Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
myuyuta написа:Кухото си е кухо. Какво пак трябва да намесвате ЦСКА в темата? Ако толкова си обичаше отборчето, щеше повече да гледаш него...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
svence написа:UltraBlue написа:Абе тука всички са силни, всички реват София Запад това, онова- а на стадиона някой да им казва нещо![]()
Не че нещо, ама батков сам си го каза защо махна Велев- не зарди феновете, а заради играчите
По Същата причина изгоря и Мъри- вие малоумни ли сте или какво ...........
Кво да му кажа "Виж ся пич, ти не си прав", и още няма да съм довършил тва и ще съм таркалящ се по стълбите. Разбери че тва са нещо като зомбита(особено пък на мач), всеки ден ги виждам, погледа му е един такъв празен, готов всеки момент да ти скочи и да те заколя е така щото имаш червна линия на фланелката или за незнамси ква щуротия.
Linky написа:...ТЕЗИ БАКУ СА ТРАГИЧНИ, те не могат да си подадът топката толкова са слаби, сериозен съм, те са АДСКИ СЛАБИ, по-слаб професионален отбор не бях гледал от много време...(Говоря за целия бг футбол като цяло)
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
aisogludingfioler написа:Има реванш в София... Тук просто няма да искат повече да стъпят...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта