Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
TodorT написа:Пешо, честито!И дано победите заради момчето!
milan199440barca написа:Red_Girl написа:Пак ли сте загорели?![]()
Като "Tefal" за кефал или като футболист на ЦСКА за диазепам
milan199440barca написа:О, да. Помиярски е някак си... Мъжът и жената интимно трябва да се уважават един друг.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
TodorT написа:А играете ли с по-специално въртене ?!Смисъл, с един разпределител и диагонал ли играте, или с двама разпределители и четирима нападатели ? И ти какъв играеш
MCMXIII написа:То тез звездни футболери не пият ли Бронхолитин
pesho_1913 написа:TodorT написа:А играете ли с по-специално въртене ?!Смисъл, с един разпределител и диагонал ли играте, или с двама разпределители и четирима нападатели ? И ти какъв играеш
Миналата година играех постоянен разпределител, просто защото бях прекалено нисък.. Но от тая година вече си атакувам и то доста успешно. А и това се дължи доста на високия ми отскокВсе пак 175 см, не е все още достатъчна височина. Сега играем по простата схема, който е в зона 3 да разпределя.
![]()
Този турнир се води (8-10 клас) и почти нямаме конкуренция, но в другия формат(11-12 клас, където също участвам) стават много зрелищни мачове.
pesho_1913 написа:Миналата година играех постоянен разпределител, просто защото бях прекалено нисък.. Но от тая година вече си атакувам и то доста успешно. А и това се дължи доста на високия ми отскокВсе пак 175 см, не е все още достатъчна височина. Сега играем по простата схема, който е в зона 3 да разпределя.
![]()
Този турнир се води (8-10 клас) и почти нямаме конкуренция, но в другия формат(11-12 клас, където също участвам) стават много зрелищни мачове.
pesho_1913 написа:TodorT написа:А играете ли с по-специално въртене ?!Смисъл, с един разпределител и диагонал ли играте, или с двама разпределители и четирима нападатели ? И ти какъв играеш
Миналата година играех постоянен разпределител, просто защото бях прекалено нисък.. Но от тая година вече си атакувам и то доста успешно. А и това се дължи доста на високия ми отскокВсе пак 175 см, не е все още достатъчна височина. Сега играем по простата схема, който е в зона 3 да разпределя.
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 3 госта