Руни в Twitter: Пепе е идиот
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Руни в Twitter: Пепе е идиот
Присмял се хърбел на щърбел...
Иначе Рууни си е съвсем прав, тук не споря. 
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- ZinedineZidane
- Контакти:
Не може да се отрече, че Пепе направи серия от идиотски постъпки. Снощи беше върха с ръката на Меси и със една симулация на тъча. Няма да забравя и как посегна да ритне един играч на Хетафе преди време и отнесе 10 мача.
Няма спор, че има качества, но играч с подобни малоумни постъпки няма място в Мадрид!
Няма спор, че има качества, но играч с подобни малоумни постъпки няма място в Мадрид!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Прав е господин Рууни 
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
ZinedineZidane написа:Не може да се отрече, че Пепе направи серия от идиотски постъпки. Снощи беше върха с ръката на Меси и със една симулация на тъча. Няма да забравя и как посегна да ритне един играч на Хетафе преди време и отнесе 10 мача.
Това, че медиите цитират разговор на Рууни в мрежата не означава, че цял свят не го мисли. Всеки нормален човек би се възмутил от това, което направи Пепе. А относно посягането към играч на Хетафе... той направо го размаза от ритници бе, човек
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- shotgun blues
- Контакти:
Това е наследника на Фернандо Йеро,Иван Кампо,Иван Елгера тъжно но факт,олицетворението на идиотизма в РЕАЛ МАДРИД последните 10 години 
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Да беше само Пепе... Тоя меси го смилат от време оно в Ел Класико. Имаше един мач на Ноу камп преди 3г. завършил 2-0 за Барселона. Който го е гледал сигурно помни как Меси го пукнаха от ритане в първите 15 мин. След това Рамос изперка - посече Меси отзад и се правеше на мъж на Шави и Пуйол. Финала за Купата - в 29-та мин. Арбелоа се опитва да вкара нарочно един лакът в лицето на падналия на земята Вия. След като не успява го настъпва по крака и се прави на луд, а Рамос дърпа за ръката Вия за да става. А бяха съотборници във Валенсия. Суперкупата - Марсело настъпва по крака падналия на земята Педро. Суперкупата - и пак Марсело се пробва да счупи краката на Фабрегас абсолютно умишлено. Пак Суперкупата и пак Марсело - играе сам във въздуха за висока топка и нарочно изритва Меси, който е малко встрани от него. Снощи...
Това са най-ярките груби моменти от игрчи на Реал, които засенчват останалите.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Ами тук няма как да не се съглася с мнението на Руни, който иначе ми е безкрайно антипатичен, а и е същият олигофрен като Пепе честно казано 

ros написа:ZinedineZidane написа:Не може да се отрече, че Пепе направи серия от идиотски постъпки. Снощи беше върха с ръката на Меси и със една симулация на тъча. Няма да забравя и как посегна да ритне един играч на Хетафе преди време и отнесе 10 мача.
Това, че медиите цитират разговор на Рууни в мрежата не означава, че цял свят не го мисли. Всеки нормален човек би се възмутил от това, което направи Пепе. А относно посягането към играч на Хетафе... той направо го размаза от ритници бе, човек
Смля човека, настъпва го 2-3 пъти после, натиска го на земята и му иска обяснения, бие крошета на други 2-ма... едва го усмириха... Как не вкара един и на Касияс не знам...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
- shotgun blues
- Контакти:
fcb_bg написа:Да беше само Пепе... Тоя меси го смилат от време оно в Ел Класико. Имаше един мач на Ноу камп преди 3г. завършил 2-0 за Барселона. Който го е гледал сигурно помни как Меси го пукнаха от ритане в първите 15 мин. След това Рамос изперка - посече Меси отзад и се правеше на мъж на Шави и Пуйол. Финала за Купата - в 29-та мин. Арбелоа се опитва да вкара нарочно един лакът в лицето на падналия на земята Вия. След като не успява го настъпва по крака и се прави на луд, а Рамос дърпа за ръката Вия за да става. А бяха съотборници във Валенсия. Суперкупата - Марсело настъпва по крака падналия на земята Педро. Суперкупата - и пак Марсело се пробва да счупи краката на Фабрегас абсолютно умишлено. Пак Суперкупата и пак Марсело - играе сам във въздуха за висока топка и нарочно изритва Меси, който е малко встрани от него. Снощи...
По-добре да ги ритат на истина и да има причина да се хващат за лицето,отколкото да се мятат като ПЕДРО ,Бускетс и Масчерано когато не ги и докосват .Ако РЕАЛ бяха толкова груби ,как пък аз не си спомням един път играч на БАРСЕЛОНА да е контузен в ЕЛ КЛАСИКО и след това да не играе няколко мача или камоли за дълго време.Винаги се премятат,хващат за лицето и накрая си продължават да играят и тичат много повече от играчите на РЕАЛ
Последна промяна от shotgun blues на 19 яну 2012 12:47, променено общо 1 път.
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]