Adidas has the rights to sell the club’s products abroad. The Reds only receive a percentage of sales, whereas the deal with Warrior, only covers the playing and training kit, leaving the Club free to promote their other merchandise wherever they want and pocket all the revenue generated. Hence, more profits expected.
Адидас се отказа от Ливърпул,
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Адидас се отказа от Ливърпул,
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
продажбите според мен ще спаднат и то най-вече по света, иначе в Англия не вярвам да им пука кое лого носят - но пък наистина като цяло може и да не се отрази на приходите, според горната схема...
venomcho написа:продажбите според мен ще спаднат и то най-вече по света, иначе в Англия не вярвам да им пука кое лого носят - но пък наистина като цяло може и да не се отрази на приходите, според горната схема...
Аз доколкото разбрах и прочетох, сега продажбите на екипи по света са независими от магазините на Адидас и Ливърпул може да отваря фен магазини където си реши и цялата печалба ще влиза директно в касата на клуба без да минава през Адидас....а и отделно четох, че стоките на Уориър се продават някаква верига магазини, която я има общо взето навсякъде(мисля че в България не

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
те повече магазини от Адидас ясно е, че нямат и няма и да имат, аз затова казвам, че самата цифра като продадени бройки ще е по-малко, но пък печалбата дано да се увеличи
П.П. аз още преди си развих една конспиративна теория - тая компанийка да е по някакъв начин свързана с FSG (те си знаят как) и така да се избягва FFP, все пак "захранват" и Red Sox
П.П. аз още преди си развих една конспиративна теория - тая компанийка да е по някакъв начин свързана с FSG (те си знаят как) и така да се избягва FFP, все пак "захранват" и Red Sox

- liverpool96
- Контакти:
venomcho написа:те повече магазини от Адидас ясно е, че нямат и няма и да имат, аз затова казвам, че самата цифра като продадени бройки ще е по-малко, но пък печалбата дано да се увеличи
Цялата работа е бизнес, сам го казваш. Сътрудничат си както в 'Пул, така и в Ред Сокс, което разбира се е продукт на страхотни взаимоотношения от двете страни, което разбира се води и до още повече плюсове в наша полза, а най-ярко изразения е тези 25 млн.

liverpool96 написа:venomcho написа:те повече магазини от Адидас ясно е, че нямат и няма и да имат, аз затова казвам, че самата цифра като продадени бройки ще е по-малко, но пък печалбата дано да се увеличи
Цялата работа е бизнес, сам го казваш. Сътрудничат си както в 'Пул, така и в Ред Сокс, което разбира се е продукт на страхотни взаимоотношения от двете страни, което разбира се води и до още повече плюсове в наша полза, а най-ярко изразения е тези 25 млн.
за друго "сътрудничество" идеше реч

The Club is likely to unveil the Warrior Sports' Home and away kit (2012-13) by the First week of June. #LFC
Значи към средата на април чакаме leaked
- manutd legeng
- Контакти:
niki87 написа:Ако се гледат парите- ОК
Ама да смениш спортен концерн номер 1 с тия американци...![]()
![]()
Не сменяш Адидас с тия ямериканци,а Адидас ви бият шута!От толкова популярни марки,само нови играчи на пазара са мераклии...И Кени се е объркал май в приказките!Приличате на македонците!Повтаряте си някакво ваше си величие...във вашите очи...Приказвате си колко силно пеете(което нииикак не е вярно,македонци такива),тениски,екипи,бля...бля...а за футбола,че сте средняци не говорите??!!

ахах ей в такива дни само ЛЕГЕНа може да ми оправи настроението