,че това е един друг филм в който вие не участвате и няма изгледи да участвате.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 22 яну 2012 20:37

Не е важно ,кой кого е искал.Да си спомним едно малко момче,никому неизвестно,,кинта и петдесет,което ни донесе много радост.Жоазиньо.
Да не правим изводи предварително.Времето ще покаже.Дано е поне 90 % с желанието и сърцето на Жо.
За онези,на които не им знам името ще кажа-Коледа мина и се успокоихте,че оцеляхте.Но запомнете-след 11 месеца пак е Коледа... :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 22 яну 2012 20:38

onegavon написа:Първо не съм се клел, а изказах мнение и второ това беше в предишния трансферен прозорец ,и се оказах прав. Сега сам се продаде и то както се оказа за по-малко пари формата му падна къде да го продадем.Даже много пари взехме за него .

Относно бразилеца не му коментирам качествата, а цената съпоставена с парите за наема.То по-добре да го купят за 400 000 вместо да плащат такъв висок наем.
Ти Гренобъл с онзи индиански отбор ли сравняваш? През локвите на "Народна армия" до Премиършип са стигали и други Бончо Генчев,Димитър Бербатов,Стилиян Петров, Мартин Петров така ,че това е един друг филм в който вие не участвате и няма изгледи да участвате.

Викам, че трети бразилец се появи.Сега си чакам и французина.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 яну 2012 20:39

onegavon написа:Първо не съм се клел, а изказах мнение и второ това беше в предишния трансферен прозорец ,и се оказах прав. Сега сам се продаде и то както се оказа за по-малко пари формата му падна къде да го продадем.Даже много пари взехме за него .

1.От локвите на "Армията" М.Петров стигна до...Сервет!Оттам нататък вие нямате никаква "заслуга"!
2.Бербатов стигна до...Байер!Оттам нататък-виж т.1!
За Ст.Петров-сам си "напиши домашното".

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 22 яну 2012 20:47

фифи перото написа:Не е важно ,кой кого е искал.Да си спомним едно малко момче,никому неизвестно,,кинта и петдесет,което ни донесе много радост.Жоазиньо.
Да не правим изводи предварително.Времето ще покаже.Дано е поне 90 % с желанието и сърцето на Жо.
За онези,на които не им знам името ще кажа-Коледа мина и се успокоихте,че оцеляхте.Но запомнете-след 11 месеца пак е Коледа... :lol:

Що им правиш кеф да повтаряш простотията на селендура Спас Джевизов? И името им знаем, и си ги тресем както се полага-е, за коледните празници си прав, аз след малко ще да хапна кървавица с кисело зеле... :)
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 22 яну 2012 20:47

Бончо Генчев

Играл е за:

Спортист (Генерал Тошево) (1981)
Добруджа (1981-1982, 6 мача)
Осъм (Ловеч) (1982-1983, 18 мача и 2 гола)
Локомотив (Горна Оряховица) (1983-1986, 85 мача и 13 гола в "Б" група)
Етър (Велико Търново) (1986–1991, 115 мача и 37 гола в "А" група)
Спортинг Лисабон (1991–1992, 23 мача и 5 гола)
Ипсуич (1992-1995, 61 мача и 6 гола)
Лутън (1995-1997, 66 мача и 10 гола)
ЦСКА (1997-1998, 32 мача и 20 гола)
Хендън (1999-2001, 52 мача и 9 гола)
Каршалтън (2001-2002, 25 мача и 11 гола)

Стилиян Петров (прякор Стан) е български футболист, полузащитник. Роден е на 5 юли 1979 г. в град Монтана. Започва своята професионална футболна кариера в ПФК Монтана, в който играе от 1995 г. до 1997 г. От 1997 г. до 1999 г. играе в ЦСКА. В "А" група има 64 мача и 9 гола (43 мача с 5 гола за ЦСКА и 21 мача с 4 гола за Монтана). От 1999 г. до 2006 г. в Селтик (Глазгоу) изиграва 234 мача като отбелязва 60 гола. Той е третият български футболист, играл във висшия ешелон на шотландския футбол (след Илиян Киряков и Цанко Цветанов).

Мартин Петров

1997 г. той преминава в ЦСКА,по изричното настояване на тогавашния треньор Георги Василев. В "А" група изиграва 23 мача и вкарва 5 гола,

За Бербатов ,няма да коментирам ,колко го плюехте и искахте да се махне..
Айде,не ,че ви знаеме името... :lol:
Последна промяна от фифи перото на 22 яну 2012 20:50, променено общо 1 път.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 22 яну 2012 20:48

Синьо сърце написа:
фифи перото написа:Не е важно ,кой кого е искал.Да си спомним едно малко момче,никому неизвестно,,кинта и петдесет,което ни донесе много радост.Жоазиньо.

Що им правиш кеф да повтаряш простотията на селендура Спас Джевизов? И името им знаем, и си ги тресем както се полага-е, за коледните празници си прав, аз след малко ще да хапна кървавица с кисело зеле... :)

Знаеш им името?!И какво е то?!

НИЕ имаме ИМЕ!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 22 яну 2012 20:55

фифи перото написа: зеле... :)

Знаеш им името?!И какво е то?!

НИЕ имаме ИМЕ![/quote]
Да, ние имаме име! Техните са над десет,но днес са известни като ЦСКА.Да, нито са централен, нито са на армията-но те си се кичат с това име и им харесва! Но това е техен проблем, а не наш...

Върни се в “Архив”