Лудогорец е с най-големи шансове за титлата

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kokorz

Re: Лудогорец е с най-големи шансове за титлата

Мнениеот kokorz » 20 яну 2012 18:08

batmanlevski написа:Лудогорец подхранва яко съдийте ,така че и те ги подхранват яко ,нормално е да имат най-големи шансове за титлата ,през есента нямаше отбор който да не е играл срещу тях и да не е пропищял от съдийските балтий

Пич да те питам като си отворен - я кажи кой отбор беше най - брутално смазан от съдийски аванти?Видя се как точно в Разград съдиите ви оттърваха кожите от червени картнони и смешни засади.Пред погледа на цяла България.Същото, но малко по-грубо се случи и в последния кръг с ЦСКА!Да не говорим как няма отбор, който да проплака и един кръг срещу Левски и ЦСКА!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 яну 2012 22:01

kokorz написа:
batmanlevski написа:Лудогорец подхранва яко съдийте ,така че и те ги подхранват яко ,нормално е да имат най-големи шансове за титлата ,през есента нямаше отбор който да не е играл срещу тях и да не е пропищял от съдийските балтий

Пич да те питам като си отворен - я кажи кой отбор беше най - брутално смазан от съдийски аванти?Видя се как точно в Разград съдиите ви оттърваха кожите от червени картнони и смешни засади.Пред погледа на цяла България.Същото, но малко по-грубо се случи и в последния кръг с ЦСКА!Да не говорим как няма отбор, който да проплака и един кръг срещу Левски и ЦСКА!

[offtopic]Няма никакъв шанс да разбере каквото и да е. Абсолютно загубена кауза е да се говори с него по каквато и да е тема, сериозно ти казвам.[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 20 яну 2012 23:03

kokorz написа:
zuekaa написа:
drughi написа:Още първия кръг ще ви "преслушаме" на Лаута. Ако успеете да вземете този мач тогава наистина ще имате реални шансове за титлата. Ще видим...

Ами 2 кръг, БЕРОЕ
Не вярвам 1вите 2 мача да вземат точка, Лудогорец

Вас ви бием по път и над път, така че малко повече уважение може да имаш!Ти да не очакваш да вземете нещо в Разград?Този път резултата ще е по - изразителен!Очакваме ви с тези изхвърляния трети път!

А ве човек ВИЕ СТЕ ЗАБРАВЕНИ ОТ БОГА. нИКОЙ НЕ ВИ СМЯТА ЗА ЖИВИ. Вие сте малко отборче на никому нейзвестно изиграхте 15 мача и взехте да се мерете с големите. Имай малко уважение към отборите който десетки години са в големия футбол и са дали ГОЛЕМИ ИМЕНА

НИКОЙ НЕ ВИ ЗНАЕ И НЯМА И ДА ВИ ПОМНИ СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ И ПАК ЩЕ ХОДИТЕ НА МАЧ Я НА ЦСКА Я НА ЛЕВСКИ ИЛИ НА..... ОНИЯ ДЕН СТАНАХТЕ ГОЛЕМИ ФЕНОВЕ НА ЛУДОГОРЕЦ ДО ОНИЯ ДЕН ГЛЕДАХТЕ НАЗ ПО ТВ СЕГА РОГА ЩЕ МИ ПОКАЗВАТЕ НЕКА МИНАТ 20 - 30 години и тогава имайте смелостта да се мерите :)
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 21 яну 2012 00:49

Не мога да повярвам, че коментара ми е изтрит. Явно тук свободата на словото не се котира. Лудогорец? Помните ли Нефтохимик? Същата съдба ги чака и тези. Изкуствените отбори виреят 2-3 години, след това отиват там, където им е мястото - В група.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 21 яну 2012 00:54

zuekaa написа:А ве човек ВИЕ СТЕ ЗАБРАВЕНИ ОТ БОГА. нИКОЙ НЕ ВИ СМЯТА ЗА ЖИВИ. Вие сте малко отборче на никому нейзвестно изиграхте 15 мача и взехте да се мерете с големите. Имай малко уважение към отборите който десетки години са в големия футбол и са дали ГОЛЕМИ ИМЕНА

