Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дарко Тасевски
Аз също съм твърдо зад Дарко, и съм на мнение че трябва да се направи нещо, за да се спре тази изливаща се пумия върху българският футбол като цяло.
- levskarinvt
- Контакти:
Дарко ни е най-добрия играч в момента, какво повече да коментираме.
-
- Контакти:
Твърденията на ДБ са абсолютни простотии, които едно че уронват престижа на Левски и неговите футболисти.
Само болни мозъце могат да измислят нещо подобно като - ГА например.
Дарко е мъжко момче и боец.
Аз вярвам в него.
Един истински Левскар не може да продаде отбора си.
Само болни мозъце могат да измислят нещо подобно като - ГА например.
Дарко е мъжко момче и боец.
Аз вярвам в него.
Един истински Левскар не може да продаде отбора си.
Re: СТИГА СТЕ КРИТИКУВАЛИ ОТБОРА ВЕ.
nikikolevst написа:Типично по нашенски най-обичаме да даваме акъл. Всеизвестно е че в България всеки разбира от футбол.
Да Левски не игра своята игра в Баку, но в крайна сметка ще продължи.
какво искаме от тях- какво е нивото на БГ футбола че да искаме игра като на Юнайтед или Барселона.
Какво е нивото на националният отбор- същото.
Просто това е положението. Изостанахме в последните години много.
За мен Левски не игра чак толкова трагично. В началото на мача се видя че Баку са респектирани от нашият отбор и се бяха позиционирали в центъра. Левски владееше топката, може би подходи и той малко плахо, но е нормално все пак са гости.Ако бе влязло положението на Ортега резултата щеше да е друг.
не ка дадем спокойствие на момчетата, те ще победят.
странно защо обаче играчите не играеха със Зе Соареш, бе много изолиран. Това може би за мен е един пропуск в играта. Центъра бе наш.Много може би ще ме попитат кой мач съм гледал, но това е така, Сърмов и Гаджев печелеха почти всяко единоборство.
Лошо впечатление ми направи Муджири, който съвсем по селски влизаше, буташе и блъскаше. Той това си и може, още преди в ЦСКА го показваше, а таранът им е просто смешен, особенно онези финтове със скорост, на които публиката им се радваше, но толкова си могат момчетата.
Ще видите че в София Левски ще победи убедително, просто над момчетата тегне страшно много негативизъм от последно време то от журналисти, фенове и всякакви разбирачи.
Момчета нека застанем зад нашият отбор.Стига вече плюене, това няма да помогне на никого.
КОя е своята игра на Левски - аз тая игра не съм я виждал от миналата година...даже по миналата...Ако бе влязло положението на Ортега!?!Ами ако бяха влезнали 4те положения на Баку, където само Петков ни спаси?!?!Муджири доминираше, можеше и да се бута да влиза остро, но щом не получава картон, значи е в рамките на допустимото,наще ако са балерини и не влизат грубо е тяхен проблем, Таранът им е смешен да, целият им отбор е смешен, но тези смешки ни надиграха и то доста убедително, те толкова си могат, но ние явно не сме по-добре щом създадоха повече положения от нас......инече и аз мисля че тук ще ги бием, остава и да не ги, това ще е...няма да коментирам..

САМО ЛЕВСКИ!
Fichango написа:Ти на балона не вярвай
Аз изобщо не им вярвам,обаче проблема е като се наслагва такова излишно напрежение как ще излезе да играе Тасевски другата седмица.Напрежението ще е пълно при него.Ами сега ако се проваля?Дали феновете ми вярват?Дали се съмняват в мен?Ако даде един грешен пас,ако се чуят освирквания още повече ще се скове.Нека тук в Гонг,една от малкото истински медии ако може да види,че феновете му вярваме и се нуждаем другата седмица да бъде играча,който беше през последната година,и че ние феновете сме същите които го подкрепяхме и му се радвахме през цялата година,а не сме срещу него както се пише.
- david_villa
- Контакти:
Re: СТИГА СТЕ КРИТИКУВАЛИ ОТБОРА ВЕ.
Все едно Тодор Батков е пуснал темата...
И аз лично го харесвам и подкрепям Дарко
Това е много голяма простотия.Не съм фен на Левски, но немисля че Тасевски би направил такава простотия.Та това е много важен мач и за него и за отбора му,ако бият най малкото ще прибере много пари а и по нататъка в евротурнирите така че това е много важен мач като цяло че да издава информация или да играе симулативно.
- Acm1899
- Контакти:
Дарко на 50% ви прави играта.Видя се без него вчера кръгла 0.Тоя Бардон няма въздух вече човечеца.Аз харесвам Дарко,а и на този етап според мен Левски неможе без него.
- Red_champions
Re: Без посока
ЕМИЛ написа:Red_champions написа:xi4o_93 написа:http://vbox7.com/play:7451d7e2 поздрав
поздравhttp://www.vbox7.com/play:bb060b44
От тия юнаци в клипа ти кой си![]()
![]()
И нашият поздрав е по як
Кажи не е ли забавно

Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !