Аз си спомням, че Стенли беше направила публична забележка на модератор, че коментира в лично качество потребител.
сега случаят е същият.
Картаго, ти коментираш някои лични неща за мен, нямащи нищо общо с темата.
Според правилата, ако аз отговоря, ще бъде против устава ви, затова за втори път ти предлагам следното:
Свободна публична дискусия между нас двамата, в която всеки казва позицията си за другия с аргументи, пък хората преценяват.
за целта се отказваш за 2 часа от "имунитета";) ти на мод.
може да коментираме всичко, като тооолкова ти се говори за лични неща, ще включим и: защо хората мислят собствената си столова за кръчма, (липсата на) капацитет да изпълняват определена задача, моминският свян на един застаряващ човек да говори за хобито си. абе въобще всичко в един свободен спор.
Естествено ти ще имаш възможността с красноречието си да ме разбиеш на пух и прах. пък да видим
мъжко би било да приемеш, струва ми се. на твое място аз не бих имал колебания.
GONG.BG - мнения и препоръки
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Pro-European
- Контакти:
Re: GONG.BG - мнения и препоръки
Авторът на темата: Ще спре ли..
- slavia_forever
- Контакти:
Pro-European написа:Аз си спомням, че Стенли беше направила публична забележка на модератор, че коментира в лично качество потребител.
сега случаят е същият.
Картаго, ти коментираш някои лични неща за мен, нямащи нищо общо с темата.
Според правилата, ако аз отговоря, ще бъде против устава ви, затова за втори път ти предлагам следното:
Свободна публична дискусия между нас двамата, в която всеки казва позицията си за другия с аргументи, пък хората преценяват.
за целта се отказваш за 2 часа от "имунитета";) ти на мод.
може да коментираме всичко, като тооолкова ти се говори за лични неща, ще включим и: защо хората мислят собствената си столова за кръчма, (липсата на) капацитет да изпълняват определена задача, моминският свян на един застаряващ човек да говори за хобито си. абе въобще всичко в един свободен спор.
Естествено ти ще имаш възможността с красноречието си да ме разбиеш на пух и прах. пък да видим
мъжко би било да приемеш, струва ми се. на твое място аз не бих имал кол****ия.
Само че тук не е мястото. Обсъждането на личните спорове публично във форума, особено в тази тема е недопустимо.
Само да ти кажа, че хобито на някои хора, които може би визираш, е една от причините толкова хора да са сплотени около форума, постоянно пътуват за да могат да са свидетели на същото. Нека не подценяваме и малкото стойностни хора и техните хобита, които са в полза на всички, не само на тях самите.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Аз отговорих много ясно в предишното си съобщение, който иска да го приема! Не смятам да влизам в спорове, обяснения или допълнителни конфликти, който чете, би трябвало да е разбрал.
Модераторите не са ви враг!
kartago написа:Не исках да вземам отношение, но явно се налага! Интересна е хрумката за сравнение между живо предаване и форум, то няма и накъде повече! Различната концепция, различната идея, ограничението във времето, рекламите, поставените рамки и приоритети! Интересно е, че този въпрос го повдига човек, който уж е в "непрекъсната" връзка с Русев, ( то не бяха телефони, намаляване на "заплати", "уволнения") и сега тръгва за пореден път да се перчи във форума! Е защо не звъннеш на шефа и да ти отговори на въпросите ти?! Само за сведение да питам, г-н пазарджишки европеец, в момента от Брюксел ли пишете, или от Лисабон ( че то няма поуст от Ваша страна да не уведомите всички къде сте, за къде пътувате, какво сте видели, не че ни интересува)! Ами във форума ( то затова е форум) влиза който иска! Водещите на "Гонг" не са изключение, ако искат ще отговорят, ако искат-не! Не разбирам чутовната българска традиция ( че се проявява и дори и на запад, малко на бай Ганя напомня) да се броят и "четат" чужди пари! Кой, с какви средства, къде отишъл си е негова лична работа! Друг е въпросът защо се е съгласил например, но това не е в контекста на зададения така въпрос! Не разбирам това щение от нашиият "европеец" да му отговарят на всеки негов зададен въпрос! Някой нещо да му е длъжен за нещо си?! Като си в Европата сигурно знаеш и някой друг език ( силно се надявам, че да не правим пак асоциации с героя на Алеко Константинов) ама обясни поне защо българския не си научил?!
"Като следя почти раболепното отношение на редакцията Ви към агент-доносник Тара, също и дипломатичността на Ники (който смятам за най-силният журналист в редакцията Ви) при задаването на въпроси към Титаните, имам основания да смятам че върху независимостта ви, макар и индиректно е повлияно."
Редакцията Ви, журналист в редакцията Ви? "Ви" с главна буква не беше ли учтивата форма на обръщение?!След това: "Стенли, аз ти благодаря, тъй като ти си (почти) единствения човек, който си дава труда да общува с хора от форума."! Аз лично съм силно изненадан от "новината" ( така поставена), че Стенли е собственик на редакцията?! Много тъпо изглежда написано това, г-н "европеец" ( кавичките не са случайно поставени)! Аз понеже живея на село в не европейска България имам право на грешки, така че, няма да се трогна от "европейските" директиви, повярвай ми!!! Само се притеснявам да не ме "уволниш" пак ( за пореден път) или не дай си Боже да ми намалиш заплатата!!!
Той не само, че нахалничи да иска отвогори на всеки негов въпрос, но като му зададох над 10 въпроса към него, неудобни на всичкото отгоре, той си подви опашката и си замълча. И все още си чакам отговорите и така и няма да ги получа. Да не говорим, че аз му бях отговорил вече на всичките! Толкова по темата.
- Pro-European
- Контакти:
slavia_forever написа:
Само че тук не е мястото. Обсъждането на личните спорове публично във форума, особено в тази тема е недопустимо.
....
а дали са допустими личните квалификации към потребител ?
в резултат на негов пост към мен, предизвикателството към Картаго е директно и отправено по начин, който всеки мъж би приел.
Не ми се вярва да го игнорира или да накара някой да изтрие постовете. Един мъж не би се скрил зад "имунитета" си или зад измъкването от някой колега.
Авторът на темата: Ще спре ли..
Аз бих продължил въпроса на Про-Еуропеъна в друга насока...Какво наложи прякото следене и отразяване на лагерите и контролите на Локомотив Пд.... веднага, след като г-н Грънчаров стана отговорник за този отбор?Не се и съмнявам, че ГОНГ не са успели да намерят в Пловдив журналист, фен на Локо, който да е представител на медията, та затова Грънчаров бе назначен за отговорник, ноооо..... защо не се отразяват лагерите на Светкавица, примерно.. или на Черноморец.. на Черно Море, но на Локомотив Пд-да?Има ли връзка това, с назначаването на г-н Грънчаров за отговорник по отбора?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
естествено, че има.
MORSKI написа:естествено, че има.
Което означава, че има връзка и със заплащането на командировките на ресорните отговорници за ЦСКА, Левски и Литекс, които са на всички лагери и мачове на отборите, за които отговарят.А отговора, че ще се отразяват всички подготвителни лагери е не смешен, а нагъл, защото никой от ГОНГ няма да отразява подготвителните лагери на Видима, на Калиакра, Светкавица и Ботев Враца!За сметка на това, в сайта и в радиото ще сме засипани от информация за всичко ставащо около Левски и и ЦСКА.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:MORSKI написа:естествено, че има.
Което означава, че има връзка и със заплащането на командировките на ресорните отговорници за ЦСКА, Левски и Литекс, които са на всички лагери и мачове на отборите, за които отговарят.А отговора, че ще се отразяват всички подготвителни лагери е не смешен, а нагъл, защото никой от ГОНГ няма да отразява подготвителните лагери на Видима, на Калиакра, Светкавица и Ботев Враца!За сметка на това, в сайта и в радиото ще сме засипани от информация за всичко ставащо около Левски и и ЦСКА.
Естествено, че има връзка със заплащането! На журналистите това и е работата, а тя работата се заплаща! Кой плаща, колко плаща и за какво плаща, това не е важно. Или по-скоро, никой не е длъжен да си обявява източниците на доход на всеобщото любопитство! А, отразяването на лагерите е според интереса. Най-много новини се очакват ( имат и най-много привърженици ) от Левски и ЦСКА. Каква новина ще чакаш от Ботев Враца, след като и във врачанските спортни новини няма нищо за подготовката? Много добре знаеш на какво се дължи бизнеса. Търсенето! А, то определя и предлагането!!!
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!
Здравейте , прави ми впечатление , че прекалено късно излиза програмата за новия кръг на първенствата ( в дясно на класиранията на първенствата ). В момента е петък вечер , а на всички класирания стои програмата от предните два кръга . Поздрави на целия екип 

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”