Манчестър Сити - Тотнъм | 22.01.2012 | 15:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Манчестър Сити - Тотнъм | 22.01.2012 | 15:30

Мнениеот Bourgas » 22 яну 2012 17:42

Sardukar написа:Ае тука сте големи лицемери. Защо да не трупат фенове Ман Сити сега? Все едно като половината фенове на Манчестър Ю са станали такива 1999г. да им кажа, че са жалки глорихънтъри! Най нормалното е, когато един отбор играе хубаво и печели да привлича фенове! Кво значение има, кога си станал фен? Много по важно е да си останеш такъв! Това, че в гонг не пишат много фенове на Ман Сити не значи, че няма такива в България!

Фен съм на Юнайтед не от 1999 година, а от доста по-отдавна. За мен всички, които са фенове на Ш*ти, истинските в България са от времето на Дзола, преди това - Кои по д*волите бяха Ш*ти? Тотнъм не заслужаваха да паднат. Това е положението (не знам какво значи глорихънтър, мисля, че имаме и български думи )
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Мнениеот SuperSpurs » 22 яну 2012 17:43

Честита победа на феновете на Сити. Очаквана загуба....макар да ми се струва, че съдията можеше да подходи по друг начин с изпълненията на Лескът и Балотели. Разбира се подобни бяха и съдийските решения срещу Челси, Уулвс еле пък Стоук. Като цяло не мога да бъда недоволен - играхме добре, мина едно от прословутите ни 4 тежки гостувания, мина ще един кръг и запазихме позициите си предвид резултатите на Челси и Ливърпул срещу далеч по-слаби съперници.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 22 яну 2012 17:47

Bourgas написа:
Sardukar написа:Ае тука сте големи лицемери. Защо да не трупат фенове Ман Сити сега? Все едно като половината фенове на Манчестър Ю са станали такива 1999г. да им кажа, че са жалки глорихънтъри! Най нормалното е, когато един отбор играе хубаво и печели да привлича фенове! Кво значение има, кога си станал фен? Много по важно е да си останеш такъв! Това, че в гонг не пишат много фенове на Ман Сити не значи, че няма такива в България!

Фен съм на Юнайтед не от 1999 година, а от доста по-отдавна. За мен всички, които са фенове на Ш*ти, истинските в България са от времето на Дзола, преди това - Кои по д*волите бяха Ш*ти? Тотнъм не заслужаваха да паднат. Това е положението (не знам какво значи глорихънтър, мисля, че имаме и български думи )

Дзола и Сити ? Я пак :lol:
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 22 яну 2012 17:48

Ъъъ, обърках се сериозно, за друго мисля в момента. :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 22 яну 2012 17:55

Въпреки загубата вече ставам все по-голям оптимист за топ 4.Бяхме разсеяни в крайните минути заради непростимия пропуск на Дефоу.Самия факт че не се предадохме след 2 вкарани гола за 4 минути и стигнахме до обрата дори можехме да направим и пълен обрат ме кара все повече да се усмихвам за бъдещето на отбора ни :) :) ;) ;)
Glory, glory Tottenham Hotspur :) :)
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 22 яну 2012 18:01

Много хубав мач стана. Жалко за Тотнъм ,не заслужаваха да загубят. Особено след тоя пропуск на Дефо ,който можеше да им донесе и победата. Сега Юнайтед трябва да гони задължителна победа. :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 22 яну 2012 18:22

"Тотнъм" играха подобно на "Интер" срещу "Милан". Изключително компактно, прибрано, със силни контраатаки, отлично владеене на топката. В името на футбола загубиха. Мисля, че имаше дузпа за "Сити". Иначе "гражданите" с липсващите играчи са доста далеч от това, което трябва да бъдат. Това изобщо може ли да има някакъв спор? Всичко зависи от желанието на "Сити" дали искат титлата, отново да кажа. Сигурен съм, че след няколко дни ще паднат пак от най - големия английски отбор, защото традициите са нещо изключително важно и винаги ще бъде така.
Този сезон "Пуул" може да се окаже в изключително странна ситуация с две купи и да не влезе в Лигата ако продължава да се дъни така. Няма да го повярвам обаче ако не са в четворката. "Челси" и "Арсенал" не заслужават повече от тях да играят в най - престижния клубен турнир.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 22 яну 2012 18:27

daniel875 написа:"Тотнъм" играха подобно на "Интер" срещу "Милан". Изключително компактно, прибрано, със силни контраатаки, отлично владеене на топката. В името на футбола загубиха. Мисля, че имаше дузпа за "Сити". Иначе "гражданите" с липсващите играчи са доста далеч от това, което трябва да бъдат. Това изобщо може ли да има някакъв спор? Всичко зависи от желанието на "Сити" дали искат титлата, отново да кажа. Сигурен съм, че след няколко дни ще паднат пак от най - големия английски отбор, защото традициите са нещо изключително важно и винаги ще бъде така.
Този сезон "Пуул" може да се окаже в изключително странна ситуация с две купи и да не влезе в Лигата ако продължава да се дъни така. Няма да го повярвам обаче ако не са в четворката. "Челси" и "Арсенал" не заслужават повече от тях да играят в най - престижния клубен турнир.

Арсенал и Челси не заслужавали да играят в ШЛ ? А как свърши последния мач на Ливърпул ? :lol:
Изображение

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 22 яну 2012 18:29

PIMP написа:
daniel875 написа:"Тотнъм" играха подобно на "Интер" срещу "Милан". Изключително компактно, прибрано, със силни контраатаки, отлично владеене на топката. В името на футбола загубиха. Мисля, че имаше дузпа за "Сити". Иначе "гражданите" с липсващите играчи са доста далеч от това, което трябва да бъдат. Това изобщо може ли да има някакъв спор? Всичко зависи от желанието на "Сити" дали искат титлата, отново да кажа. Сигурен съм, че след няколко дни ще паднат пак от най - големия английски отбор, защото традициите са нещо изключително важно и винаги ще бъде така.

Арсенал и Челси не заслужавали да играят в ШЛ ? А как свърши последния мач на Ливърпул ? :lol:

"Ливърпул" играеха с мисъл за далеч по - важен за тях мач. Този в сряда ще даде поредната порция слава на мърсисайдци. "Ливърпул" е вечен отбор, другите в Англия са временни явления.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 22 яну 2012 18:33

daniel875 написа:"Ливърпул" играеха с мисъл за далеч по - важен за тях мач. Този в сряда ще даде поредната порция слава на мърсисайдци. "Ливърпул" е вечен отбор, другите в Англия са временни явления.

"Вечният" отбор от доста време не е ставал шампион.
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”