brossy написа:sf_west написа:Кажете какво е състоянието на Ортега ако е възможно?
Има ли зна4ение.Поредни пари дадени на вятъра.
Абе има значение,щото той от първия си мач се ориентира по-добре от някои дето 2-3 години са при нас!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
brossy написа:sf_west написа:Кажете какво е състоянието на Ортега ако е възможно?
Gateca написа:Не трябва да се връща , но той и не трябваше да идва както Кокала и Достанич.
Истината е , че след Мъри Левски е на автопилот - без нормален треньор
football.total написа:пичове имам един вапрос, не го разбирайте погрешно, не искам да провокирам никого просто нямах възможност да гледам мача а сега чета из сайтовете всеки пише различно... та може да звучи глупаво ама...
КАК БЕШЕ МАЧА? силен, слаб, трагичен, безидeeн Левски???
няма да ви се разсърдя на няколко обективни мнения.
мерси предварително
football.total написа:пичове имам един вапрос, не го разбирайте погрешно, не искам да провокирам никого просто нямах възможност да гледам мача а сега чета из сайтовете всеки пише различно... та може да звучи глупаво ама...
мерси предварително
мерси предварително
rhaegar написа:Като гледаш коментарите и темите,според теб как е било?Бихме 6:0 не е ли ясно?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта