Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Кашчей » 20 яну 2012 01:56

Виж ся, какъв е смисълът от дуел, когато Дулцинея 1914 я няма.Само ще си хабим патроните заради кефа на Про-то :cry:

Ти си нощна птица, но мой е на работа след 6.5 часа, та смята малко да дремне, а не да прави понеделнишки истории :oops: :oops:

В събота вечер, ако геният на правописа е тук, ще се дуелираме, ако я няма.... да не съм луд да правя густо на сеирджиите, безплатно :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 20 яну 2012 01:58

Кашчей написа:Виж ся, какъв е смисълът от дуел, когато Дулцинея 1914 я няма.Само ще си хабим патроните заради кефа на Про-то :cry:

Ти си нощна птица, но мой е на работа след 6.5 часа, та смята малко да дремне, а не да прави понеделнишки истории :oops: :oops:

В събота вечер, ако геният на правописа е тук, ще се дуелираме, ако я няма.... да не съм луд да правя густо на сеирджиите, безплатно :mrgreen:

Някой май се оправдава,и се кани да подвие опашка безславно.. :(
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 яну 2012 01:59

Кашчей написа:Виж ся, какъв е смисълът от дуел, когато Дулцинея 1914 я няма.Само ще си хабим патроните заради кефа на Про-то :cry:

Не го прави заради другите бе, направи го заради себе си! Докажи, че си мъж, който не бяга от предизвикателства! Да не мислиш, че го правя заради Силвана? Нея и без друго срещу мен не можеш да я спечелиш!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 20 яну 2012 01:59

това си е чисто измъкване, поднесено с епитети.
Меган е съгласен по всяко време без събота, след като има изпит е нормално.

Кашчей , не ти прави чест да увърташ.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 яну 2012 02:03

Нищо ново под Слънцето. Втори път под ред Кашчей подвива опашка... Слабо!

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 20 яну 2012 02:06

MORE DRAMAAAAAAAAAAA

Изображение
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 яну 2012 02:09

Ква драма? Сега отново 2 дена Кашчей няма да се покаже във форума и понеже знае, че събота няма да ме има ще сепояви тогава и ще каже, че съм уплашен и че печели служебно! :lol: :lol: :lol: Ясен ми е!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 яну 2012 02:10

Вие сте странни пилета, явно безработни и не знаете какво е да сипеш глупости цяла нощ, след бутилка ракия, а на сутринта да си на работа, с шеф, който само дебне, да те ебне.

Аз качествен дуел не отказвам и не съм отказвал, но нещата насила не стават, не сте ли го разбрали.Дуелът беше обявен заради Сиси, а дали ще я спечели някой е второстепенна задача.Аз (и да я спечеля к`во да я правя) ще се хвърля в битката, като Еркюл, срещу хидрата, но сега оставям кандидат-адвоката да събира сила и слово, че нали трябва да блесне човекот.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 яну 2012 02:10

Кашчей написа:Вие сте странни пилета, явно безработни и не знаете какво е да сипеш глупости цяла нощ, след бутилка ракия, а на сутринта да си на работа, с шеф, който само дебне, да те ебне.

Аз качествен дуел не отказвам и не съм отказвал, но нещата насила не стават, не сте ли го разбрали.Дуелът беше обявен заради Сиси, а дали ще я спечели някой е второстепенна задача.Аз (и да я спечеля к`во да я правя) ще се хвърля в битката, като Еркюл, срещу хидрата, но сега оставям кандидат-адвоката да събира сила и слово, че нали трябва да блесне човекот.

Не искам да събирам сила, искам да те видя какво можеш СЕГА! Да не мислиш, че ти си единственият тук с ангажименти?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 яну 2012 02:12

megan fox написа:Ква драма? Сега отново 2 дена Кашчей няма да се покаже във форума и понеже знае, че събота няма да ме има ще сепояви тогава и ще каже, че съм уплашен и че печели служебно! :lol: :lol: :lol: Ясен ми е!

Аве, уомънфейс, нали в понеделник ще ти е изпитът, що бегаш още от събота, та питам аз теб, че и отговор искам :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Свободна зона”