Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- make_it_real
- Контакти:
Re: Kakво е състоянието на Ортега ??
Да и мен ме интересува. Момчето направи добър дебют, явно че няма да му трябва време за адаптация, което е добре. Игра без притеснетие, спокойно, нахакано, връщаше се назад и се видя, че е такъв тип футболист, какъвто Левски досега нямаше.
[center]
САМИ СРЕЩУ ВСИЧКИ, ЗАЕДНО КЪМ ПОБЕДАТА !!!
[/center]

Re: Какво искате в крайна сметка?
Fichango написа:Рабех живее с чувсттвото на недосегаем и това е проблема. ето сега почти уби човек, а даже не го изгониха
Нещо бъркаш.
Кога си виждал Рабех да играе груб футбол...да не кажем че в А група може би е най-чистият защитник... просто в случая наистина сбърка и това не беше нарочно...
Безнаказаност беше характерна за постоянно грубият Гай...
- devildriver
- Контакти:
Re: ПЕТКОВ: С ФЕНОВЕТЕ В СОФИЯ ТРЯБВА ДА ПОБЕДИМ
с кои фенове-ЛЕВСКИ има милиони фенове от цяла България,които не идват на стадиона заради лекетата от СОФИЯ ЗАПАД,а лицето Бай Ганьо им плаща по 15000 лв на месец,да не правят золуми и да не хвърлат бомбички
За да има мир-чалгата в Сибир.http://www.youtube.com/watch?v=Q4An1d4r ... er&list=UL
- blue magic
- Контакти:
Fichango написа:Рабех живее с чувсттвото на недосегаем и това е проблема. ето сега почти уби човек, а даже не го изгониха
Що за глупости. Такива ситуации не са невъзможни във футбола. Рабех е добър защитник, а грешка може да направи всеки.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
Re: КЪМ ТОМИ РУСЕВ
sf_west написа:Кажете какво е състоянието на Ортега ако е възможно?
При положение, че от Гонг в Азърбейджан беше само Грънчаров, както и факта, че Ортега не е минал прегледи, Русев как да каже какво е състоянието?

Ние сме доволни от смяната на Велев, не сме доволни от моментът в който той беше сменен, набий те си го в главата, всички които се правите на - "А, вие казвахте вън Велев, сега казвате вън и този - казахме ви че така ще стане", защото да смениш тренъор в това време и то с по-голям некадърник от него е просто - Няма да коментирам - Велев го искахме да се махне от доста одавна, да в крайна сметка го махнаха - но сега ли беше моментът?Това ли му беше заместникът?Ако всички знаехме, че така ще стане , щяхме да искаме Велев до живот.......
И в крайна сметка не е нужно да си от филмираните от София Запад, та да кажеш Велев вън, все пак трябва да си инвалид , за да не видиш че отбора играе отчайващо зле и тренъор не може да ги нареди, както трябва (Говоря за Велев).Но да определено предпочитам Велев пред този и да определено не беше точното време за смяна - но това зависи ли от мен - не...
И в крайна сметка не е нужно да си от филмираните от София Запад, та да кажеш Велев вън, все пак трябва да си инвалид , за да не видиш че отбора играе отчайващо зле и тренъор не може да ги нареди, както трябва (Говоря за Велев).Но да определено предпочитам Велев пред този и да определено не беше точното време за смяна - но това зависи ли от мен - не...
САМО ЛЕВСКИ!
Re: Кои играчи на Левски трябва да си ходят?
Значи според някои форумци тука, да се обсъжда тактиката на треньора може, а играта на отделни играчи, които ни късат нервите вече години наред, да не може, така ли?
И стига сте се правили на помирители, сини каски или сте изказвали мнение за това колко обичаме Левски и как точно да го подкрепяме. Няма крайни авторитети в това отношение!
На мен лично ми писна да си късам нервите с Йовов и наистина да ми се налага да вземам лекарства, докато го гледам в мачовете. Знам, че някои се радват на това, че той може да стигне до противниковото наказателно поле, но с това далеч не се изчерпват функциите на всеки един футболист в днешно време.
Аз няма да отида да разпъвам транспаранти против тоя и оня на стадиона. Изразявам мнението си! Не е редно, след като настояваш за премии по 1, 2 милиона евро, след като си футболист, а се оказва, че сменяш треньор след треньор, НЕ Е РЕДНО ДА ИГРАЕШ ТОЛКОВА БЕЗОБРАЗНО! Напълно в реда на нещата е да споделяме кой играч ни харесва и кой не! Този форум е именно за това, или се лъжа...
И стига сте се правили на помирители, сини каски или сте изказвали мнение за това колко обичаме Левски и как точно да го подкрепяме. Няма крайни авторитети в това отношение!
На мен лично ми писна да си късам нервите с Йовов и наистина да ми се налага да вземам лекарства, докато го гледам в мачовете. Знам, че някои се радват на това, че той може да стигне до противниковото наказателно поле, но с това далеч не се изчерпват функциите на всеки един футболист в днешно време.
Аз няма да отида да разпъвам транспаранти против тоя и оня на стадиона. Изразявам мнението си! Не е редно, след като настояваш за премии по 1, 2 милиона евро, след като си футболист, а се оказва, че сменяш треньор след треньор, НЕ Е РЕДНО ДА ИГРАЕШ ТОЛКОВА БЕЗОБРАЗНО! Напълно в реда на нещата е да споделяме кой играч ни харесва и кой не! Този форум е именно за това, или се лъжа...
- djikitaeca
- Контакти:
Re: Кои играчи на Левски трябва да си ходят?
Абе, къде тръгнахте да махате играчи след един мач , който не се е развил според очакванията.Хората се учим от грешките си , футболистите също са хора (НАЛИ?). 1 мач 0-0 , при положение ,че е игран на толкова неблагоприятни условия не е трагедия!Сега да идем на Герена и да ги смажем ,че след мача да има тема "Кой да е централен нападател Георги Христов или Ортега след тези 2 хеттрика , които отбелязаха"! ЛЕВСКИ НАПРЕД! 

е па ти сега
много директно тегли чертата!
все пак всички тея работи се развиха в рамките на 1 година, а не на 1 седмица както излиза според думите ти!
Велев още от самото начало не се хареса, защото е един никаквец, а му дадоха да ръководи великия ЛЕВСКИ, както и да е Батков му гласува доверие и с малко аванти Велев се докопа до ШЛ и вместо да си завърши цикъла беше изгонен и замене от поредния никаквец! Точно тука протестите бяха че нетрябваше да се сменя никаквец с никаквец, а би било редно да се смени с някое име в треньорските среди, но не би!
Що се отнася за играчите, то винаги си е било така, първо се одумват, а после се боготворят!
много директно тегли чертата!
все пак всички тея работи се развиха в рамките на 1 година, а не на 1 седмица както излиза според думите ти!
Велев още от самото начало не се хареса, защото е един никаквец, а му дадоха да ръководи великия ЛЕВСКИ, както и да е Батков му гласува доверие и с малко аванти Велев се докопа до ШЛ и вместо да си завърши цикъла беше изгонен и замене от поредния никаквец! Точно тука протестите бяха че нетрябваше да се сменя никаквец с никаквец, а би било редно да се смени с някое име в треньорските среди, но не би!
Що се отнася за играчите, то винаги си е било така, първо се одумват, а после се боготворят!

А защо искахте смяна,като сега не й е уж било времето?
САМО ЛЕВСКИ