гонг голяма работа сте

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
montello

Re: гонг голяма работа сте

Мнениеот montello » 31 авг 2008 23:27

TOVA E NA4INAT DASE OPRAVIM..TREBVA KRITIKA -I ZA 4ERVENI,SINI,JALTI I T.N...NE BIVA DASI MAL4IM,ZASTOTO SLED BATE STE NI BIE I KAKA...V.STEFANOV E MNOOOOOGO PRAV
ЦСКА

Потребителски аватар
Marcel
Контакти:

Мнениеот Marcel » 01 сеп 2008 00:01

След тегленето на жребия на 1 август Томислав каза, че е получил смс, който бил много предизвикателен, но написаното в него било "истина". нека чуем сега какво е пишело в него- хайде, Томе, обясни ни, чакаме те!!!

Потребителски аватар
alcho
Контакти:

Мнениеот alcho » 01 сеп 2008 10:08

Абе хора - гледайте телевизията - какъв фаул срещу вратаря - та той сам се удари в Бистрон като преди това премина няколко метра с гръб към него - какво да направи чеха - да се дръпне за да не го удари ли. А това за коментарите - писна ми от БНТ - направо ме подлудяват. А за Нова хептен не ми се говори - чудех се кого да псувам повече - дали левски или Савов/Недев с идиотския им коментар с БАТЭ. Може би Гонг трябва да се учат от БНТ и в някоя напечена ситуация да не викат, а да почнат да шептнат. А за пристрастеността на гонг - аз я харесвам но когато е насочена срещу любимият им отбор - коментарите на Александров за случващото се при червените бяха страхотни, както и съсипващите коментари на Томислав за Левски.

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 01 сеп 2008 17:38

еееееееееее днес вече прекалихте направо не мога да ви слушам как може да кажете че имало две хиляди зрители на мача локо-левски аз бях на мача имаше осем хиляди зрители г-н Грънчаров вие сте гледал някой друг мач как не ви е срам :o :o :o
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 01 сеп 2008 21:11

ами и аз го гледах по телевизията и наистина имаше поне 7-8 хиляди.Ама няма сташно на следващия мач на говедата 100-те им фена ще ги изкарат поне 10000 :D

Върни се в “Футбол - България”