Георги Първанов- социалният президент!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: За най-интелигентния :)

Мнениеот Странджата » 22 яну 2012 12:34

Не ще и дума, затова в най-скоро време - доктор хонорис кауза на Пернишкия университет (ох, как му беше абревиатурата)!!!

Потребителски аватар
Rainbow 1983
Контакти:

Re: Георги Първанов- социалният президент!

Мнениеот Rainbow 1983 » 22 яну 2012 12:37

миле гърбавия написа:Днес президента Г.Първанов се разделя с властта! След 10 години управление много ми е инересно с какво ще бъде запомнен от народа на изстрадала България ! Лично аз ще го запомня с отстрела на архар за незнам си колко хиляди долара! Добре че новия юнак на България поне не е ловец!

Ще бъде запомнен с това че изкара два мандата! ;)
От всички човешки грехове Господ най - тежко наказва глупостта!!!
Long live Rock`n`Roll !!!
По - страшен от СПИНа , по - опасен от рака - сега за сега си остава ПРОСТАКА! - Радой Ралин.

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 22 яну 2012 12:38

ЦСКА-83 написа:Абе Бойковци.Това ни беше най интелигентния президент.Четете си "ШОК" и жалете за архара.Смешни

:lol: :lol: За теб може и да е бил най-интелигентния президент, ама реално от трима ли ще правим оценка на акъла :lol: Стоянов беше адвокат да не е бил прост ? Желю и той не беше прост има си образованието и научните работи, така че простаци не са били президенти :roll:

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 22 яну 2012 12:39

Най-после агент Гоце ни освободи от присъствието си :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 22 яну 2012 12:41

Добър президент, България по него време влезна и в НАТО и в ЕС, а глупостите за архари Гоце са за феновете на жълтата преса и чалгата
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 22 яну 2012 12:42

urkoto написа:Най-сетне се разделихме с тая комунистическа креатура ама няма как да се зарадвам - като знам какъв уникален безхаберник идва след него...

Аз пък незнам какво се вайкате и обсъждате президентите. С какво ще запомните стария и какво ще направи новия- отговора е нищо. Незнам за какво въобще я има тая длъжност. Или да направят като в щатите президент и премиер да е един човек и от него да зависи всичко или да го закрият това президенство и без това от него не зависи нищо. Ако не бяха изборите за президент заедно с изборите за кмет(от който зависят наистина много неща свързани с мен и моята община) нямаше и да си направя труда да ида до урните и да гласувам за президент.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 22 яну 2012 12:52

Предишния президент Първанов и настоящият Плевнелиев - > хвани единия удари другия !!!
Гоце бил комунист - ОК , напълно съм съгласен !!!
Тато Боко и Плевнелиев какви са ???
Всичко е медии и манипуиране на хората но някои вярват безрезервно .
Помня че когато трябваше да избират Гоце за 2-ри мандат беше издигнат от някакъв обществен комитет
и всички големи спортисти тогава бяха в негова подкрепа и го издигаха (Йовчев,волейболисти без Пл.Константинов,жената на мин. Нейков !!!,Ивет,фигуристите и т.н.т., цялото войнство , даже не съм сигурен дали и Стоичков също не удари рамо) и сега какво ????
В БГ политици които да взимат "трудни" решения няма , всичко се решава от Меркел,Барозо и т.н.т.
Ако СДС бяха хора на място сега те щяха да управляват по волята на ЕС и ЕНП .
Европейски комисии,еврофондове за финансиране, доклади на еврокомисари това е просто инструмент
за управкяване на масите и основното оръжие са медиите !!!
За всеки от нас остава да мисли !!!

Потребителски аватар
комуна
Контакти:

Мнениеот комуна » 22 яну 2012 12:53

Изображение Като гледам тази снимка ,най-щастлив изглежда футболистът на годината ,от днес държи в ръцете си и трите властти.

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 22 яну 2012 12:53

loko2004 написа:Добър президент, България по него време влезна и в НАТО и в ЕС, а глупостите за архари Гоце са за феновете на жълтата преса и чалгата

Ако той има принос за това, то значи и Ким Чен-ир има принос за демокрацията.
Изображение

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 22 яну 2012 12:58

Роската ще се усмихва невинно и ще кляка пред мутрата ББ. Не че Първанов нещо съществено е направил, де... Нито помогна за медиците, добре, че беше Саркози да притисне Кадафи. Нито вето върху някакъв значим закон е направил. Една кръгла нула- появи на паради, празници и новогодишни речи.
Малко смешно ми стана Роската като каза, че щял да работи по политиката за заетостта... Това си е изцяло политика на изпълнителната власт. Та, поне до 2013г. Роската ще кляка пред ГЕРБ-ерите, ще се усмихва невинно и ще говори сладки приказки.
Като цяло съм съгласен с колегата, че няма почти никакъв смисъл от президентската институция, а само разхищение на административни разходи.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Свободна зона”