Сагата приключи
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Red_champions
Re: Сагата приключи
Да изчакаме потвърждение и одобрение от Уефа.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
-
- Контакти:
айде утре успех и лимона да ги трепе тия Дери
Къде отиде Попов? С него какво става? Да каже Ники или поне да пита Пенков.
-
- Контакти:
Апостол получава картотека но няма да има за 2 мача с Дери
Синьото БФС веднъж да отреди нещо в полза на българския футбол!
Пръскайте се от яд, говеда!
Антверп, Аалст, B 1903, Люцерн, О.Ф.Н., Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), Жилина, Дебрецен,Търнава, Сараево, Иртыш Павлодар...keeps counting => "Не спирате да губите по цялата земя!"
black&white написа:Пичове, дали съвсем приключи? Това, че БФС са взели някакво решение, въобще не значи, че УЕФА трябва да го признае. Имам предвид заканата на ДХ да сезира УЕФА. То той че е палячо, палячо е. Говори какво ли не. Ама..не се знае кога точно не лъже - може един път да не излъже и това да за лош късмет на някого. Та ето какво твърди ДХ:
„ЦСКА са си хванали човека, този който решава, съдията. Аз нямам право. Питайте тях. Но пак ще повторя, че пълномощното на Тимонов и Манчев беше фалшиво. Както и други подписани от тях документи. Аз им познавам много добре подписите и знам, че това не бяха техните. Ако загубя тук, със сигурност ще спечеля пред УЕФА. Единственото сигурно е, което си признаха от ЦСКА, че на 13 юли играчите са подписали договор с клуба, което означава, че вече имат по два договора. Този двоен договор е напълно достатъчен пред УЕФА за да ги спре да играят”.
Дори и УЕФА да отсъди в полза на ЦСКА (което е много вероятно), към момента сагата още не е приключила.
Абе той за собствения си подпис експертиза поиска и какво се оказа,че и него не може да разпознае.Дрън дрън колкото да не поеме иронията на маса хора.Селяка губи ден след ден,победата е близо канари убеден съм
Vonin написа:Синьото БФС веднъж да отреди нещо в полза на българския футбол!
Защо да се пръскам от яд? Това че си просто и злобно момче не значи, че другите сме такива.
Аз се надявах да ви ги отсъдят на вас...какво са виновни момчетата, че Христолов е боклук
Комисиите към БФС оттдавна се подиграват със ЦСКА. Така ще бъде докато този ПЛЕШИФ ПЛАШИПУТАРНИК Боби челото е президент.Винаги се събират в последния момент, все нещо изизат със някакви мъгляви изказвания-това не било в тяхната компетенция , онова не било.Как да им не е..ш майкята.
Ти, приятелю, си малоумен.Защо си мислиш, че ние не искаме българското да спечели??Да не мислиш , че ми е било хубаво да гледам как ония турци (галатасарай) ви биха с по 3-0 два мача??Вярно , че тогава бях още малък и се надявах ЦСКА да падат , ама тоя мач коренно ми промени мисленето.Vonin написа:Синьото БФС веднъж да отреди нещо в полза на българския футбол!
Успех утре на ЦСКА и на Черно Море.Лично моите прогнози са чиста победа за ЦСКА и вярвам , че Черно Море имат сили за Х.
И това с фалшивите подписи сега какво означава - че Тимонов и Манчев не искат в ЦСКА, искат си в Ботев, ама от ЦСКА са ги отвлекли и сега с фалшивото пълномощно адвокатът е узаконил престъплението
. Но Христолов ще продължи да се бори за свободата на тези бели роби! 

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Върни се в “Футбол - България”