Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Enravota
Контакти:

Re: Дарко Тасевски

Мнениеот Enravota » 29 юли 2009 16:57

Ами Жаклин Дебелата Свиня Професор по всичко, да си стегне жалкото вестниче и да внимава, че може да му пръснат дебеля гъз ако продължава с тия измислици! Тук не става дума само за Левски а за почти всички отбори!
Това не е спортна медия а жълт боклук!

kap40
Контакти:

Мнениеот kap40 » 29 юли 2009 16:58

Кур за дон бидон.Само нажежават обстановката с техните глупости.Дарко не би направил такова нещо!

Потребителски аватар
Acm1899
Контакти:

Мнениеот Acm1899 » 29 юли 2009 17:00

Enravota написа:Ами Жаклин Дебелата Свиня Професор по всичко, да си стегне жалкото вестниче и да внимава, че може да му пръснат дебеля гъз ако продължава с тия измислици! Тук не става дума само за Левски а за почти всички отбори!
Това не е спортна медия а жълт боклук!

Така е прав си те са бетер и Уикенд даже.Илияноооо закривай,закривай.

idulgerov
Контакти:

Мнениеот idulgerov » 29 юли 2009 17:07

Това, което повече ме притеснява е, че именно Тасевски е човека когота визира Батков за продажба след реванша с Баку. Той и Рабех са единствените конвертируеми играчи на Левски в момента. Жалко !

djenko_409
Контакти:

Мнениеот djenko_409 » 29 юли 2009 17:14

Дарко няма да постъпи така с отбора. Той много добре знае че ще спечели много повече ако "ЛЕВСКИ'' влезе в Шампионска лига .Много ме е яд че не успя да вземе учстие , яд ме е също и на ниграта на Зе но случва се и той да прави слаб мач надявам се да се реваншира и тези аматйори да видят наистина срещу какво са се изправили и да си тругнат с много неприятен и траен спомен от България. Но най-много ме е че тоя ратко пусна черния титуляр вместо Жоро Христов.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: КЪМ ТОМИ РУСЕВ

Мнениеот Old_death » 29 юли 2009 17:14

от gorg на 29 Юли 2009 16:33

Old_death написа:
Абе вие сте голями комици Чета и се скъсвам от смях!До вчера гонехте Кокала а днес ревете за него!Ортега беше най-добрия ви полеви играч,а вие го плюете с пълна сила!Той ли е виновен за това,че най-добрия ви играч за пореден път бе Урсула!Наемник бил и други глупости!Къде бяха 90 минути тогава чистокръвните ви прехвалени сини играчи Йовов,Сърмов и другите "тартори" на отбора?Такива фенове са срам за отбора си.Съжалявам че се намесих във форумът ви,но безумието винаги ме е възмущавало.Дано играчите и ръководството ви си вземат необходимите поуки за реванша,защото рискувате да си сложа още една дата в подписа Пожелавам ви успех в реванша в София!

Ти къде прочете, че плюем Ортега?! Напротив - мисля, че преобладаващите мнения са, че се е представил доста по - добре от някои по - стари играчи в отбора! Колкото до Кокала - мисля доста хора бяхме против неговото отстраняване!

Аз ли не мога да чета,или.............

от brossy на 28 Юли 2009 21:32

sf_west написа:
Кажете какво е състоянието на Ортега ако е възможно?
Има ли зна4ение.Поредни пари дадени на вятъра.

NIKSANA на 28 Юли 2009 22:59

Дайте да се органиизраме едно подобаващо посрещане за тия цигани на летището като престигат....наще щели да нощват там..да ги насерем още от летището другата седмица

gen4ev на 29 Юли 2009 08:11

Както и очаквах, Достанич се оказа много тъп треньор.Сам да не пожелаеш да натиснеш отбор, които е получил 4 гола от Екранас, за да издрапаш до 0:0 е престъпление. Типична идея за селски футбол. Вън !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

mOvE_
Контакти:

Мнениеот mOvE_ » 29 юли 2009 17:15

idulgerov написа:Това, което повече ме притеснява е, че именно Тасевски е човека когота визира Батков за продажба след реванша с Баку. Той и Рабех са единствените конвертируеми играчи на Левски в момента. Жалко !

И аз съм на същото мнение...и Бардон точно за това бе върнат...да замести Дарко...

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: СТИГА СТЕ КРИТИКУВАЛИ ОТБОРА ВЕ.

Мнениеот marmi52 » 29 юли 2009 17:16

ПОСРЕДСТВЕНА ДЪРЖАВА - ПОСРЕДСТВЕНИ ОТБОРИ, ПОСРЕДСТВЕН НАЦИОНАЛЕН ТИМ, СЛАБ ФУТБОЛ !!!!
ДРУГО НЕ МОЖЕ ДА ИСКАМЕ !!!
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
DESTROYER
Контакти:

Мнениеот DESTROYER » 29 юли 2009 17:20

Естествено че това са измишльотини Чорб-арски,Титано-азербайжански.
Така че момчета,споко ще видите че Дарко не е продажник, и ще го докаже в реванша, а мисля че ще го пуснат още срещу Литекс.
Само Левски.

п.с.Ще видите кой са продажниците в реванша, а мисля че всички ги знаете,това е червената сган,която ще си продаде гъза за няколко шал-чалмета.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 29 юли 2009 17:26

idulgerov написа:Това, което повече ме притеснява е, че именно Тасевски е човека когота визира Батков за продажба след реванша с Баку. Той и Рабех са единствените конвертируеми играчи на Левски в момента. Жалко !

Най-вероятно ще го продадат! За мен Дарко се превърна в истински Левскар! Доказа го с игрите си. Доказа го с изказванията си.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Архив”