Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
xi4o_93
Контакти:

Re: Домо вкара 6 гола на Любарс

Мнениеот xi4o_93 » 28 юли 2009 23:52

Трябваше и 23 те гола да вкара :) !Любимец си ми е...
Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 28 юли 2009 23:54

Страшен е, да му дават Златната топка, кой може да вкара 6 гола в един мач 8-)

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Re: мнението на Гьоко Хаджиевски за мача с Левски

Мнениеот The deacon » 28 юли 2009 23:55

Yasso написа:Значи аз мога да кажа, че Хаджиевски го помня много добре като беше треньор при нас...

През 1993г. имахме мач от евротурнирите с "Бенфика" ( аз от 1989г. насам ходя предимно на международни мачове ), първия мач беше там и ни бяха били май с 3:1 или нещо такова...

Имахме шанс с 2 гола да ги елиминираме и помня, как предната вечер на новините Хаджиевски и Саша Чирич ( един македонски нападател, който после май игра и в Нюрнберг ) се кълняха - "Ще изгинеме по терена ако требва".... :!:

После на другия ден на мача онези ни биха с 3:1, само Люпчо Марковски, Ицо Коилов и Ивайло Андонов, който изравни за 1:1 играха силно - другите много зле... :roll:

Те "Бенфика" си бяха силни със Сергей Юран и Руи Коща, но можехме при добър тактик начело да ги отстраним....

Оттогава изминаха доста години, а това което видях тази вечер е, че Хаджиевски ги беше подредил много добре тези с нищо не превъзхождащи сините футболисти играчи на ФК Баку.

Именно затова в другата тема казах, че на реванша няма да ви е толкова лесно, но въпреки това смятам, че ще продължите, особено ако успеете да вкарате гол до почивката - просто ще им объркате затворената тактика за мача и ще ги отстраните.....

Ако не вкарате гол до почивката обаче - мача става абсолютно непредвидим :idea:

Добре за вас е, че ще играят Тасевски и Жоазиньо, без които се видя че ви е трудничко а за тях - Солтанов, който е много важен играч в офанзивната част в схемата на Хаджиевски, поне от това, което видях от мачовете на азерите с "Екранас" ( с Феликс Алмейда на върха на атаката и Муджири зад тях двамата ФК "Баку" стават много опасни - сега Алмейда се връщаше много назад и затова нищо съществено не направи) и главното - титулярния им сенегалски вратар Халиду Сисоко също ще играе, а той е техния капитан и личното ми мнение е, че е един много добър вратар.

Хаджиевски се е променил много най-вече в тактически план а също и относно импулсивноста му ( по-рано в огромното си желание да спечели много често губеше наивно двубоите срещу наглед равностоен и дори по-слаб отбор ).

Дано да победите на реванша, че иначе "трупането на коефициент" отива на кино а какви подигравки ще отнесете.... ;)

Имам един колега дето го подозирам, че за другата седмица ще е предвидливо в дългосрочен отпуск :lol:

Не се косете - пред собствена ентусиазирана публика би трябвало да ги биете на "Герена" или там където ще се играе мача..... ;)

Както винаги... невероятен разбор!!! Само дето си тъп глиган и може да ти провърви, ако се направиш на анализатор за мача след два дена!!! Гледай си смешното отборче и не се занимавай със шампиона на България!!!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Ювелир ли е "Ювелира" ?

Мнениеот Deliba6 » 28 юли 2009 23:56

Doctor Who написа:Йовов си е футболист и Левскар, но не е ясна причината защо "някой" го бута постояно в титулярния състав и то за повече от час. Ицо би бил най полезен като смяна последните 20-30 мин. да си направи бижутерските изпълнения и това е. по този начин публиката го намразва защото се вижда, че не се получават нещата, но постояно е натрапван в състава.

