Заглавие в 7 дни спорт: Италианец, швед и две чернилки

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Re: Унизително! Заглавие в 7 дни спорт: Италианец, швед и две че

Мнениеот magga » 19 яну 2012 13:32

Avgusta 1916 написа:
magga написа:Може да са чернилки,кюнци,печки ама на първа страница на вестник :o Къде е редактора, къде са били тия,които са го печатали :roll: Просто е недопустимо да се публикува, а това как ги наричаме ние е едно, но това е медия при това доста, авторитетен спортен вестник или поне беше преди :roll:

Всички тези , за които питаш са си там.
Статията е умишлено озаглавена така ;) Не си хаби толкова нервите.

Ама човек аз уча точно тая професия в момента и не мога да си представя да ида да работя някъде и да ми кажат напиши статия със заглавие две маймуни и двама арийци идват в Бобов дол примерно :roll: Това е от всякъде непрофесионално, ама за пари май всичко се прави в тая държава :oops: Все едно всеки да почне да се.е по пътя където му падне, не че не може просто не е нормално

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 19 яну 2012 13:33

South_Park написа:е кво , не са ли чернилки :roll: , радвайте се че не са написали мангали

ако бяха написали мангали ти щеше да се засегнеш нали :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 19 яну 2012 13:34

Бижутера написа:
South_Park написа:е кво , не са ли чернилки :roll: , радвайте се че не са написали мангали

ако бяха написали мангали ти щеше да се засегнеш нали :lol:

ахамз
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 19 яну 2012 13:35

Ама човек аз уча точно тая професия в момента и не мога да си представя да ида да работя някъде и да ми кажат напиши статия със заглавие две маймуни и двама арийци идват в Бобов дол примерно :roll: Това е от всякъде непрофесионално, ама за пари май всичко се прави в тая държава :oops: Все едно всеки да почне да се.е по пътя където му падне, не че не може просто не е нормално[/quote]

много ясно че всичко се прави за пари , днеска предадох 1 протокол , в който вътре псувах даскала , и естествено го прие , без да го погледне особенно :lol:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

velchev
Контакти:

Мнениеот velchev » 19 яну 2012 13:36

magga написа:
Avgusta 1916 написа:
magga написа:Може да са чернилки,кюнци,печки ама на първа страница на вестник :o Къде е редактора, къде са били тия,които са го печатали :roll: Просто е недопустимо да се публикува, а това как ги наричаме ние е едно, но това е медия при това доста, авторитетен спортен вестник или поне беше преди :roll:

Ама човек аз уча точно тая професия в момента и не мога да си представя да ида да работя някъде и да ми кажат напиши статия със заглавие две маймуни и двама арийци идват в Бобов дол примерно :roll: Това е от всякъде непрофесионално, ама за пари май всичко се прави в тая държава :oops: Все едно всеки да почне да се.е по пътя където му падне, не че не може просто не е нормално

Браво. Има надежда за журналистиката ;)

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 19 яну 2012 13:40

magga написа:
Avgusta 1916 написа:

Всяко направено действие си има крайна цел.Ако помислиш малко бързо ще стигнеш до отговора какво цели вестникът с това си действие.
Целта според тях оправдава средствата.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 яну 2012 13:44

АБе много ми е интересно защо никой не се възмущава когато след поредното ЦИГАНСКО престъпление в заглавията на вестинците гъмжи от думичката "РОМИ" ,вместо "ЦИГАНИ" :roll: Тогава що не изказвате възмущение :?: :?: :?:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 19 яну 2012 13:48

CTAHKO написа:АБе много ми е интересно защо никой не се възмущава когато след поредното ЦИГАНСКО престъпление в заглавията на вестинците гъмжи от думичката "РОМИ" ,вместо "ЦИГАНИ" :roll: Тогава що не изказвате възмущение :?: :?: :?:

защото съм свикнал и защото знам че ако гласно се защитят ще си отнеса боя от псевдо патриоти защото държавата ни е престъпна невъзпитаната и пропита от простотия затова ! Но това заглавие вече идва в повече или май идва да покаже че си ударихме дъното от 91г насам ..
Изображение

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 19 яну 2012 13:50

Ако си спомням след събитията в Катуница, момче на 23 години беше осъдено за расистки обиди, интересно ми е дали за медиите важат същите правила?!?!?!?

Иначе пълен потрес е заглавието...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 19 яну 2012 13:50

CTAHKO написа:АБе много ми е интересно защо никой не се възмущава когато след поредното ЦИГАНСКО престъпление в заглавията на вестинците гъмжи от думичката "РОМИ" ,вместо "ЦИГАНИ" :roll: Тогава що не изказвате възмущение :?: :?: :?:

Защото има разни приети неща, които се спазват от разни медии, по тая логика ако негрите ни наричат снежинки,както е известно в Америка ще ти е яко ли ? Тука не е въпрос да се възмущаваме от нещо си, а че не е професионално, все едно да идеш на работа с 2 часа закъснение и да кажеш ами то и други закъсняват ... Всеки за себе си може да говори каквото си иска, ама не и да се пише в публичен печат... На ББ как всички скочиха, че казал еди какво си, а тука не трябва да се възмущаваме ? Ако ще е за едните, нека е и за другите или ние плюем само каквото ни изнася ?

Върни се в “Свободна зона”