Значи аз мога да кажа, че Хаджиевски го помня много добре като беше треньор при нас...
През 1993г. имахме мач от евротурнирите с "Бенфика" ( аз от 1989г. насам ходя предимно на международни мачове ), първия мач беше там и ни бяха били май с 3:1 или нещо такова...
Имахме шанс с 2 гола да ги елиминираме и помня, как предната вечер на новините Хаджиевски и Саша Чирич ( един македонски нападател, който после май игра и в Нюрнберг ) се кълняха - "Ще изгинеме по терена ако требва"....
После на другия ден на мача онези ни биха с 3:1, само Люпчо Марковски, Ицо Коилов и Ивайло Андонов, който изравни за 1:1 играха силно - другите много зле...
Те "Бенфика" си бяха силни със Сергей Юран и Руи Коща, но можехме при добър тактик начело да ги отстраним....
Оттогава изминаха доста години, а това което видях тази вечер е, че Хаджиевски ги беше подредил много добре тези с нищо не превъзхождащи сините футболисти играчи на ФК Баку.
Именно затова в другата тема казах, че на реванша няма да ви е толкова лесно, но въпреки това смятам, че ще продължите, особено ако успеете да вкарате гол до почивката - просто ще им объркате затворената тактика за мача и ще ги отстраните.....
Ако не вкарате гол до почивката обаче - мача става абсолютно непредвидим
Добре за вас е, че ще играят Тасевски и Жоазиньо, без които се видя че ви е трудничко а за тях - Солтанов, който е много важен играч в офанзивната част в схемата на Хаджиевски, поне от това, което видях от мачовете на азерите с "Екранас" ( с Феликс Алмейда на върха на атаката и Муджири зад тях двамата ФК "Баку" стават много опасни - сега Алмейда се връщаше много назад и затова нищо съществено не направи) и главното - титулярния им сенегалски вратар Халиду Сисоко също ще играе, а той е техния капитан и личното ми мнение е, че е един много добър вратар.
Хаджиевски се е променил много най-вече в тактически план а също и относно импулсивноста му ( по-рано в огромното си желание да спечели много често губеше наивно двубоите срещу наглед равностоен и дори по-слаб отбор ).
Дано да победите на реванша, че иначе "трупането на коефициент" отива на кино а какви подигравки ще отнесете....
Имам един колега дето го подозирам, че за другата седмица ще е предвидливо в дългосрочен отпуск

Не се косете - пред собствена ентусиазирана публика би трябвало да ги биете на "Герена" или там където ще се играе мача.....