zuekaa написа:Лудогорец, сам не си вярваш, как може да говориш такива простотии. Дори Лудогорец да направи нещо минимално , за мащабите на БГ нали се сещаш ,че Домуса като се махне или му писне, ваз ви няма. Тука е разковничето, че не може да се представя вашия отбор като нещо голямо , защото зависите от кефа на г-н Хапче
той си отива и вие с него. Няма как някой да ви смята за нещо вие ще си останете еднодневка радвайте се на мигът но да ми казвате ,че сте големи и ще ставате още по-големи, ЪПСУРТ
Аз не мразя Лудогорец мразя пропагандата на Домусчиев във всяка медия всеки ден да се тръби за Лудогорец ама било то и най голямата тъпня . Но тва тръбене си има цел, да се говори постоянно за Лудогорец да се набива в мозъците на хората и отам да изтеглите някой фен. Е НЯМА КАК ДА СТАНЕ ПРОСТО .
Първо да ти обърна внимание, че не се казвам Лудогорец и не съм свързан по никакъв начин с отбора, освен, че му симпатизирам основно заради начина по който се развива и заради играта, която има. За разлика от повечето фенове, аз мога да съм фен само на нещо с което се гордея, не на отбори със слава в миналото или заради това, че имали много фенове.
След това искам да те помоля да прочетеш повече за Лудогорец и ще откриеш, че Лудогорец е правоприемник на Ботев (Разград) създаден през 1920-та година. Въпросният отбор се обединява с други отбори през 1945 и от тогава името му е Лудогорец. Вече ти казах от кога е Лудогорец, а до кога ще го има не зависи от Кирил Домусчиев, защото го имало и преди него. Това е и основната разлика с Литекс. Домусчиев нито ще си прибере базите, нито стадиона, нито ще изтрие успехите, които Лудогорец вече записва. Всички, които подкрепят Лудогорец искат Домусчиев да е до отбора, защото той не само осигурява достатъчно средства, но и се прояви като изключително интелигентен и успешен инвеститор. Самият Домусчиев няма причина да се разделя с това бижу, което създаде наполовина начисто, наполовина върху основите на стария Лудогорец.
Не знам къде я виждаш тази пропаганда за Лудогорец. Отвори който и да е спортен сайт, и ще видиш, че се пише почти само за втория и четвъртия в класирането, догатки кого ще привлекат, кой-кого бил на тенис, на кого му намерили голи снимки и всякаква плява. Не знам Домусчиев да е дал повече от едно-две интервюта след мача с ЦСКА. Да не би да халюцинираш?