България срещу Испания, Сърбия и Словения в битка за Лондон

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

България срещу Испания, Сърбия и Словения в битка за Лондон

Мнениеот turbogena » 20 яну 2012 19:49

Днес бе изтеглен жребия за олимпийската квалификация по волейбол за мъже, която ще се проведе от 8 до 13 май в Арена Армеец София.

България ще бъде в една предварителна група със Сърбия, Испания и Словения. В другия поток са тимовете на Германия, Италия, Финландия и Словакия.

Припомняме, че само отборът, спечелил първото място от турнира в София ще се класира директно за Лондон 2012.

Мачовете на България ще започват в 20:45 часа и ще бъдат предавани по БНТ. На жребия присъстваха министърът на спорта на България Свилен Нейков, Филип Бербен – вицепрезидент на Европейската конфедерация и вицепрезидент на белгийската федерация по волейбол, Слободан Милошевич – член на журито по жребия и дългогодишен генерален секретар на сръбската волейболна федерация. Домакин на събитието беше инж. Данчо Лазаров – шеф на българската федерация по волейбол.

В жребия участваха легендите Любо Ганев, Димо Тонев и Борислав Кьосев, компания им правеше и Димитър Златанов.

Група "А"

БЪЛГАРИЯ (№9 в ранглистата)

Сърбия (№7)

Испания (№29)

Словения (№36)

Група "В"

Германия (№13)

Италия (№3)

Финландия (№27)

Словакия (№26)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Това е жребият за квалификацията за Олимпийските игри. Да се надяваме ,че нашите момчета ще спечелят турнира и ще се класират за Лондон. И мощна подкрепа в залата! :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Exclusive
Контакти:

Re: България срещу Испания, Сърбия и Словения в битка за Лондон

Мнениеот Exclusive » 20 яну 2012 19:54

federer90 написа:Хитрите сърби пак ще излъжат всички

Тея си ги бием без проблем. :)

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 20 яну 2012 19:58

federer90 написа:Хитрите сърби пак ще излъжат всички

Няма бе ;) Неприятен съперник са ,но съм сигурен ,че с помощта на публиката ще спечелим турнира :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 яну 2012 20:05

С оглед на другите 2 съперника в групата - Словения и Испания, мисля че няма да имаме проблем да се класираме на полуфинал. Дано да сме първи в групата, за да не се налага да играем с Италия и Сърбия на полуфинал и финал.
Принципно в последно време и двата отбора са ни абонати, така че би трябвало да спечелим турнира. Надявам се да помогнем много на момчетата с голямата си подкрепа в залата, която съм повече от убеден, че ще се пръска по шевовете.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 20 яну 2012 20:08

Този жребий въобще не трябва да ни интересува... Така или иначе можем да си позволим МАКСИМУМ една загуба и то в групите... Доколкото разбрах билете за турнира се пускат скоро и ще са с изключително приемливи цени /между 5 и 20 лева/. Затова ако всички тези, които имат претенции към ЛИЦЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ - НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ПО ВОЛЕЙБОЛ МЪЖЕ трябва да дойдат в залата.

[offtopic]Марти, трябва да се уговорим, за да сме заедно на мачовете - Всички срещи на България ще започват в 20.30 часа[/offtopic]
Последна промяна от ros на 20 яну 2012 20:22, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 20 яну 2012 20:13

ros написа:Този жребий въобще не трябва да ни интересува... Така или иначе можем да си позволим МАКСИМУМ една загуба и то в групите... Доколкото разбрах билете за турнира се пускат скоро и ще са с изключително приемливи цени /между 5 и 20 лева/. Затова ако всички тези, които имат претенции към ЛИЦЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ НА БЪЛГАРИЯ - НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ПО ВОЛЕЙБОЛ МЪЖЕ трябва да дойдат в залата.

[offtopic]Марти, трябва да се уговорим, за да сме заедно на мачовете - Всички срещи на България ще започват в 20.30 часа[/offtopic]

[offtopic]Аз вече съм се разбрал с един колега от университета да ходим ,но няма никакъв проблем да си с нас. Другата седмица май ги пускат билетите. Като решим да ходим ще ти се обадя ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 20 яну 2012 20:17

Не би трябвало да имаме проблеми с тях.
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 20 яну 2012 20:27

Определено сме в по-тежката група в сравнение с другата, но с помощта на публиката трябва да успеем да спечелим турнира, аз лично ще направя всичко възможно да отида. :) Въпросът ми е ако сега не успеем, ще имаме ли друга възможност да се класираме за Олимпиадата в Лондон ?
Изображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 20 яну 2012 20:54

Viktor4o_Rs написа:Определено сме в по-тежката група в сравнение с другата, но с помощта на публиката трябва да успеем да спечелим турнира, аз лично ще направя всичко възможно да отида. :) Въпросът ми е ако сега не успеем, ще имаме ли друга възможност да се класираме за Олимпиадата в Лондон ?

България при всички случаи ще има правона участие в един от допълнителните турнири - Световните квалификации, Домакини на които са Италия, Германия и Япония, в кото ще се състезават по 4 отбора и ще се състоят по едно и също време... Да се надяваме, ме няма да стигаме до там, защото ще се прецака Световната лига
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Волейбол”