НИКОЙ НЕ ВИ ЗНАЕ И НЯМА И ДА ВИ ПОМНИ СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ И ПАК ЩЕ ХОДИТЕ НА МАЧ Я НА ЦСКА Я НА ЛЕВСКИ ИЛИ НА..... ОНИЯ ДЕН СТАНАХТЕ ГОЛЕМИ ФЕНОВЕ НА ЛУДОГОРЕЦ ДО ОНИЯ ДЕН ГЛЕДАХТЕ НАЗ ПО ТВ СЕГА РОГА ЩЕ МИ ПОКАЗВАТЕ НЕКА МИНАТ 20 - 30 години и тогава имайте смелостта да се мерите :)

Аз съм почти на 40 години и никога не съм бил фен на друг отбор, освен на Лудогорец! Лудогорец винаги е имал фенове и това, че ти наскоро си чул за феновете на Лудогорец не променя реалността.
Да, има отбори които са дали футболисти на световно ниво. Но повечето от тези футболисти са минали през няколко български отбора. Можем да кажем, че българският футбол е дал тези таланти, не толкова конкретен отбор.
Погледнато обективно в България все още няма отбор който да е успял да ни представя с достатъчно постоянство на европейско ниво. Погледнато от нивото на сериозните европейски отбори ние нямаме добри отбори. Ние никога няма да имаме отбори, които да намерят място в топ 10 на Европа. Но може да имаме отбори, които да са достойни участници в ШЛ и ЛЕ. Това предстои и отбори в които се работи по начина по който се работи в Лудогорец имат шанса да го направят след година, две или повече. Така че всичко е въпрос на гледна точка, затова те съветвам да говориш повече за отборите на които симпатизираш и по-малко срещу отборите, които те дразнят. Няма нищо лошо да симпатизираш на отбор заради неговата стара и локална слава. Само не ни карай и ние да започваме да мислим като теб. Никой няма намерение да чака години за да си позволи нещо. Дано Лудогорец продължи стремглавото си изкачване и продължава да има претенции, защото те не са голи, а облечени в труда на всички тези хора, защото само с пари такъв успех неможе да се постигне. Примери - много!
[center]Изображение[/center]

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 21 яну 2012 01:09

Бля бля...Всичко в Лудогорец е постиганто САМО с пари. Шампиони могат да станат само, ако Домусчиев е купил титлата. По никакъв друг начин. Лудогорец е третокласен отбор и такъв ще си остане. Ясно е, че тук всеки може да си купи титла, но това нищо не променя. Самият факт, че можете да играете на Армията и Герена е като сън за вас. Насладете се на мига, защото ще е кратък, гаранция.

ludogorets1945
Контакти:

Мнениеот ludogorets1945 » 21 яну 2012 11:52

какво да ви се наслаждаваме на герена и армията , на съдийските аванти ли бе смешко :?:
то едни отбори имате - нямам думи :mrgreen: , щом един новак е начело на класирането -смятайте вие колко сте зле :roll:
чети си славната история на клуба и се наслаждавай , защото няма да си жив да гледаш отбора си да играе европейски футбол

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 21 яну 2012 11:56

tsonpen написа:
zuekaa написа:А ве човек ВИЕ СТЕ ЗАБРАВЕНИ ОТ БОГА. нИКОЙ НЕ ВИ СМЯТА ЗА ЖИВИ. Вие сте малко отборче на никому нейзвестно изиграхте 15 мача и взехте да се мерете с големите. Имай малко уважение към отборите който десетки години са в големия футбол и са дали ГОЛЕМИ ИМЕНА

Аз съм почти на 40 години и никога не съм бил фен на друг отбор, освен на Лудогорец! Лудогорец винаги е имал фенове и това, че ти наскоро си чул за феновете на Лудогорец не променя реалността.
Да, има отбори които са дали футболисти на световно ниво. Но повечето от тези футболисти са минали през няколко български отбора. Можем да кажем, че българският футбол е дал тези таланти, не толкова конкретен отбор.
Погледнато обективно в България все още няма отбор който да е успял да ни представя с достатъчно постоянство на европейско ниво. Погледнато от нивото на сериозните европейски отбори ние нямаме добри отбори. Ние никога няма да имаме отбори, които да намерят място в топ 10 на Европа. Но може да имаме отбори, които да са достойни участници в ШЛ и ЛЕ. Това предстои и отбори в които се работи по начина по който се работи в Лудогорец имат шанса да го направят след година, две или повече. Така че всичко е въпрос на гледна точка, затова те съветвам да говориш повече за отборите на които симпатизираш и по-малко срещу отборите, които те дразнят. Няма нищо лошо да симпатизираш на отбор заради неговата стара и локална слава. Само не ни карай и ние да започваме да мислим като теб. Никой няма намерение да чака години за да си позволи нещо. Дано Лудогорец продължи стремглавото си изкачване и продължава да има претенции, защото те не са голи, а облечени в труда на всички тези хора, защото само с пари такъв успех неможе да се постигне. Примери - много!

Лудогорец, сам не си вярваш, как може да говориш такива простотии. Дори Лудогорец да направи нещо минимално , за мащабите на БГ нали се сещаш ,че Домуса като се махне или му писне, ваз ви няма. Тука е разковничето, че не може да се представя вашия отбор като нещо голямо , защото зависите от кефа на г-н Хапче
той си отива и вие с него. Няма как някой да ви смята за нещо вие ще си останете еднодневка радвайте се на мигът но да ми казвате ,че сте големи и ще ставате още по-големи, ЪПСУРТ
Аз не мразя Лудогорец мразя пропагандата на Домусчиев във всяка медия всеки ден да се тръби за Лудогорец ама било то и най голямата тъпня . Но тва тръбене си има цел, да се говори постоянно за Лудогорец да се набива в мозъците на хората и отам да изтеглите някой фен. Е НЯМА КАК ДА СТАНЕ ПРОСТО .
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 яну 2012 11:58

ludogorets1945 написа:какво да ви се наслаждаваме на герена и армията , на съдийските аванти ли бе смешко :?:
то едни отбори имате - нямам думи :mrgreen: , щом един новак е начело на класирането -смятайте вие колко сте зле :roll:
чети си славната история на клуба и се наслаждавай , защото няма да си жив да гледаш отбора си да играе европейски футбол

То едва ли и ти ще гледаш защото в Европа съдиите не помагат :)
Спомни си Литекс.

Сега какво да спечелите титлата и после ? Ще се опитате за ШЛ ще ви отупат едно хубаво и какво ? Няма да сте нищо повече :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 21 яну 2012 12:31

zuekaa написа:Лудогорец, сам не си вярваш, как може да говориш такива простотии. Дори Лудогорец да направи нещо минимално , за мащабите на БГ нали се сещаш ,че Домуса като се махне или му писне, ваз ви няма. Тука е разковничето, че не може да се представя вашия отбор като нещо голямо , защото зависите от кефа на г-н Хапче
той си отива и вие с него. Няма как някой да ви смята за нещо вие ще си останете еднодневка радвайте се на мигът но да ми казвате ,че сте големи и ще ставате още по-големи, ЪПСУРТ
Аз не мразя Лудогорец мразя пропагандата на Домусчиев във всяка медия всеки ден да се тръби за Лудогорец ама било то и най голямата тъпня . Но тва тръбене си има цел, да се говори постоянно за Лудогорец да се набива в мозъците на хората и отам да изтеглите някой фен. Е НЯМА КАК ДА СТАНЕ ПРОСТО .

Първо да ти обърна внимание, че не се казвам Лудогорец и не съм свързан по никакъв начин с отбора, освен, че му симпатизирам основно заради начина по който се развива и заради играта, която има. За разлика от повечето фенове, аз мога да съм фен само на нещо с което се гордея, не на отбори със слава в миналото или заради това, че имали много фенове.
След това искам да те помоля да прочетеш повече за Лудогорец и ще откриеш, че Лудогорец е правоприемник на Ботев (Разград) създаден през 1920-та година. Въпросният отбор се обединява с други отбори през 1945 и от тогава името му е Лудогорец. Вече ти казах от кога е Лудогорец, а до кога ще го има не зависи от Кирил Домусчиев, защото го имало и преди него. Това е и основната разлика с Литекс. Домусчиев нито ще си прибере базите, нито стадиона, нито ще изтрие успехите, които Лудогорец вече записва. Всички, които подкрепят Лудогорец искат Домусчиев да е до отбора, защото той не само осигурява достатъчно средства, но и се прояви като изключително интелигентен и успешен инвеститор. Самият Домусчиев няма причина да се разделя с това бижу, което създаде наполовина начисто, наполовина върху основите на стария Лудогорец.
Не знам къде я виждаш тази пропаганда за Лудогорец. Отвори който и да е спортен сайт, и ще видиш, че се пише почти само за втория и четвъртия в класирането, догатки кого ще привлекат, кой-кого бил на тенис, на кого му намерили голи снимки и всякаква плява. Не знам Домусчиев да е дал повече от едно-две интервюта след мача с ЦСКА. Да не би да халюцинираш?
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”