Руни в Twitter: Пепе е идиот
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
Re: Руни в Twitter: Пепе е идиот
Навсякъде има такива футболисти, които са малко по-твърди и безкомпромистни като Пепе. Не виждам да се е случило нещо кой знае какво....ей богу 

87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!
87 години любов в черно и бяло!
- ZinedineZidane
- Контакти:
ros написа:ZinedineZidane написа:Не може да се отрече, че Пепе направи серия от идиотски постъпки. Снощи беше върха с ръката на Меси и със една симулация на тъча. Няма да забравя и как посегна да ритне един играч на Хетафе преди време и отнесе 10 мача.
Няма спор, че има качества, но играч с подобни малоумни постъпки няма място в Мадрид!
Това, че медиите цитират разговор на Рууни в мрежата не означава, че цял свят не го мисли. Всеки нормален човек би се възмутил от това, което направи Пепе. А относно посягането към играч на Хетафе... той направо го размаза от ритници бе, човек
Да се хващаш за подобни думи при условие, че мнението ми е кристално ясно...
Колкото аз не съм го казал точно, толкова и ти си прекалил с това размазване от ритници!
И забравих... За да коментираш подобни неща публично, първо си погледни своята камбанарийка (Рууни). Че в случая изглежда направо жалка история точно тоя боклук да коментира морала на другите!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
В съвременния футбол има 2 изрода, които се отличават над всички. Това са Пепе и Балотели.
Просто никой не може да достигне тяхната класа в умопомрачителните действия.
-
- Контакти:
fcb_bg написа:Да беше само Пепе... Тоя меси го смилат от време оно в Ел Класико. Имаше един мач на Ноу камп преди 3г. завършил 2-0 за Барселона. Който го е гледал сигурно помни как Меси го пукнаха от ритане в първите 15 мин. След това Рамос изперка - посече Меси отзад и се правеше на мъж на Шави и Пуйол. Финала за Купата - в 29-та мин. Арбелоа се опитва да вкара нарочно един лакът в лицето на падналия на земята Вия. След като не успява го настъпва по крака и се прави на луд, а Рамос дърпа за ръката Вия за да става. А бяха съотборници във Валенсия. Суперкупата - Марсело настъпва по крака падналия на земята Педро. Суперкупата - и пак Марсело се пробва да счупи краката на Фабрегас абсолютно умишлено. Пак Суперкупата и пак Марсело - играе сам във въздуха за висока топка и нарочно изритва Меси, който е малко встрани от него. Снощи...
Това са най-ярките груби моменти от игрчи на Реал, които засенчват останалите.
Арбелоа никога не е бил съотборник с Вия...Толкова гледаш и разбираш от футбол и ти...

Само за 10 мача ли са го наказали дето рита онзи футболист на земята?
Пък аз си мислех,че английската ФА не е с всичкия си ...

Пък аз си мислех,че английската ФА не е с всичкия си ...
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder
- Udoji90
- Контакти:
Enravota написа:В съвременния футбол има 2 изрода, които се отличават над всички. Това са Пепе и Балотели.
[offtopic]Не съм съвсем съгласен - Рууни, който в случая се е изказал съвсем точно, не им отстъпва много. Имам предвид, че при него простотията е "комплексна"

Последна промяна от Udoji90 на 19 яну 2012 13:30, променено общо 3 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Сега да питат и Пепе какво мисли за лакътя на Рууни в мача на МЮ срещу Уигън 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
И кога Рууни и Балотели са правили това ?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LCr9_c4rRbU[/youtube]
Вие наред ли сте въобще..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LCr9_c4rRbU[/youtube]
Вие наред ли сте въобще..
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder
Истината е една Реал неможе да спре меси това е целия проблем.Без него уефалона, ще се бори за лига европа това го знае Цяла Бьлгария.
sMotLiO написа:И кога Рууни и Балотели са правили това ?Вие наред ли сте въобще..
Е то на Балотели му дай един потник да си играе и до края на мача ще си има занимание

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване