papagala_92 написа:Като чета коментарите и на мен ми се иска да живея в чужбина.Мечтата ми е да гледам на живо мач на Милан.А ако мога да си избирам държава в която да живея може би ще избера САЩ.
Поредният заблуден от Холивудските филми

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
papagala_92 написа:Като чета коментарите и на мен ми се иска да живея в чужбина.Мечтата ми е да гледам на живо мач на Милан.А ако мога да си избирам държава в която да живея може би ще избера САЩ.
OldTrafford написа:papagala_92 написа:Като чета коментарите и на мен ми се иска да живея в чужбина.Мечтата ми е да гледам на живо мач на Милан.А ако мога да си избирам държава в която да живея може би ще избера САЩ.
Поредният заблуден от Холивудските филми
soilwork написа:Здравейте на всички! Много ми е интересно да разбера-
1.как живеете в чужбина ?
2.Кое ви харесва в държавата в която сте и кое ви дразни?
3.Как се отнасят към Вас?Какво е мнението ви за хората там? 4.Работата ви добра ли е или не толкова...5.смятате ли един ден да се върнете в България.....Аз самият живея в Германия от 2,5 години. Първоначално заминах с договор за 6 месеца,работя в сферата на гастрономията,живея под наем.Мога да кажа само позитивни неща за хората и живота тук.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта