Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 19 яну 2012 22:21

Кашчей написа:Та какво ли трябва да е мнението, за да не остане?

Batkoto написа:Левски ни приема,ни предава .. руската банка е задръстила сметките с рубли и не могат да се отпушат :lol:

Та, според тежката ти дума- да остане или да не остане :?
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 19 яну 2012 22:35

Тара и подлогите му тази пролет ще настъпят котето по гърба . Сигурен съм , че нервите и на "западняците" вече са опънати до краен предел от простотиите им и се чака само някой да запали клечката и некадърниците сериозно ще пострадат .При първата издънка на Левски ще стане доста горещо .Тогава ще има връщане на версии за 3 години назад . Естествено това е само предположение .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 яну 2012 23:41

konvoec написа:
wilge написа:Левски в момента се нуждае по- скоро от двама централни защитници, отколкото от един централен нападател.

Не се прай на разбирач, че е сега ше те погнат. Антилевскар, разбирач :mrgreen:

Всъщност колегата е много прав - нека да го погва който иска. Централните ни бранители са много зле, но това го отдавам на две неща, които като цяло се набиват на очи: "толкова си можем" + тактически (непонятни) указания в доста мачове да се изтеглят напред, почти до централната линия, а в други игри са непонятно назад с огромна дупка между тях и халфовете, а в трети двубои са персонални пазачи на изключително бързи и гъвкави противникови нападатели :? Определено трябва реформа в тази линия, но като гледам Костов има план Б, а именно: Висок и здрав бранител, добър на "втория етаж" като Милиев и пъргав, повратлив и ориентиран защитник като Грийн. Ако си спомняте добрата сплав на централните бранители Томашич -Топузаков, май такава схема ще се търси :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 яну 2012 00:41

BLUE CHAMPIONS написа:
Кашчей написа:Та какво ли трябва да е мнението, за да не остане?

Batkoto написа:Левски ни приема,ни предава .. руската банка е задръстила сметките с рубли и не могат да се отпушат :lol:

Та, според тежката ти дума- да остане или да не остане :?

Да остане, за спомен, колко тъпо може да е понякога мисленето, когато задължително искаш да се направиш на интересен, за сметка на съперника!Лошото е, че не се търси дискусионен вариант, а се лежи на евентуалната слава от "своите", ако го прочетат това.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 яну 2012 02:45

Абе те Цска винаги купуват,абсолютно всеки полусезон имат по 10 нови и докъде я докараха!Тепърва ще трябва да играждат синхрон,ще имат трима наказани,продадоха Делев,Зику и Нелсън,работата с Платини и тя отива натам.Е,какво стана,трябват им 7 нови играчи,така по-добре ли е според вас?И ние ли да почнем да правим така?Това е много глупава политика,всеки сезон да градиш изцяло нов отбор.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 20 яну 2012 02:48

Много се радвам, че тоя Присо, не дойде в Левски, като още лятото го казвах това (да не каже някой, че щото отишъл в ЦСКА и затова така пиша). Не ни трябват играчи, които по време на мач, събуват гащите и се изакват до тъч линията.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 20 яну 2012 09:55

W84me написа:Абе те Цска винаги купуват,абсолютно всеки полусезон имат по 10 нови и докъде я докараха!Тепърва ще трябва да играждат синхрон,ще имат трима наказани,продадоха Делев,Зику и Нелсън,работата с Платини и тя отива натам.Е,какво стана,трябват им 7 нови играчи,така по-добре ли е според вас?И ние ли да почнем да правим така?Това е много глупава политика,всеки сезон да градиш изцяло нов отбор.

Да глупава е но Костов искаше 2-3 нови попълнения на ключови позици като централен защитник нападател и крило ако не се лъжа а все още нищо няма иначе никой не иска всеки полу-сезон по 7-8 нови попълнения :( :( :(

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 20 яну 2012 10:34

нека не коментираме Панчерево в този форум ако обичате.
Хората си имат политика-продадоха си звездите-естествено че ще се подсилят.
С когото те прценят-Присо,Диого,Удинезе-това е клубно решение.
Ситуацията при нас е малко сложна,но не и плачевна както някои я изкарват,а все пак нали НИЕ ЩЕ СМЕ ШАМПИОНИ,НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ТОВА!!!!!!

БОЙКО,СТАЛИЙСКИ,МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ,ДОМУСЧИЕВ-всички работят за тази кауза-споко братя ЛЕВСКАРИ.

Сега нещо сериозно според мен-клубът ни е пред продажба,затов е тази неизвестност и пасивност от двете страни.
Купувач и продавач са ясни ,но не и за нас простосмъртните.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 20 яну 2012 11:06

Не е ли далеч по-добре нещата да станат малко по-бавно, но пък да са сигурни и ползотворни за Левски, вместо на 4ти януари да представим трима играчи които лятото трябва да ги представят в друг отбор ??? Честно казано, аз предпочитам да вземем добри играчи, а кога ще стане това не е такова голямо значение. А това, че розовите са взели някаква печка с 2 гола за 39 мача в последните две години въобще не ме грее ! В италианската преса писаха, че тези от Удинезе за некви туристи, а тоя от Реал не е играл мачове година и половина...смятайте тия ква селекция правят и вижте само за кви уникално кратки срокове ;) Аз това не го искам в Левски !!!
Изображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 20 яну 2012 11:35

Blue_Lion написа:Не е ли далеч по-добре нещата да станат малко по-бавно, но пък да са сигурни и ползотворни за Левски, вместо на 4ти януари да представим трима играчи които лятото трябва да ги представят в друг отбор ??? Честно казано, аз предпочитам да вземем добри играчи, а кога ще стане това не е такова голямо значение. А това, че розовите са взели някаква печка с 2 гола за 39 мача в последните две години въобще не ме грее ! В италианската преса писаха, че тези от Удинезе за некви туристи, а тоя от Реал не е играл мачове година и половина...смятайте тия ква селекция правят и вижте само за кви уникално кратки срокове ;) Аз това не го искам в Левски !!!

Всичко добре, ама не мога да разбера защо смяташ, че ние ще вземем по-качествени играчи от тях :?
Само Левски!

Върни се в “Левски”