Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Без посока

Мнениеот futbolqga » 29 юли 2009 15:58

ЕМИЛ написа:Всички знаеме ,че Велев трябваше да бъде сменен след краят на първенството.Просто батков е супернеадекватен в момента

+1 , само Батков е виновен за сегашните ни проблеми :evil:

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 29 юли 2009 16:03

ЕМИЛ написа:Всички знаеме ,че Велев трябваше да бъде сменен след краят на първенството.Просто батков е супернеадекватен в момента

Глупости! Велев не трябваше да бъде сменян нито след края на първенството, нито сега - трябваше да му се даде шанс да ни вкара в групите на един от двата турнира! Но каквото станало вече - станало, няма връщане назад, отборът и треньорът (колкото и некадърен да е той за мен) трябва да се подкрепят - това е!!!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: никво ходене на мачове

Мнениеот bigbonusprize » 29 юли 2009 16:07

gorg написа:
levskar in CY написа:Вие тук какво правите БЕ? Заради един равен се одрекохте от ЛЕВСКИ? Луди ли сте?Вместо в този труден момент да се обединим вие се правите на чорбари!СТИГА!Каквото било-било!Ние сме от ЛЕВСКИ И винаги ще викаме за любимия тим!Заради кого се одрекохте?Кой е Йовов или Н.Димитров в сравнение с ИДЕЯТА?Заради тях ли няма да викате за ЛЕВСКИ?СТИГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Само ЛЕВСКИ в нашите сърца!

Аз пък все си мисля, че януари месец ще имаме нов тренер, просто биографийката на Радко показва, че е пишман тренер, не вярвам в ЛЕВСКИ да направи голямо име в треньорската професия! Все пак аз ще си подкрепям отбора в сряда и ще се надявам, че отстраним азерите, но след това с тази игра какво ни чака не ми се мисли! А играчи имаме, просто трябва някой да ги нареди, Велев можеше, но наркоманчетата го изгониха - мое мнение!!!

Абе и да не е можел почти една година бяха под негово ръководство. Това си е доста време труд. Трябваше да му се даде шанс да покаже ползотворна ли е била работата му през това време. Не веднъж съм го твардял, че от мачовете в Европа всичко ще си проличи, но уви нямам думата....
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 29 юли 2009 16:07

Това е хитър трик целящ измиване на ръце.Ако евентуално Левски влезне в ШЛ ще кажат ето нови хора и всичко е ок.Ако обаче отпаднат безславно ще кажат слаба физическа форма наследена от предния треньор,за 2-3 мача нямаше как да ги подготвим ала бала..... И догодина пак така докато феновете не вземат главата на когото наистина трябва

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 29 юли 2009 16:18

xi4o_93 написа:http://vbox7.com/play:7451d7e2 поздрав :)

поздрав :lol: http://www.vbox7.com/play:bb060b44
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Ar4i
Контакти:

СТИГА СТЕ КРИТИКУВАЛИ ОТБОРА ВЕ.

Мнениеот Ar4i » 29 юли 2009 16:19

Аман от разбирачи

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 29 юли 2009 16:20

Red_champions написа:
xi4o_93 написа:http://vbox7.com/play:7451d7e2 поздрав :)

поздрав :lol: http://www.vbox7.com/play:bb060b44

От тия юнаци в клипа ти кой си :?: :?: :?: И нашият поздрав е по як

restless
Контакти:

Мнениеот restless » 29 юли 2009 16:21

hetfield написа:Това е хитър трик целящ измиване на ръце.Ако евентуално Левски влезне в ШЛ ще кажат ето нови хора и всичко е ок.Ако обаче отпаднат безславно ще кажат слаба физическа форма наследена от предния треньор,за 2-3 мача нямаше как да ги подготвим ала бала..... И догодина пак така докато феновете не вземат главата на когото наистина трябва

точно.
Батков пак играе игрички, за ад прикрие че пАри нЕма.
Само не разбирам какво лошо има да си каже направо, имиджа ли си пази, какво?!

rzEtw
Контакти:

Re: СТИГА СТЕ КРИТИКУВАЛИ ОТБОРА ВЕ.

Мнениеот rzEtw » 29 юли 2009 16:25

Вчера Левски игра мн.слабо...

Levski_Sf

Дарко Тасевски

Мнениеот Levski_Sf » 29 юли 2009 16:25

През последните дни се появяваха всякакви информации за Дарко-бил давал информация на Гьоко,сега пък бил симулирал травма.Истина е,че това са версии само на една медия и тя е ***.Връх на всичко е днешната статия там.Не искам да я цитирам,защото е много грозна и брутална.В нея пише,че всички фенове на Левски се съмняват в Дарко и България го призовавала да си изкара медицинско.Аз лично изобщо не се съмнявам в него,днес говорих с много приятели Левскари,които са на същото мнение.Докога ще търпим една медия да се подиграва с любимите ни отбори и да използва всеки един момент да се опитва по брутален начин да обижда малкото хубаво в българския футбол.
Моля всички Левскари тук да коментираме случая-продажен ли Дарко.Според мен-НЕ и ако се окаже,че не е въпросната медия трябва да бъде съдена.Така се прави в цивилизованите страни,така трябва да бъде и тук.Не може по такъв начин да се подиграваш с един футболист,личност,и преди всичко човек.А и според мен това е подигравка спрямо клуба Левски и всички Левскари. Аз съм твърдо зад Дарко Тасевски,а вие?

Върни се в “Архив”