Формула 1 - сезон 2012 (предсезонни коментари)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Формула 1 - сезон 2012

Мнениеот megan fox » 21 яну 2012 17:01

iliev72 написа:Относно ФОТА - ако беше следил щеше да знаеш , че ФОТА са пред разпад и не знам как ще натискат ФИА :)

Имаш късмет, че съм в добро настроение! :twisted: Аз ако съм бил следил... ти имаш ли представа какво каза току що?! :twisted: :twisted: :twisted:

Общия интерес ще накара големите отбори най-вече Макларън, Мерцедес и Ферари да натиснат яко ФИА! Лотус и ти ще се включат със сигурност, само РБ ще се трае, веднъж, че сегашното решение на ФИА е в тяхна полза и веднъж, че имат много да целуват задника на Жан Тод за всичките аванти на ФИА към тях последните години!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 21 яну 2012 18:11

Нека някой Мод. да направи темата важна!
Може и да сложи линк в старата тема!

П.п
Ще има ли пак игра?
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 21 яну 2012 19:26

Мегън,ходиш ли да караш на Виница или само следиш формулата :roll:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 21 яну 2012 19:46

CTAHKO написа:Мегън,ходиш ли да караш на Виница или само следиш формулата :roll:

От доста време не съм ходил да карам. На тия от компанията ми им омръзна, а колегите ми от университета са много несериозни и само се надъхват, но никога не могат да се наканят да идем... :( Картовете във Виница са много слаби. Няма тръпка с тях. :(

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 21 яну 2012 20:33

За момента няма официално потвърждение, както и как е забранено...

Още не е потвърдено... а и Ферари щом са готови със системата за реактивен контрол дали няма да са облагодетелствани от Ред Бул, които въобще не са я разработили. Първо разрешават пък после забрана. Това като с обдухването на дифузьорите миналата година. Този сезон това е забранено... Пак ли ще толерират напитката?

Отброяването започна....
54 дни до първата свободна тренировка за ГП на Австралия!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 21 яну 2012 22:32

MuFc1878 написа:
За момента няма официално потвърждение, както и как е забранено...

Още не е потвърдено... а и Ферари щом са готови със системата за реактивен контрол дали няма да са облагодетелствани от Ред Бул, които въобще не са я разработили. Първо разрешават пък после забрана. Това като с обдухването на дифузьорите миналата година. Този сезон това е забранено... Пак ли ще толерират напитката?

Отброяването започна....
54 дни до първата свободна тренировка за ГП на Австралия!
Абе и аз гледах в сайта на FIA и Ф1 и засега никъде не се споменава за такава забрана. Всъщност новината я видях досега в един български сайт :roll: :roll:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 яну 2012 03:30

megan fox написа:
CTAHKO написа:Мегън,ходиш ли да караш на Виница или само следиш формулата :roll:

От доста време не съм ходил да карам. На тия от компанията ми им омръзна, а колегите ми от университета са много несериозни и само се надъхват, но никога не могат да се наканят да идем... :( Картовете във Виница са много слаби. Няма тръпка с тях. :(

Имат и с по-голяма кубатура от обикновените,имат и Ротакс.Ей там вече е истината :) Ако си карал Ротакс,ще знаеш,че нямат нищо общо с другите.Адреналина наистина се вдига повече,но е по-опасно,а и се искат повече умения,както и практика де.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 22 яну 2012 03:40

Не съм карал Ротакс. Карал съм стандартните и тия по-мощните, но те пак ми идват бавни. :(

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 яну 2012 13:52

Пробвай се някой път с Ротакс,ама внимавай да не катастрофираш,че там вече наистина боли :)

П.П. М/у другото,доколкото съм контактувал с хора занимаващи се с картинга като спорт,варненската писта е една от най-добрите в БГ .Ама мен повече ме кефи като има дрифт или италианско преследване.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 22 яну 2012 16:13

CTAHKO написа:Пробвай се някой път с Ротакс,ама внимавай да не катастрофираш,че там вече наистина боли :)

П.П. М/у другото,доколкото съм контактувал с хора занимаващи се с картинга като спорт,варненската писта е една от най-добрите в БГ .Ама мен повече ме кефи като има дрифт или италианско преследване.

А на мен изобщо не ми харесва нашата писта. Много е скучна. Има само два завоя, където трябва да използваш спирачката - и двата са обратни и един, на който само отнемаш леко газта и го взимаш, всички останали, ако ти стиска може да ги вземеш на пълна газ и разликата в една обиколка идва точно от тези 3 завоя и от смелостта на каращия. Трябваше да има повече завои, които да изискват майсторство да ги вземеш. Иначе хубавото е нашата писта е, че е доста скороста. Предпоследните 2 завоя можеш да ги вземеш с пълна газ и респективно на старт-финала си доста засилен и точно там на първият обратен се печели/губи най-много време - в зависимост дали уцелваш правилното място за спиране, за да вземеш завоя перфектно. ;) Ест това, което пиша важи само за най-слабите картове, ако се кара от по-мощните местата, където трябва да се спира стават повече, защото с тях вече не можеш да вземаш завоите на пълна газ - опиташ ли завършваш в гумите. А и е лесно, когато караш сам на пистата, или в конкретният завой няма никой около теб, но ако в завоя трябва и да изпреварваш тогава вче наистина става по-сложно. Лично според мен има 1-2 завоя, които трябваше да ги направят по-широки, защото идваш засилен, но ет са тесни и ако някой е заел вътрешната страна на завоя просто не можеш да го изпревариш и трябва да намалиш, за да не го удариш. А ако завоите бяха по-широки щеше да има предпоставки да се взимат от външната страна. ;)

Върни се в “Архив”