Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 20 яну 2012 11:47

siniq_fen написа:
Blue_Lion написа:Не е ли далеч по-добре нещата да станат малко по-бавно, но пък да са сигурни и ползотворни за Левски, вместо на 4ти януари да представим трима играчи които лятото трябва да ги представят в друг отбор ??? Честно казано, аз предпочитам да вземем добри играчи, а кога ще стане това не е такова голямо значение. А това, че розовите са взели някаква печка с 2 гола за 39 мача в последните две години въобще не ме грее ! В италианската преса писаха, че тези от Удинезе за некви туристи, а тоя от Реал не е играл мачове година и половина...смятайте тия ква селекция правят и вижте само за кви уникално кратки срокове ;) Аз това не го искам в Левски !!!

Всичко добре, ама не мога да разбера защо смяташ, че ние ще вземем по-качествени играчи от тях :?

Да ти кажа, ние си имаме достатъчно качествени футболисти, които е нужно да се обиграват и сработват. Такова огромно текучество като всеки полусезон с 4-5 нови основни футболисти...не благодаря! Прочети това и си дай сметка като цяло за нещата ;) viewtopic.php?p=2868959#p2868959
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 20 яну 2012 12:13

siniq_fen написа:
Blue_Lion написа:Не е ли далеч по-добре нещата да станат малко по-бавно, но пък да са сигурни и ползотворни за Левски, вместо на 4ти януари да представим трима играчи които лятото трябва да ги представят в друг отбор ??? Честно казано, аз предпочитам да вземем добри играчи, а кога ще стане това не е такова голямо значение. А това, че розовите са взели някаква печка с 2 гола за 39 мача в последните две години въобще не ме грее ! В италианската преса писаха, че тези от Удинезе за некви туристи, а тоя от Реал не е играл мачове година и половина...смятайте тия ква селекция правят и вижте само за кви уникално кратки срокове ;) Аз това не го искам в Левски !!!

Всичко добре, ама не мога да разбера защо смяташ, че ние ще вземем по-качествени играчи от тях :?

Няма гаранции, факт. Но първо, имам такова предчувствие което се дължи най-вече на факта, че вярвам на Костов. Отделно има сигнали, че на Герена (може би) ще задуха вятъра на промяната, и то най-накрая в положителна посока, но ще видим...всичко с времето си.

П.П. Относно дербито, ако не ви бяха подпряли (визирам неотсъдената 100 % дузпа с/у Цветков), щеше да пееш друга песен ;) Нищо де, ще видим кой ще се смее след края на сезона, но определено няма да сте вие ! И още нещо, защо ми се струва, че batkoto провокира, и то в нашия раздел :roll:
Изображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 яну 2012 12:18

Blue_Lion написа:Няма гаранции, факт. Но първо, имам такова предчувствие което се дължи най-вече на факта, че вярвам на Костов. Отделно има сигнали, че на Герена (може би) ще задуха вятъра на промяната, и то най-накрая в положителна посока, но ще видим...всичко с времето си.

Какво общо има Костов със селекцията във вашия клуб? Кои са тези СИГНАЛИ, че на Герена нещата се променят в положителна посока?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 20 яну 2012 13:19

[center]Левски показа вратата на Бисер Хаздай[/center]
Първата и най-очаквана рокада от страна на Иво Тонев вече е факт. Бисер Хаздай се сбогува с "Герена". Той беше уволнен от шефския пост в детско-юношеската школа.

"Явно не се справям добре", обяви Хаздай и допълни, че пътищата му със "сините" се разделят.

Шефовете на няколко пъти имаха разговори с него, докато първият тим беше на лагер в Кипър. Хаздай не успя да ги убеди, че трябва да го задържат на поста, а Тонев беше категоричен от първия си ден - "работата в школата не ми харесва".

"В петък ще обявим кой ще замени Хаздай. Повече няма какво да коментирам", обяви изпълнителният директор на "Левски". Той и Гонзо до късно обсъждаха бъдещето на школата. За нейни шефове се спрягат двама души - любимецът на сектор "Б" Димитър Иванков и Руси Гочев. Последният на два пъти е бил на този пост, преди да скъса с "Левски" през 2009 г.

Преди време на "Герена" имаха намерение да поверят работата с децата на чужденец. Опитите на "сините" да докарат специалист от Холандия обаче пропаднаха. Сега от "Левски" едва ли ще опитат отново късмета си зад граница.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 20 яну 2012 15:20

Легендата на Левски Кирил Ивков ще бъде новият директор на Детско-юношеската школа на клуба. Той ще замени на поста уволнения Бисер Хаздай. За нов шеф на ДЮШ бе спряган и друг бивш футболист на Левски - Руси Гочев.

Днес Ивков се е срещнал с изпълнителния директор Иво Тонев и спортния шеф Георги Иванов, за да бъдат уточнени детайлите по назначаването.

Междувременно стана ясно, че школата на Левски-Раковски ще се премести на "Герена".

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 яну 2012 16:38

изведнъж се побъркаха с новини за Левски :roll:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 20 яну 2012 17:29

:lol: :lol: :lol: Гонзо бил казал, че всеки добър футболист имал място в Левски, от което следва че Божинов едва ли не е купен вече :lol: :lol: :lol:
че и се надъхват първия бивш футболист на Ювентус и Манчестър Сити в България :lol: :lol: :lol:
чудете се вече от къде да си изсмучете новина, че малко да живне изтерзания обикновен левскар ;)
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 яну 2012 17:47

ако Божинов ще идва в Левски аз ще ви кажа :mrgreen:
доста добър приятел е с братовчеда на баща ми :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 20 яну 2012 17:49

:lol: :lol: :lol: значи можем да те считаме за "отлично информиран източник близък до кухнята" .. да ти кажа по-достоверно ми звучиш от приказките преди малко по Гонг, тяхното повече ми прилича на дезинформация и замазване на положението ;)
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 20 яну 2012 17:54

ralka_levskarka написа:ако Божинов ще идва в Левски аз ще ви кажа :mrgreen:
доста добър приятел е с братовчеда на баща ми :lol:

Кажи на татко си да каже на братовчед му той да посъветва Валери да не си и помисля да стъпва на Герена :lol:
На нас повече пиЕници,чалгари и комарджии не ни трябват ;)

Върни се в “Левски”