Ели Маркес вече е футболист на Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Ели Маркес вече е футболист на Черно море
Щом в тази криза са дали пари за играч,значи Колето е на мнение че става.Иначе досега за каквото сме преговаряли,все е било без пари!А финта който направиха нашите при преговорите с Маркес и ЦСКА си беше направо класика.На въпрос на медия към Кольо Спасов какво ще прави без десен бек,той отговори-,,на първи август идва от Белгия,без проби".И ЦСКА се вързаха на финта.
Дано става играча,че иначе сме пълна скръб в дясно.

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
-
- Контакти:
Честно, ама съвсем честно - никакви впечатления от този играч нямам. Търсих някакво видео, но ми писна. Така, че ако някой се сеща от къде да погледнем.........МОЛЯ, дайте линк 

- Sagittarius
Със сигурност не може да бъде по-слаб от Лазаров.По-радваща е новината за новата трибуна за 800 човека.Надявам се да бъде готова по-бързо,защото много от мачовете на Черно Море протичат с много хора неуспели да влязат на стадиона.Дано построят и друга,по-голяма от страната на залата.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Veso1913 написа:Щом в тази криза са дали пари за играч,значи Колето е на мнение че става.Иначе досега за каквото сме преговаряли,все е било без пари!А финта който направиха нашите при преговорите с Маркес и ЦСКА си беше направо класика.На въпрос на медия към Кольо Спасов какво ще прави без десен бек,той отговори-,,на първи август идва от Белгия,без проби".И ЦСКА се вързаха на финта.Дано става играча,че иначе сме пълна скръб в дясно.
Кольо си знае работата.Щом дават пари за Маркес,значи наистина си струва.А за скръбта в дясно,Маркес ще запълни тази празнина.Иначе и Кулибали е добър вариант за десен бек,да замества евентуално.
Само Черно море.
Аз се сещам само за този гол срещу Сливен http://www.youtube.com/watch?v=5rlAn8QpEjA
Късмет на Ели Маркез,дано оправдае доверието ни,както го направиха Юруков,Манолов,Георгиев,(за Жоро Илиев няма какво да кажа -той си беше наш)и всички дошли от ЦСКА.
п.с.Каква нова трибуна,какви 800 човека-нищо незнам,дайте инфо моля!!!
п.с.Каква нова трибуна,какви 800 човека-нищо незнам,дайте инфо моля!!!
GO HARD OR GO HOME!
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Маркес беше снощи на тренировката на отбора, така че...
Няма да играе в Холандия. И Адемар няма да е титуляр.