Петъка мина, нови няма....
Тонев не е на добре, за 1 месец доста лъжи наговори!
Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
- blue avalanche
- Контакти:
B__A__N__DA__TA написа:Не е точно в "този ред на мисли", но ти едва ли правиш разлика
Украинци дават 350 000 евро на Черноморец за Анеси
21 януари 2012 | 06:07 1
Два клуба от Украйна са изпратили конкретни оферти за нападателя на Черноморец Анеси Абел. “Едната оферта е от Заря (Луганск)”, призна изпълнителният директор Пламен Киряков. Според запознати другата е от Александрия. Посредник е мениджърът Мирчо Димитров. Офертите са за по 350 000 евро, колкото е освобождаващата клауза по договора на Анеси.
Същевременно се разбра, че играчът е пуснал заявление за едностранно прекратен от негова страна договор с Черноморец. Потвърди го и Пламен Киряков. Мениджърката му мадам Ба смята, че не е получил над 2 заплати. Той имал оферти и от два френски тима, ЦСКА и“Левски. “Напълно сме изрядни. Който преговаря с него, ще има санкции и за него”, допълни Киряков.
Вчера с Черноморец договор за 2,5 години парафира мароканецът Атиф Шаешуе. 25-годишният бивш футболист на френския Нанси играе на позицията на избягалия Анеси като втори нападател. Клаузата за продажба е 300 000 евро. Преди това контракти сключиха Самвел Мелконян, Димитър Телкийски, Преслав Йорданов и Пламен Димов.
"24 часа"
Това,че два украински клуба са пратили оферти за Анеси е интересно за феновете на Левски,защото...?
А,пък,ако модераторите вземат,че изчистят темата от "плявата" на такива като тебе,Пармалата и още няколко,знаеш ли колко "странички" ще останат?
blue avalanche написа:B__A__N__DA__TA написа:Не е точно в "този ред на мисли", но ти едва ли правиш разлика
Украинци дават 350 000 евро на Черноморец за Анеси
21 януари 2012 | 06:07 1
Два клуба от Украйна са изпратили конкретни оферти за нападателя на Черноморец Анеси Абел. “Едната оферта е от Заря (Луганск)”, призна изпълнителният директор Пламен Киряков. Според запознати другата е от Александрия. Посредник е мениджърът Мирчо Димитров. Офертите са за по 350 000 евро, колкото е освобождаващата клауза по договора на Анеси.
Същевременно се разбра, че играчът е пуснал заявление за едностранно прекратен от негова страна договор с Черноморец. Потвърди го и Пламен Киряков. Мениджърката му мадам Ба смята, че не е получил над 2 заплати. Той имал оферти и от два френски тима, ЦСКА и“Левски. “Напълно сме изрядни. Който преговаря с него, ще има санкции и за него”, допълни Киряков.
Вчера с Черноморец договор за 2,5 години парафира мароканецът Атиф Шаешуе. 25-годишният бивш футболист на френския Нанси играе на позицията на избягалия Анеси като втори нападател. Клаузата за продажба е 300 000 евро. Преди това контракти сключиха Самвел Мелконян, Димитър Телкийски, Преслав Йорданов и Пламен Димов.
"24 часа"
Това,че два украински клуба са пратили оферти за Анеси е интересно за феновете на Левски,защото...?
А,пък,ако модераторите вземат,че изчистят темата от "плявата" на такива като тебе,Пармалата и още няколко,знаеш ли колко "странички" ще останат?
Точно ти ли намери да говориш за чистене на плява

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- santiliana
Мисля, че някои хора губят реална представа за нещата. Божинов не бил за Левски
Моля???? Какво му е - няма качества, лоша визитка или какво?! Или е най-добре да отричаме всичко и всеки- просто по презумция. Явно това ни е проблема на нас- българите. Моето скромно мнение, без да ангажирам абсолютно никой с него, е че Божинов е един прекрасен вариант за нападател на Левски. Има скорост, борбеност, физика и отработен удар. Нямало да спазва режима според някои- досега да сте чули някоя негова издънка извън терена?! Щото аз не съм. А и личния му живот не бива да бъде тема за обсъждане от който и да било. Важното е как се представя долу, на зеления терен. А той го може. Я вижте нашия всеобщ любимец Гарра- та какво е направил извън Левски- едно голямо НИЩО. Но при нас беше №1 и същевременно постоянно влизаше в пиянски изцепки. Та не бива да се подхожда към всяка една тема с предразсъдък. Съвсем друг е въпроса, че футболист като Валери не е за нашето измислено първенство. Върне ли се тук- приключва с големия футбол. А ако пък е само за 5-6 месеца- просто няма да е от полза нито за нас, нито за самия себе си...

