ЛЕВСКИ(София)-Рубин(Казан)-контролна среща-22.01. 17.00ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ(София)-Рубин(Казан)-контролна среща-22.01. 17.00ч.

Мнениеот kambata » 22 яну 2012 19:56

mistreated написа:
TristaNNN написа:Ама какво :?: При положение, че общо 22-ма играчи на Рубин взеха участие в мача, как ще определиш реално с кой състав са играли. Съжалявам, че не паднахме за да ви направим вечерта весела, но това е положението.

Ама в първенството са гола вода Локото, нали?!
Не е трудно да "определиш" с кой състав са играли, просто трябва да погледнеш титулярите им в първенството и европейските турнири. 5-те им големи звезди изобщо не бяха в групата. От останалите титуляри по 2-3 играха през 2-те полувремена. Според теб трудно ли е да определиш с кой състав са играли?

Това изобщо не е вярно. От 22 човека които пуснаха Рубин днес повече от половината са твърди титуляри останалите са първи резерви. Да наистина липсваха турчина и още двама в нападение, но то и Левски второто пусна момчета които не са се докосвали до първия отбор. Това значи ли че Левски е играл с резервите :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от kambata на 22 яну 2012 19:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 яну 2012 19:56

mistreated написа:
TristaNNN написа:Ама какво :?: При положение, че общо 22-ма играчи на Рубин взеха участие в мача, как ще определиш реално с кой състав са играли. Съжалявам, че не паднахме за да ви направим вечерта весела, но това е положението.

Ама в първенството са гола вода Локото, нали?!
Не е трудно да "определиш" с кой състав са играли, просто трябва да погледнеш титулярите им в първенството и европейските турнири. 5-те им големи звезди изобщо не бяха в групата. От останалите титуляри по 2-3 играха през 2-те полувремена. Според теб трудно ли е да определиш с кой състав са играли?

Очевидно ще е трудно да определим "разряда" на единайсеторката им, затова да го кажем така: Рубин пусна в игра 22-ма играчи. От тях (в двете полувремена общо) имаше футболисти от първия, втория, третия ... и така до десетия отбор на тима. Сега, за да уважим математиката като велика наука, ще приемем че Рубин са играли с петия си отбор :idea:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 22 яну 2012 20:01

kambata написа:Това изобщо не е вярно. От 22 човека които пуснаха Рубин днес повече от половината са твърди титуляри останалите са първи резерви. Да наистина липсваха турчина и още двама в нападение, но то и Левски второто пусна момчета които не са се докосвали до първия отбор. Това значи ли че Левски е играл с резервите :lol: :lol: :lol:

От 22-ма човека щом повече от половината са твърди титуляри, интересно къде слагаш 5-те им звезди? Защото много титуляри в тоя Рубин много нещо.
Къде бяха Едуардо, Валдес, Карадениз, Обафеми Мартинс, Рижиков, Нобоа???
Или те не са от титулярния състав, а от разширения?
Пак повтарям, в 2-те полувреме играха по 2-3 титуляри.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

winar
Контакти:

Мнениеот winar » 22 яну 2012 20:03

mistreated написа:
kambata написа:Това изобщо не е вярно. От 22 човека които пуснаха Рубин днес повече от половината са твърди титуляри останалите са първи резерви. Да наистина липсваха турчина и още двама в нападение, но то и Левски второто пусна момчета които не са се докосвали до първия отбор. Това значи ли че Левски е играл с резервите :lol: :lol: :lol:

От 22-ма човека щом повече от половината са твърди титуляри, интересно къде слагаш 5-те им звезди? Защото много титуляри в тоя Рубин много нещо.
Къде бяха Едуардо, Валдес, Карадениз, Обафеми Мартинс, Рижиков, Нобоа???
Или те не са от титулярния състав, а от разширения?
Пак повтарям, в 2-те полувреме играха по 2-3 титуляри.

Ако не се лъжа двама от горе изброените са контузени

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 22 яну 2012 20:05

zlatan написа:а някой с някакви отзиви за бразилиеро,аз не съм слушал мача а само го следих в нета,но там нищо.

И аз търся отзиви, но няма. Всъщност са важни отзивите на Костов-другото е коментар.Не знам дали в Гонг е споменал нещо, но той пък е един словоохотлив... :) .Предполагам, че ще го видят в още контроли, а и явно са наясно какво представлява, за да го поканят на лагера.Тук има и един друг аспект-идва и друг бразилец/бразилци и трябва да могат да контактуват с другите.В това отношение имаме вече португалец и испанец-но си е друго да са няколко, за да не са изолирани.Но на тренера това му е ясно-ако му върши работа, ще го вземе!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 22 яну 2012 20:08

Знаех си, че няма да загубиме!
:P
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 22 яну 2012 20:09

Отзиви ще има тази вечер от хотела, така казаха по Дарик, тъй като Костов е искал време след мача за да му направи анализ, иначе добра проверка за вас без значение Рубин с какъв състав са играли, но и не трябва да се прехласвате по резултатът защото това са контролни мачове в които се поставят цели различни от това да се гонят победи.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 22 яну 2012 20:14

BadBoy написа:Отзиви ще има тази вечер от хотела, така казаха по Дарик, тъй като Костов е искал време след мача за да му направи анализ, иначе добра проверка за вас без значение Рубин с какъв състав са играли, но и не трябва да се прехласвате по резултатът защото това са контролни мачове в които се поставят цели различни от това да се гонят победи.

Мерси за инфото, че аз бях на работа и не съм слушал.А останалата част от мнението е единственото реално и логично, което може да се каже. ;)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 яну 2012 20:17

Ако трябва да обобщя:
Според "красноармейците" хиксът НИКАК не е престижен!Направо си е срамен!Затова официално се извинявам,че не спукахме Рубин от бой! :oops:
От друга страна,официално се извинявам,че спукахме от бой втория отбор на втородивизионния Агиа Напа! :oops: :oops:
Отсега се чудя,как трябва да завършим срещу Таврия? :?

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 22 яну 2012 20:18

mistreated написа:
kambata написа:Ами ако не ти е ясно отборите в големите първенства каквото е и руското имат ядро от около 20 25 човека които изкарват сезона, защото мачовете са много и не може с 15 човека да се изкарат 40 мача на високо темпо всеки. Ама какво съм тръгнал да обяснявам на чорбар.

Както казах, срещу този състав на Рубин и Локо Пд направиха хикс. Мисля, че не е кой знае какъв повод за гордост. Чорбар, говедо или какъвто и друг да си, не е трудно да го осъзнаеш.

И между другото Обафеми Мартинс и Нелсън Валдес имат съответно 3 и 7 мача за сезон 2011/2012 :) а Едуардо е с 0 мача. Ако не вярваш погледни им сайта
Последна промяна от kambata на 22 яну 2012 20:20, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”