Абсолютно си прав, ама Чугунения "ювелир" се мисли за вечен, а путьовците треньори не смеят да го пипнат! Тоя направо ми се струва, че замества Батков в кревата му? :mrgreen: А за Батковица сме чували, че каквото каже това става?! :roll:
Гаден коментар, ама при толкова гадости!... :oops:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Re: никво ходене на мачове

Мнениеот The deacon » 29 юли 2009 00:00

lacho_trepacho написа:
The deacon написа:
Dumbara написа:Така ли? А как ще променим нещата? Със спокойствие за отбора? Ти самият си сложил аватар на Гунди!

Абе, момченце, недей да споменаваш името господне!!!

:lol: :lol: :lol: какво име господне бе, ти изобщо верваш ли си. :lol: :lol: :lol:
Айде ходи се гръмни...

Първо ще гръмна шунда ти матерна.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: КЪМ ТОМИ РУСЕВ

Мнениеот Deliba6 » 29 юли 2009 00:03

levskarinvt написа:А е що всички плюете Ортега немога да разбера или щото е нов и дай него да нападаме. Момчето се раздаде и съвсем спокойно можем да кажем,че беше един от най-добрите ,ако въобще имаше такива

На същото мнение съм! За разлика от "великите" Йовов и Хич...!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Какво искате в крайна сметка?

Мнениеот UltraBlue » 29 юли 2009 00:06

Елит, много точно мнение - БРАВО :!: Само за едно нещо не съм съгласен- центриранията 8-) Левски от няколко години има проблем в този компонент и не вярвам само вятъра да е причината в този мач 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
soundtrack
Контакти:

Мнениеот soundtrack » 29 юли 2009 00:07

ludiq1913 написа:Страшен е, да му дават Златната топка, кой може да вкара 6 гола в един мач 8-)

Нападател на Скрита сила мъдрево ги вкарва по 8 ;) Но се пак играе във Бундеслигата Домо и се радвам за успеха му :) се пак си нашенец :)
САМО ДУНАВ РУСЕ И ЮВЕНТУС !

Потребителски аватар
Victor Apostolov

Мнениеот Victor Apostolov » 29 юли 2009 00:10

ludiq1913 написа:Страшен е, да му дават Златната топка, кой може да вкара 6 гола в един мач 8-)

Зависта няма граници...

vesodoc
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ НОЩУВА НА ЛЕТИЩЕТО!!!

Мнениеот vesodoc » 29 юли 2009 00:13

UltraBlue написа:
vesodoc написа:Ами, аз мисля, че това е и проблем на спортно- техническото ръководство, т.е. Гонзо.
Няма ли кой да провери на тръгване от София кога излитат самолетите, как се прави графикът???
Вероятно тази разпоредба на тъпото им летище в Баку не е от днес. Колкото повече закани се отправят, толкова по-зле. Толкова ли нямаше някой, който да уреди пътуването ... Много аматьорска история е това. И говори най-вече зле за организацията в Левски. Дори и да приемем, че Азърбейджан е най-идиотската държава на света, пак трябваше някой да е проучил как стоят нещата.
Ебати унижението!

Сигурно трябва да се планира и проверката на документите от 2-3 часа нали- нещо стандартно ...... абе ей, чорбари смотани, забравихте ли как обикаляхте из Европа с автобус бе смешници .... и тръгнали те за организацията в Левски да говорят 8-)

Ей, момченце!!! Няма да ми викаш чорбар на мене, щото съм левскар със сигурност много по-рано, отколкото ти!!!
Изобщо имаш ли представа как се организира група от 30 и кусур души да лети към тия измекярски държави - от Турция, Азербайджан, Иран и пр....??? Човек трябва да е готов именно за всякакви такива простотии...А не после да се правиме на "а сега обадения" и като децата - веднага Бойко Борисов, ти баща, ти майка...Тази неразбория показва само едно: в Левски цари тотална импровизация. И все се разчита на "помощ от приятел"...
ГОРКИТЕ МОМЧЕТА. Ебати на какви унижения ги подлагат. Те нямат никаква вина за това. И да знаеш, аз съм левскар до гроб!

Върни се в “Архив”