-
- Контакти:
santiliana написа:Мисля, че някои хора губят реална представа за нещата. Божинов не бил за ЛевскиМоля???? Какво му е - няма качества, лоша визитка или какво?! Или е най-добре да отричаме всичко и всеки- просто по презумция. Явно това ни е проблема на нас- българите. Моето скромно мнение, без да ангажирам абсолютно никой с него, е че Божинов е един прекрасен вариант за нападател на Левски. Има скорост, борбеност, физика и отработен удар. Нямало да спазва режима според някои- досега да сте чули някоя негова издънка извън терена?! Щото аз не съм. А и личния му живот не бива да бъде тема за обсъждане от който и да било. Важното е как се представя долу, на зеления терен. А той го може. Я вижте нашия всеобщ любимец Гарра- та какво е направил извън Левски- едно голямо НИЩО. Но при нас беше №1 и същевременно постоянно влизаше в пиянски изцепки. Та не бива да се подхожда към всяка една тема с предразсъдък. Съвсем друг е въпроса, че футболист като Валери не е за нашето измислено първенство. Върне ли се тук- приключва с големия футбол. А ако пък е само за 5-6 месеца- просто няма да е от полза нито за нас, нито за самия себе си...
Абсолютно точно казано
- blue avalanche
- Контакти:
"Към отбора на Левски трябва да се присъедини бразилски нападател. Това разкри старши треньорът на „сините“ Николай Костов.
Бразилският футболист трябва да се присъедини към лагера на „сините“ в Анталия във вторник.
„Нека първо новият футболист пристигне и след това всичко ще стане ясно. Той е бразилец и е нападател“, коментира старши треньорът на Левски."
"Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев заяви, че лично Николай Костов е искал да бъде привлечен бразилския нападател, който се очаква да се присъедини към „сините“ във вторник по време на лагера на отбора в Анталия.
„Късно снощи финализирахме преговорите с въпросния бразилец. Лично Николай Костов искаше да го привлечем в състава си“, коментира Тонев.
„Чакаме още двама. За всички тях ще бъде платена сума, защото са основни единици в съставите си“, добави изпълнителният директор на Левски.
Предлагам да "успокоим топката" на тема "селекция",защото такава ще има!
Бразилският футболист трябва да се присъедини към лагера на „сините“ в Анталия във вторник.
„Нека първо новият футболист пристигне и след това всичко ще стане ясно. Той е бразилец и е нападател“, коментира старши треньорът на Левски."
"Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев заяви, че лично Николай Костов е искал да бъде привлечен бразилския нападател, който се очаква да се присъедини към „сините“ във вторник по време на лагера на отбора в Анталия.
„Късно снощи финализирахме преговорите с въпросния бразилец. Лично Николай Костов искаше да го привлечем в състава си“, коментира Тонев.
„Чакаме още двама. За всички тях ще бъде платена сума, защото са основни единици в съставите си“, добави изпълнителният директор на Левски.
Предлагам да "успокоим топката" на тема "селекция",защото такава ще има!
Вече имаме нова дата -вторник. Да видим дали ще си спазят срока!
onegavon написа:Вече имаме нова дата -вторник. Да видим дали ще си спазят срока!
Ти май си голям оптимист

- bojo0o0o94
- Контакти:
Щом Костов е настоявал за бразилеца значи той най-вероятно е играл в Металург Донецк, докато Костов му е бил треньор. Потърсих кой може да е този бразилец и залагам на този тук http://www.transfermarkt.de/de/alan/pro ... 59154.html
bojo0o0o94 написа:Щом Костов е настоявал за бразилеца значи той най-вероятно е играл в Металург Донецк, докато Костов му е бил треньор. Потърсих кой може да е този бразилец и залагам на този тук http://www.transfermarkt.de/de/alan/pro ... 59154.html
Има резон.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !