До Томислав Русев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Молба към Томислав Русев!!!

Мнениеот turbogena » 20 яну 2012 14:57

Аз също искам да знам какво става в любимия ни отбор! Ще е хубаво наистина Томето да потърси отговори на зададените от нас (феновете) въпроси!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 20 яну 2012 15:02

turbogena написа:Аз също искам да знам какво става в любимия ни отбор! Ще е хубаво наистина Томето да потърси отговори на зададените от нас (феновете) въпроси!

Все пак всеки ден изтъкват, че спортно шоу гонг е за нас, феновете! Ами ето това ни интересува, а не ремонта на банята!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 20 яну 2012 15:21

Извинявам се за своето невежество, но защо темата бе махната от ТЕМИ? Нещо неудобно ли пишем тук или какво?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 20 яну 2012 15:45

Avanti_Ragazzi написа:Извинявам се за своето невежество, но защо темата бе махната от ТЕМИ? Нещо неудобно ли пишем тук или какво?

Темата е с обръщение към Томислав Русев и е нормално да бъде пусната в подфорум "Gong.bg и Спортно шоу Гонг". А, за разлика от темите в подфорумите на отборите, тези не излизат в списъка на ТЕМИ, а само в списъка на ФОРУМЪТ НА ГОНГ. Надявам се и Т.Русев да обърне внимание на темата и да получите отговор на въпросите!
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 20 яну 2012 15:54

Casper написа:
Avanti_Ragazzi написа:Извинявам се за своето невежество, но защо темата бе махната от ТЕМИ? Нещо неудобно ли пишем тук или какво?

Темата е с обръщение към Томислав Русев и е нормално да бъде пусната в подфорум "Gong.bg и Спортно шоу Гонг". А, за разлика от темите в подфорумите на отборите, тези не излизат в списъка на ТЕМИ, а само в списъка на ФОРУМЪТ НА ГОНГ. Надявам се и Т.Русев да обърне внимание на темата и да получите отговор на въпросите!

OK ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

joro bad

Мнениеот joro bad » 20 яну 2012 16:14

Casper написа:

Даааа, но засяга едиствено и най-вече привържениците на Левски :idea: Или нещо бъркам :?:

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 20 яну 2012 16:37

joro bad написа:
Casper написа:

Даааа, но засяга едиствено и най-вече привържениците на Левски :idea: Или нещо бъркам :?:

Ти ако искаш да ме питаш нещо което те интересува, на твоята поща ли ще го изпратиш или на моята?
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

joro bad

Мнениеот joro bad » 20 яну 2012 16:46

Не ми се спори, ама въобще. Тука нестава за въпрос към теб или г-н Русев ,а за молба от привържениците на даден обор, в случая Левски и въпроси касаещи бъдещето на този отбор и желанието за отговор на многобройни негови привърженици. Ако исках да ти задам въпрос, щях да ти пиша на личните ;) със здраве.

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 20 яну 2012 17:15

[offtopic]Томе, изкара една трийска от Реал-Барса! Да не забравиш да купиш нова раница за ученика![/offtopic]
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 20 яну 2012 17:17

Много сте възбудени май, Томе, да викнем Зику от Китай да те успокои?
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Върни се в “Архив”