Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Re: КЪМ ТОМИ РУСЕВ

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 28 юли 2009 21:43

brossy написа:
sf_west написа:Кажете какво е състоянието на Ортега ако е възможно?

Има ли зна4ение.Поредни пари дадени на вятъра.

Абе има значение,щото той от първия си мач се ориентира по-добре от някои дето 2-3 години са при нас!

Потребителски аватар
bergkamp
Контакти:

Re: Трябва ли Вили Вуцов да се върне в Левски?

Мнениеот bergkamp » 28 юли 2009 21:43

Gateca написа:Не трябва да се връща , но той и не трябваше да идва както Кокала и Достанич.
Истината е , че след Мъри Левски е на автопилот - без нормален треньор

Стига живяхте с миналото де.Там има много късмет,много ,ама много уговорени срещи от Орденоносеца (или по-скоро Н.Сираков) и медиен слугинаж и сервилност.Батков е бедствие за вашият отбор и за футбола въобще.Когато подходите с подобаващо уважение към опонентите си и феърплей в играта в и извън терена и победите поне един ЕВРОШАМПИОН (настоящ) и когато свържат името на Левски с някоя родна футболна звезда....тогава би трябвало да се гордеете и вглеждате в миналото.Не разбирате ли ,че се излагате като се гордеете с нещо , което Гърци,Турци,Румънци,Кипърци и т.н правят всяка година?! А вашите успехи се свеждат до победи над ЕВРОГРАНДА ЦСКА София.Нивото на нашия футбол е изключително ниско и затова се научете да губите,дори и на местно ниво и погледнете реалността в очите.Вие този Мъри го изкарахте по-голям от Моуриньо бе,а буквално се провали с Литекс през миналия сезон,с националния и преди това с Левски.Айде слезте на земята и стига с глупостите.В България няма футбол...вече.Имаше до 98 година

brossy
Контакти:

Re: Кои играчи на Левски трябва да си ходят?

Мнениеот brossy » 28 юли 2009 21:43

football.total написа:пичове имам един вапрос, не го разбирайте погрешно, не искам да провокирам никого просто нямах възможност да гледам мача а сега чета из сайтовете всеки пише различно... та може да звучи глупаво ама...
КАК БЕШЕ МАЧА? силен, слаб, трагичен, безидeeн Левски???
няма да ви се разсърдя на няколко обективни мнения.
мерси предварително

Ужасен!Такъв ма4 не съм гледал на Левски в Европа никога.

Потребителски аватар
sf_west
Контакти:

Мнениеот sf_west » 28 юли 2009 21:43

brossy написа:
sf_west написа:Кажете какво е състоянието на Ортега ако е възможно?

Има ли зна4ение.Поредни пари дадени на вятъра.

Еми виж ся ако си извадим изводи само от този мач незнам кой се представи на ниво освен Петков поне аз за първи път гледам Левски от доста време да не може да върже два паса само безцелни дълги подавания нито една удобна топка нищо никва идея така че ........ не може да се каже нищо за Ортега по скоро нужен от колкото не според мен
Levski or death

Потребителски аватар
9.Tsarya
Контакти:

Мнениеот 9.Tsarya » 28 юли 2009 21:43

Отбор без подготовка, без сериозна контрола, без грам тактическа и физическа грамотност - всичко това е наследство от некадърния Кокал. Работа, много работа ги чака Достанич, Гонзо и най-вече съсипаните от Кокала футболисти.
Изображение

lubeste
Контакти:

Мнениеот lubeste » 28 юли 2009 21:43

леле какви са тия коментари.......да се махат рабех генев минев........я си пийте лекарствара и си лягайте бе!!!!!

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 28 юли 2009 21:45

football.total написа:пичове имам един вапрос, не го разбирайте погрешно, не искам да провокирам никого просто нямах възможност да гледам мача а сега чета из сайтовете всеки пише различно... та може да звучи глупаво ама...
мерси предварително

Еми ако можеш да си спомниш как играхме срещу Бешикташ преди много години в Истанбул. Същият мач беше, само че тия резаните днеска от Азербайджан са в пъти по-слаби от турците, освен това нямаха късмет (не друго), за да ни набутат гол. Иначе същата неориентирана игра, същата неспособност и нескопосаност, и накрая същите мъки до последния съдийски сигнал. Слаба работа.

likov
Контакти:

Мнениеот likov » 28 юли 2009 21:45

мерси предварително

МАЧ КАТО МАЧ Ти как искаш да бъде със летящи чинии ли :) иначе тоя мач отива в историята всичко зависи само от ЛЕВСКИ - ОТБОР ФЕНОВЕ ЗАЕДНО а не некви дришлювци де се сменят трениора и играчите

Потребителски аватар
Doctor Who
Контакти:

Мнениеот Doctor Who » 28 юли 2009 21:46

схемата е ясна. дават ни го без лев и ако влезем в некой групи то той ще стане продаваем и после е ясно... ;)

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 28 юли 2009 21:46

rhaegar написа:Като гледаш коментарите и темите,според теб как е било?Бихме 6:0 не е ли ясно?

резултата го видях интересува ме представянето. не съм левскар но съм българин... в европа всички са равни - и левски и цска и литекс и черно море итн...

Върни се в “Архив”