Левски - Мъгла или Слънчево затъмнение

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
balef

Re: Левски - Мъгла или Слънчево затъмнение

Мнениеот balef » 20 яну 2012 18:59

И Иво Тонев е въздух под-налягане нищо не зависи от него !
Селекцията категорично закъснява и не знам какво чакат още ?!?

Въпрос до Гонг и по-специално до Стефан Стоянов -Защо не зададеш един правилен въпрос към Тонев ?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 20 яну 2012 20:29

Бекъма написа:Забрави да споменеш откритието Старокин, благодарение на което загубихме доста точки....

В интерес на обективността Старокин показа качества в Бургас, бе твърд титуляр и това бе причината за трансфера му. Факт е обаче, че тук е слаб и непостоянен.[/quote]
Прав си, но качества за Бургас ли е показал или качества за Левски?[/quote]
Ами нали в Бургас играят играят със същите отбори с които и Левски.Не би трябвало да има разлика.[/quote]
При тренер като Гонзо няма как да не се осере всеки играч...Едно е Херо да ти обясни и даде тактическите задачи, друго е някой да скача на тъча:" Вдигай оборотите! Не така, бе!"-ето това е разликата.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 20 яну 2012 21:52

Аз като ви писах , че ви плакнат с хладка вода през декември и това е просто маньовър да изтикат адвоката.Сърцето вика парите са тука нещата са сериозни, хората също били точни.
Ето, колко са сериозни и петъка мина .Нарочно изчаках коректно края на работния ден да не би да ме опровергаят с някоя трансферна бомба.Обаче изненади няма Тодор бута с двете ръце Иво в блатото "Делегирал съм му всички права за селекцията".Иво лъже този петък, другата сряда ,преговаряме и т.н.Внимаваме много ,почти сме се разбрали ала-бала.

Сега ви баламосват с Божинов.Тоя ще си седи резерва и ще си взима парите в Лисабон дреме му ,че не играе.

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 20 яну 2012 22:16

onegavon написа:Аз като ви писах , че ви плакнат с хладка вода през декември и това е просто маньовър да изтикат адвоката.Сърцето вика парите са тука нещата са сериозни, хората също били точни.
Ето, колко са сериозни и петъка мина .Нарочно изчаках коректно края на работния ден да не би да ме опровергаят с някоя трансферна бомба.Обаче изненади няма Тодор бута с двете ръце Иво в блатото "Делегирал съм му всички права за селекцията".Иво лъже този петък, другата сряда ,преговаряме и т.н.Внимаваме много ,почти сме се разбрали ала-бала.

Сега ви баламосват с Божинов.Тоя ще си седи резерва и ще си взима парите в Лисабон дреме му ,че не играе.

Абсолютно точно :!:
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 21 яну 2012 09:27

santi_santi написа:
СВОБОДЕН написа:Трябва да се върнем в началото. Помните ли, че лично премиерът Борисов обяви, че е намерил нов спонсор. А Бойко с начина по който управлява държавата е доказал, че когато каже добър ден, то мигновено трябва човек да се увери дали слънцето е изгряло. Та от там. Казал ли е някой друг за тези реки от пари и т. н. които щели да потекат? Аз поне не знам. А, ако е само това дето го е каза Бойко, то ще има да чакаме Годо.

И какво ти е виновен Бойко Борисов?Намери ли фирма,която проявява интерес,намери.Обаче той не може да седне да подпише договор за спонсорство или покупка,има преговори и то с изпечени тарикати(мошеници)като Батков и Чорни,при които думата не значи нищо особенно за адвоката който днес съм иска толкова утре ще иска повече.

Вярно е, че не той подписва договори. Но аз нещо се съмнявал, че въобще е намерил някакъв спонсор на Левски. Това, че го е казал, не означава, че е истина.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 21 яну 2012 10:43

Ако се съди по това с какъв размах купувате футболисти, тоя спонсор ще да е като нашия Цоцорков -на ви 100 00лв ,че да не ми досажда ББ.
Реклама си направи бате ви Бойко и с нас и покрай вас.Това , че давали малко спонсорите, той какво да нанаправи -криза е ;) .

gembala
Контакти:

Мнениеот gembala » 21 яну 2012 11:01

Към момента Левски е точно толкова силен, колкото беше през есента... Или с една дума слаб! Никакви качествени трансфери за разлика от червените (а те колко ще им свършат работа, предстои да видим но поне са факт) И пак без пари и пак за разлика от червените, където те взеха от продажби колосалните за България 5 млн. лева. Струва ми се, че доста хора се "хванаха" на балоните на г-н Тонев, които господина надува наистина със много сериозна физиономия. Може и да е параноично от моя страна, но мисля, че не са за подценяване топлите, дори много топли отношения на г-н Тонев с господата от Титан...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 яну 2012 11:53

Костов е видял темата ти :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 21 яну 2012 11:56

onegavon написа:Ако се съди по това с какъв размах купувате футболисти, тоя спонсор ще да е като нашия Цоцорков -на ви 100 00лв ,че да не ми досажда ББ.
Реклама си направи бате ви Бойко и с нас и покрай вас.Това , че давали малко спонсорите, той какво да направи -криза е ;) .

Това ли е работа на премиера? Всичката мара втасала, той спонсори на този и онзи търси. И поне да ги беше намерил, а не като сега, намерил ги, ама всъщност никакви ги няма.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

agrex
Контакти:

Мнениеот agrex » 21 яну 2012 12:43

Преди няколко дни пуснах тема " БЕЗ СЕЛЕКЦИЯ - ШАМПИОНИ ? " ,но я спряха без обяснения? Явно слугинажа сред журналистите /за съжаление и в " ГОНГ " / върви с пълна сила. Без да съм спортен журналист,още в понеделник разбрах,че на лагера в Турция няма да има нови имена, но никой не посмя да го обяви.Обратно, до последно ни уверяваха,че петък е крайния срок и със селекцията сме о.к.? Започва вече да ми става смешно,като гледам Тонев и Гонзо,които като солисти в хор " БОДРА СМЯНА " се опитват да ни пеят „ Приспивна песен „ в техен аранжимент. Но това между другото. Въпроса е, имаме ли потенциал и възможности да се борим за титлата с наличните футболисти? Моето мнение е, че можем.
Ако погледнем преките ни конкуренти, може би единствено Лудогорец е реална заплаха. При тях всичко изглежда наред.Играят добър и печеливш футбол. При тях не се забелязва и комплекса „провинциален отбор” . Работи се спокойно и без напрежение. Финансово са обезпечени, а и до колкото знам, ще вземат играчите, които са си набелязали. Не се съмнявам,че на Герена ще ги бием, но мисля,че малко отбори ще могат да им вземат точки.
Обявената от ЦСКА селекция на пръв поглед изглежда супер за BG стандартите,но практиката показва,че нов, добър отбор не се прави в движение за месец -два. Почти целият им основен състав от есента го няма. За тях Зику беше нещо като Дембеле за Левски. Ключара също ще им липсва.,както и Нелсън,който накрая заигра както се очакваше от него.Надявам се допингираните им футболисти да гледат пролетния сезон от трибуните. Нищо чудно Бандаловски и Мораеш също да липсват за началото на сезона.Така, че противно на очакванията,според мен трудно ще се задържат в тройката. А и в ЦСКА нещата опират май до някаква далавера и само „Титаните” знаят каква е.
Сигурен съм,че по ред причини, дори и с Херо, Черноморец трудно ще повтори добрите си игри от есента.По скоро можем да очакваме повече от Литекс,Славия,Локо Пд и Берое…
На фона на тази картинка мисля,че можем да станем и шампиони и за това има няколко предпоставки .
Първо - доверието в новия треньор и отношението на футболистите към него и в частност към тренировъчния процес са на лице. Показа го първият етап от подготовката.
Второ - оказа се, че сме имали и не малко таланти от ДЮШ. Да влязат при мъжете накуп 5-6 юноши с качества, не съм виждал в Левски от времето, когато това направи набор 60-63.Не случайно Костов държи те да се подготвят с първия отбор.В случая не липсата на селекция е причината, а потенциала,който имат тези момчета.
Трето – играчите,които има Левски в момента са добри футболисти, но до сега играеха без треньор. Съобразно схемата на игра,която налага Ники Костов,нещата изглеждат оптимистично.От ляво и дясно на защитата разполагаме с възможно най-доброто.Ще ми се Грийн да играе пред защитата в халфовата линия, но ако се наложи, може да играе двойка с Милиев или Иванов /макар,че и двамата са доста хазартни/.В средата очаквам най-после Дарко и Гаджев да покажат това,което всички очакваме от тях. Тук могат да играят и Цветков и Йовов,както и някой от малките. В същност за мен Йовов е комплексен играч и може да играе навсякъде,стига да не го мързи.По крилата имаме три опции за две места. На първия подготвителен лагер Калво даде да се разбере,че с него Левски не е сгрешил и аз му вярвам.Райков определено е попадение и няма да се учудя,ако Костов го пробва на върха на атаката. Момчето играе с хъс, бърз е, подвижен, с добър демараж и влиза в единоборства без страх.Шанс може да се даде и на Коен.
Четвърто - резервите на Левски могат да бъдат титуляри във всеки един отбор от АРФГ,а това не е маловажно.
И пето - великата синя публика.Може би най-важния и решаващ фактор за успеха !
Само и винаги ЛЕВСКИ !!!

Върни се в “Левски”