Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот tevez » 21 яну 2012 17:03

bojo0o0o94 написа:Сензация! Левски краде ас на ЦСКА - Мишел Платини
Да не е това бразилеца за когото се говори? :)

Глупости са това!!!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 21 яну 2012 18:21

Значи какво става сега. Чакаме бразилец за вторник. Дано във вторник само не стане за петък...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 21 яну 2012 18:59

turbogena написа:Значи какво става сега. Чакаме бразилец за вторник. Дано във вторник само не стане за петък...

Спокойно, бе, много се спичате-всичко е наред.Хубавите неща бавно стават. Дай да докараме пак туристи и дърводелци на кило...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 21 яну 2012 19:00

Първо искам да честитя на всички "Бабин ден". Защото всички сме израждани от някой и затова поздравявам хората, които са ви дали "правото да дишате въздух" !
Сега по нашите си "болни" темички. Не е необходимо който и да било да се прави на оригинален и да оприличава другите на "плачльовци", "ревльовци", мрънкалници" и пр. Казал съм го много пъти- всеки има определено виждане за ситуацията в даден момент в любимия ни тим- какво по-хубаво от това да го изкаже пред нас?! Не виждам проблем. Досега съм изказвал много, страшно много критични мнения, но се опитвам да не "отнемам" правото на инакомислещите с определения за тяхното психическо състояние примерно... Та към днешна дата нещата стоят така: Имаме налице един нов играч за левия бег. Остават още три- за централния защитник, за халфовата линия и в нападение... Има надежди, макар и с известна доза закъснение, селекцията ни въпреки всичко, да се получи... Що се касае до варианта Мишел Платини да дойде при нас- честно казано, не ми се вярва. Ако пък, недай си Боже, това вземе че стане- значи вече на 100% ръководствата на двата клуба "пърдят в едни гащи". Присо при тях, Платини- при нас. И може да не ходим на мачовете в "дербито" между двата тима. Пак казвам- дано да не е истина за Платини. На нас прасенца не ни трябват. Що се отнася до юношите- трябваше Коен да бъде взет и за Анталия. Независимо, че е с контузия. На Антонио му е страшно рано, няма какво да се заблуждаваме. Знам го момчето много добре- прекалено е крехък за голям футбол. Та глезените му още се огъват при удар по топката... Несериозно е това отношение. Само се уплътнява мястото, за да не буди негодуванието на феновете, че нямаме достатъчно играчи. Продължавам нататък: При положение, че и Христов е на 99% продаден, значи, че тези прословути 4-ма играчи няма да са достатъчни. Ще трябват още, защото при евентуално наказание или контузия на титуляр- в един момент оставаме без алтернатива. Спирам дотук. Малко дълъг ми е коментара, но си мисля, че е редно да напишем по някое обобщение на ситуацията в любимия Левски към момента. Това е.
И подхождайте към коментарите на другите с разбиране и положително отношение- все пак всички обичаме Левски. И сме от "една порода".
Последна промяна от santiliana на 21 яну 2012 19:06, променено общо 2 пъти.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 21 яну 2012 19:05

Дайте малко повече инфо за този бразилец, клипчета, нещо по-конкретно
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 21 яну 2012 19:09

Банда, за сега всичко е мистерия... Чакаме ... ;)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 яну 2012 19:22

santiliana написа:Първо искам да честитя на всички "Бабин ден". Защото всички сме израждани от някой и затова поздравявам хората, които са ви дали "правото да дишате въздух" !
Сега по нашите си "болни" темички. Не е необходимо който и да било да се прави на оригинален и да оприличава другите на "плачльовци", "ревльовци", мрънкалници" и пр. Казал съм го много пъти- всеки има определено виждане за ситуацията в даден момент в любимия ни тим- какво по-хубаво от това да го изкаже пред нас?! Не виждам проблем. Досега съм изказвал много, страшно много критични мнения, но се опитвам да не "отнемам" правото на инакомислещите с определения за тяхното психическо състояние примерно... Та към днешна дата нещата стоят така: Имаме налице един нов играч за левия бег. Остават още три- за централния защитник, за халфовата линия и в нападение... Има надежди, макар и с известна доза закъснение, селекцията ни въпреки всичко, да се получи... Що се касае до варианта Мишел Платини да дойде при нас- честно казано, не ми се вярва. Ако пък, недай си Боже, това вземе че стане- значи вече на 100% ръководствата на двата клуба "пърдят в едни гащи". Присо при тях, Платини- при нас. И може да не ходим на мачовете в "дербито" между двата тима. Пак казвам- дано да не е истина за Платини. На нас прасенца не ни трябват. Що се отнася до юношите- трябваше Коен да бъде взет и за Анталия. Независимо, че е с контузия. На Антонио му е страшно рано, няма какво да се заблуждаваме. Знам го момчето много добре- прекалено е крехък за голям футбол. Та глезените му още се огъват при удар по топката... Несериозно е това отношение. Само се уплътнява мястото, за да не буди негодуванието на феновете, че нямаме достатъчно играчи. Продължавам нататък: При положение, че и Христов е на 99% продаден, значи, че тези прословути 4-ма играчи няма да са достатъчни. Ще трябват още, защото при евентуално наказание или контузия на титуляр- в един момент оставаме без алтернатива. Спирам дотук. Малко дълъг ми е коментара, но си мисля, че е редно да напишем по някое обобщение на ситуацията в любимия Левски към момента. Това е.
И подхождайте към коментарите на другите с разбиране и положително отношение- все пак всички обичаме Левски. И сме от "една порода".

Също така не е необходимо да се правим на по-големи треньори от Костов и да му "подсказваме" кого трябвало да вземе и да не вземе по лагерите.
Предполагам,че Костов си е направил сметката,щом е дал "зелена светлина" на Христов.

тотко
Контакти:

Мнениеот тотко » 21 яну 2012 19:27

кво се праим, ясно е че коен е без връзки и гори. а гонзильо се хилнал се едно, че не ги забърка той.

Потребителски аватар
lebed4eto
Контакти:

Мнениеот lebed4eto » 21 яну 2012 19:28

blue avalanche написа:
B__A__N__DA__TA написа:Дайте малко повече инфо за този бразилец, клипчета, нещо по-конкретно

Няма да ти дадем!

Червените да си следят техните трансферни бижута и да не се мотаят из нашия форум. :arrow:

Потребителски аватар
lebed4eto
Контакти:

Мнениеот lebed4eto » 21 яну 2012 19:30

тотко написа:кво се праим, ясно е че коен е без връзки и гори. а гонзильо се хилнал се едно, че не ги забърка той.

Коен, ти ли си ? :roll:

Върни се в “Архив”