Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Re: Кои играчи на Левски трябва да си ходят?

Мнениеот gonzofenka » 28 юли 2009 23:01

Не знам кой трябва да си ходи,но второто плувреме беше безобразно!Баку можеха да ни бият 2:0 и нашите сами щяха да си направят реванша почти невъзможен..... :evil: Още нещо:потресе ме случилото се с футболиста на Баку!Съгласна съм,че такива неща се случват в футбола,но Рабех така силно да го ритне точно в главата! :shock: :shock: :shock: Гледката беше ужасна!Дано няма ужасни последици!!!Още преди мача ми направи неприятно впечатление (слух ли е, новина ли е,не знам)факта,че тарторите на отбора са обсъждали в самолета премиите! :evil: АБЕ ХОРА!Свършете си работата,пък за премии после говорете! :roll: Срамно е да се разправят само за пари,при положение,че учителите,например,взимат повече от 10 пъти по-малки заплати!Нека има големи премии,но нека не са им единствена цел и да си ги заслужат!ВЯРВАМ В КРАЙНИЯ УСПЕХ СРЕЩУ БАКУ,но нататък.....не знам... :( САМО ЛЕВСКИ!
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Вие сте егати хората...

Мнениеот ehh » 28 юли 2009 23:01

myuyuta написа:Кухото си е кухо. Какво пак трябва да намесвате ЦСКА в темата? Ако толкова си обичаше отборчето, щеше повече да гледаш него...

Кух си ти.
Намесвам ви, защото някакви маймуни веднага цъфнаха в нашия форум да злобеят, а май бързо забравиха хикса срещу други азербайджанци.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ НОЩУВА НА ЛЕТИЩЕТО!!!

Мнениеот levskarinvt » 28 юли 2009 23:02

Футболистите и ръководството на Левски по всяка вероятност няма да се приберат в България тази вечер. "Сините" се натъкнаха на нечовешко отношение от страна на чиновниците на летището в Баку, които не позволяват на чартъра да излети за София. Обянението на азербайджанците е, че летището работи до 00:00 местно време, след което полетите са забранени. В действителност причината левскарите да се забавят е близо двучасовата проверка и обработка на документи от служителите на аерогарата в Баку. В момента собственикът на Левски Тодор Батков прави всичко възможно да убеди ръководителите на летището да разрешат излитането на самолета. Журналисти, които са с българския шампион в Баку, разкриха, че наглите домакини искат допълнителни пари и ако те не бъдат платени, играчите ще трябва да пренощуват в столицата на Азербайджан. Ако се стигне до този вариант, самолетът Левски ще може да излети в 06:00 часа сутринта.

По-рано тази вечер "сините" завършиха 0:0 с ФК Баку и са фаворити преди реванша от третия предварителен кръг на Шампионската лига Да ги еба в резаците да ги еба!!! :evil: :evil:
Последна промяна от levskarinvt на 28 юли 2009 23:04, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 28 юли 2009 23:02

Има реванш в София... Тук просто няма да искат повече да стъпят...

bluelife
Контакти:

Re: Kakво е състоянието на Ортега ??

Мнениеот bluelife » 28 юли 2009 23:04

Защо прасетата влизат в нашия форум? Да си гледат еничарите от ФК "Панчарево".

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Какво искате в крайна сметка?

Мнениеот UltraBlue » 28 юли 2009 23:04

svence написа:
UltraBlue написа:Абе тука всички са силни, всички реват София Запад това, онова- а на стадиона някой да им казва нещо :!: :?: Не че нещо, ама батков сам си го каза защо махна Велев- не зарди феновете, а заради играчите :!: По Същата причина изгоря и Мъри- вие малоумни ли сте или какво ........... :?:

Кво да му кажа "Виж ся пич, ти не си прав", и още няма да съм довършил тва и ще съм таркалящ се по стълбите. Разбери че тва са нещо като зомбита(особено пък на мач), всеки ден ги виждам, погледа му е един такъв празен, готов всеки момент да ти скочи и да те заколя е така щото имаш червна линия на фланелката или за незнамси ква щуротия.

Не всичките са така братле, аз имам познати оттам .... не смятам че те са виновни за нещо..... а и АБтков си го каза.... 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Какво искате в крайна сметка?

Мнениеот ehh » 28 юли 2009 23:04

Linky написа:...ТЕЗИ БАКУ СА ТРАГИЧНИ, те не могат да си подадът топката толкова са слаби, сериозен съм, те са АДСКИ СЛАБИ, по-слаб професионален отбор не бях гледал от много време...(Говоря за целия бг футбол като цяло)

Май си гледал друг мач.
Не знам, ако Баку не са си подавали топката, кой го е правил тогава по време на мача :roll:
Ама, хайде - ако чрез критикуване ще ти стане по-леко - продължавай.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 28 юли 2009 23:04

aisogludingfioler написа:Има реванш в София... Тук просто няма да искат повече да стъпят...

+1
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 28 юли 2009 23:05

litex02 написа::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Какво си хилиш???
Изображение Изображение

Върни се в “Архив”