Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Sisi 1914
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Sisi 1914 » 22 яну 2012 11:57

zlobul написа:
Sisi 1914 написа:
santi_santi написа:За Христов и мен ме е яд,че го махат за сметка на Младенов "мухата без глава"!Но тендецията,която следват Тонев и Костов е скорошно разкарване на доведените от Гонзо през лятото играчи!!

Прав си, че трябваше Младенов да го разкарат, а не Христов!
8-)

на базата на какво да разкарат Младенов вместо Христов бе любов моя :) ? Ако ми кажеш един свестен мач на Христов , ок , ама той няма такъв , докато за Дани Младенов мога да ти кажа поне 5 . Естествено коментара ми е на базата на сравнението между Христов и Младенов и нищо друго .

Кажи ми ти, колко пъти Дани е бил титуляр и колко пъти, Тошк
Младенов имаше повече шансове за изява, от Христов!
:evil: о
Левски завинаги в моето сърце![

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 22 яну 2012 12:53

Кажи ми ти, колко пъти Дани е бил титуляр и колко пъти, Тошк
===================================================
за да се даде шанс на един играч , той трябва да си го извоюва , да не говорим , че дойде като звезда в Левски и доколкото си спомням в подготовката на отбора си беше твърд титуляр т.е. в контролните мачове . Истината е , че го разкриха още срещу амкар . След всичко това опираме пак до един човек , а именно пловдивското бездарие , сърдете се на него . Истинско чудо е , че все още е на работа в клуба . В някои други отбори ментетата си заминават заедно с този който ги е докарал , да не говорим , че тук нещата се повтарят за н-ти път .По моему последния трябваше да си замине още с първата вълна от ментета (миро антонов, щърков, тевия , симонович и т.н. )
Един пример е реакцията на Спортинг по отношение на божинов след изпълнение еднотипно на това , което направи го*няра срещу бате борисов . Още тогава вуцата трябваше да го изгони от отбора защото впоследствие , това му изяде главата и Левски изгуби шанс за повторно влизане в групите на ШЛ .Представи си какво ще стане с Уейн Рууни , ако камерата го улови как пуши на Олд Трафорд , само , че на някои "професионалисти " верисите дойдоха малко в повече .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 22 яну 2012 13:05

zlobul написа:Кажи ми ти, колко пъти Дани е бил титуляр и колко пъти, Тошк
за да се даде шанс на един играч , той трябва да си го извоюва , да не говорим , че дойде като звезда в Левски и доколкото си спомням в подготовката на отбора си беше твърд титуляр т.е. в контролните мачове . Истината е , че го разкриха още срещу амкар . След всичко това опираме пак до един човек , а именно пловдивското бездарие , сърдете се на него . Истинско чудо е , че все още е на работа в клуба . В някои други отбори ментетата си заминават заедно с този който ги е докарал , да не говорим , че тук нещата се повтарят за н-ти път .По моему последния трябваше да си замине още с първата вълна от ментета (миро антонов, щърков, тевия , симонович и т.н. )
Един пример е реакцията на Спортинг по отношение на божинов след изпълнение еднотипно на това , което направи го*няра срещу бате борисов . Още тогава вуцата трябваше да го изгони от отбора защото впоследствие , това му изяде главата и Левски изгуби шанс за повторно влизане в групите на ШЛ .Представи си какво ще стане с Уейн Рууни , ако камерата го улови как пуши на Олд Трафорд , само , че на някои "професионалисти " верисите дойдоха малко в повече .

Не може да не намесиш Гонзо!
Независимо, че говорим за друго!
:evil:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 22 яну 2012 14:34

то нещата са свързани. Много е прав злобул в коментара си, защото не аз или ти сме привлекли Христов. Да, наистина дойде при нас като един от най-добрите халфове в отчайващата А РФГ, но и той както и Иво, беше тотално смачкан психически от тогавашния старши-треньор. Упс, то пък беше "човека-слънце" тогава...
Дани Младенов също не е кой знае какъв футболист, но за разлика от Христов ни е "измъквал" в няколко мача с головете си. Дори и в ЕКТ се разписа...Така, че когато фактите говорят- и боговете мълчат...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 яну 2012 14:47

zlobul написа:Кажи ми ти, колко пъти Дани е бил титуляр и колко пъти, Тошк

Кой "докара" ментето Г.Христов,колко време трябваше да го "разкриват" и кой трябваше да си тръгне заедно с него?А ментето Демба-Нирен?

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 22 яну 2012 14:55

сисита ,
навсякъде по света или айде да бъдем по точни -в белите държави , когато един човек не си изпълнява професионално задълженията , то или бива глобяван или отстраняван . Когато действащ футболист пуши на стадиона , според мен това е непрофесиионално отношение към задълженията си от една страна и неуважение към работодателя си , в частност клубът Левски София -от друга .
Когато един футболист вземе своеволно решение , което е в противовес с треньорските указания , също е "непрофесионализъм" . Не случайно дойде и случаят -Спортинг и Божинов . Хиляди пъти съм твърдял тука , че го*ньо е виновник за отпадането от Бате . Ето , хората ви показват как трябва да се процедира с такива . На го*ньо питам аз , какво му направиха?

п.п Този некадърник е най толерираната личност в историята на Левски София .Аз поне не си спомням да е имало такъв случай като него .
На всичкото отгоре този неблагодарник не можа да събере и грам достойнство за да си отиде сам , отървавайки цяла "синя" България от
мъките да гледа нещастните му опити да се доказва в поприща , които определено не са за него .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 22 яну 2012 15:01

blue avalanche
=================
пишеш за футболисти които имат поне 8 години разминаване в Левски . Няма отбор в света който да не е взимал менте , но при го*ньо нещата са просто отчайващи . За три години минаха 35 футболисти през него , от които 31 са некви абсурди .На всеки полусезон досега се взимаха по 6-7 играча след което изкарват 6 месеца и се чудим после къде да ги наритаме .

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 яну 2012 15:06

zlobul написа:сисита ,
навсякъде по света или айде да бъдем по точни -в белите държави , когато един човек не си изпълнява професионално задълженията , то или бива глобяван или отстраняван . Когато действащ футболист пуши на стадиона , според мен това е непрофесиионално отношение към задълженията си от една страна и неуважение към работодателя си , в частност клубът Левски София -от друга .

Две имена:Дж.Бест и Г.Мюлер... :o

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 22 яну 2012 15:15

blue avalanche написа:

Тва какво доказва и какво общо има с общоприетите норми за поведение?
Ами давай тогава всички да подражават на гореспоменатите + наш го*ньо .
Това че определени единици са си позволявали такива волности ,не означава абсолютно нищо.
Или се опитваш да ми кажеш , че след като си някаква звезда (в гонзовия случай-измислена звезда), значи всичко трябва да ти е позволено .

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 яну 2012 15:37

zlobul написа:
blue avalanche написа:

Тва какво доказва и какво общо има с общоприетите норми за поведение?
Ами давай тогава всички да подражават на гореспоменатите + наш го*ньо .
Това че определени единици са си позволявали такива волности ,не означава абсолютно нищо.
Или се опитваш да ми кажеш , че след като си някаква звезда (в гонзовия случай-измислена звезда), значи всичко трябва да ти е позволено .

Искам да ти кажа,че мога да ти изброя десетки футболисти на Левски,за които "режимът" не е бил силна страна!Но,разбира се,за теб Гонзо е Сатаната в човешко лице,нали така?

Върни се в “Левски”