Реал - Барса, 1/4 финал за КнК 1:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Реал - Барса, 1/4 финал за КнК 1:2 FT
Лъжа след лъжа. А'й стига вече!
Всеки носи радост във форума - един на влизане, друг на излизане...
- Middlesbrough
- Контакти:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VvtUgn5H9V0&feature=player_embedded[/youtube]

Офтопик:
Middlesbrough написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VvtUgn5H9V0&feature=player_embedded[/youtube]
Бро, на предната страница съм го постнал това.

Barcelona - Mes que un club
- JohnnieWalker
- Контакти:
Middlesbrough написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VvtUgn5H9V0&feature=player_embedded[/youtube]
Кажете пак нещо за съдиите

А Пепе освен явен безмозъчен касапин, явно е и симулант

Тоя мач трябваше да го завършат с няколко човека по-малко

- frostbite
- Контакти:
fcb_bg написа:"Старши треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо защити охуления от кой ли не Пепе след глупостта да настъпи Лионел Меси по ръката. "Ако Пепе беше казал публично, а и лично на мен, че го е направил умишлено, щеше наистина да ме заболи. Той обаче каза, че не е било умишлено и аз му вярвам. Ако някой не му вярва и смята, че е лъжец, нека го каже. Кажете го на него", сподели Жозе на пресконференция преди утрешния мач с Атлетик Билбао.
"Съмнявате се в Пепе, а не в човек, който беше обвинен в расизъм. Не видях през миналия сезон да се съмнявате във футболист, който направи расистки коментари и след това каза, че не е. Всички повярваха, че казва истината, включително и УЕФА. Сега Пепе казва, че не е умишлено…", сравни нещата португалският треньор. Миналата година камерите уловиха Серхио Бускетс от Барселона да нарича "маймуна" Марсело Виейра, след което той отрече.
Въпреки че мадридските медии твърдяха, че Пепе няма да играе футбол в следващите 15 дни като наказание, "тройката" влиза в групата за утрешната среща с баските. "Пепе има мускулни проблеми. Ще влезе в групата, но ще видим дали ще играе, или не. Нужно е да повикам други футболисти, които могат да играят на позицията му", довери Специалния. "
E, това вече е прекалено!!! Липса на всякакво достойнство!!!!
Не мога да си обясня, как ще твърдиш, че Пепе не е настъпил Меси умишлено. То се видя, погледна къде му е ръката, бутна го и го настъпи. Пепе казва, че е неволно :Д то, оставаше и да си признае

- frostbite
- Контакти:
gunnersbg написа:fcb_bg написа:
Фен на Барселона да говори за липса на достойнство е равносилно на висша форма на цинизъм и наглост. Реал Мадрид никога не съм ги харесвал заради грандоманията им, но вашия отбор просто е на първо място в класацията. Наистина добре си подавате топката, но нямате капка морал, достойнство и феърплей. Пръскачки, симулации и корумпирано съдйство - това олицетворява успехите на Барселона в шампионската лига за всеки един футболен фен.
За съдиите не съм съгласен. Дай ми пример освен ЛЕКО пресиления ЖК на Ван Перси, защото аз не се сещам.

За симулациите ОК, но и реал не останаха по-назад в следващите класики.
За пръскачките не ми е ясно защи ги пуснаха, но сигурно заради съдята, който беше на 5 метра от Абидал и видя, че той НЕ играе с ръка. Може би заради това, но съм съгласен и за това.

- frostbite
- Контакти:
JohnnieWalker написа:Middlesbrough написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VvtUgn5H9V0&feature=player_embedded[/youtube]
Кажете пак нещо за съдиите![]()
А Пепе освен явен безмозъчен касапин, явно е и симулант![]()
Тоя мач трябваше да го завършат с няколко човека по-малко![]()
![]()
Нали се сещаш, че ако съдята изгони 1-2 ще ревне Моу, направо целия свят, най-вече медиите. Не очаквай ЧК за реал в сряда.

gunnersbg написа:fcb_bg написа:
Фен на Барселона да говори за липса на достойнство е равносилно на висша форма на цинизъм и наглост. Реал Мадрид никога не съм ги харесвал заради грандоманията им, но вашия отбор просто е на първо място в класацията. Наистина добре си подавате топката, но нямате капка морал, достойнство и феърплей. Пръскачки, симулации и корумпирано съдйство - това олицетворява успехите на Барселона в шампионската лига за всеки един футболен фен.
Хайде да докажеш подчертаното

И недей слага всички под общ знаменател! Това, че лондонските фенчета хленчете не означава, че това са всичките футболни фенове

А точно фен на Арсенал да хленчи срещу съдиите заради мачовете с Барса това вече е меко казано нагло и лицемерно! Вие имате претенции за един червен картон, който трябваше да бъде даден още първото полувреме и изобщо да не се стига да ситуацията от второто полувреме, а какво да кажем ние? 2010-а подарена дузпа за вас и измислен директен червен картон за Пуйол. 2011-а отменен редовен гол на Меси, спестен червен картон на Сонг... Та кой има повече основания да е недоволен от реферите?

fcb_bg написа:"Старши треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо защити охуления от кой ли не Пепе след глупостта да настъпи Лионел Меси по ръката. "Ако Пепе беше казал публично, а и лично на мен, че го е направил умишлено, щеше наистина да ме заболи. Той обаче каза, че не е било умишлено и аз му вярвам. Ако някой не му вярва и смята, че е лъжец, нека го каже. Кажете го на него", сподели Жозе на пресконференция преди утрешния мач с Атлетик Билбао.
"Съмнявате се в Пепе, а не в човек, който беше обвинен в расизъм. Не видях през миналия сезон да се съмнявате във футболист, който направи расистки коментари и след това каза, че не е. Всички повярваха, че казва истината, включително и УЕФА. Сега Пепе казва, че не е умишлено…", сравни нещата португалският треньор. Миналата година камерите уловиха Серхио Бускетс от Барселона да нарича "маймуна" Марсело Виейра, след което той отрече.
Въпреки че мадридските медии твърдяха, че Пепе няма да играе футбол в следващите 15 дни като наказание, "тройката" влиза в групата за утрешната среща с баските. "Пепе има мускулни проблеми. Ще влезе в групата, но ще видим дали ще играе, или не. Нужно е да повикам други футболисти, които могат да играят на позицията му", довери Специалния. "
Достойнство и Жозе

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:fcb_bg написа:"Старши треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо защити охуления от кой ли не Пепе след глупостта да настъпи Лионел Меси по ръката. "Ако Пепе беше казал публично, а и лично на мен, че го е направил умишлено, щеше наистина да ме заболи. Той обаче каза, че не е било умишлено и аз му вярвам. Ако някой не му вярва и смята, че е лъжец, нека го каже. Кажете го на него", сподели Жозе на пресконференция преди утрешния мач с Атлетик Билбао.
Достойнство и ЖозеТова са две несъвместими понятия. По - недостоен и подъл треньор във футбола, аз не знам да има.
Нека не забравяме, че говорим за треньора, който каза след загуба с 5:0, че това не е унижение!