ФК Баку-Левски София [официална тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: ФК Баку-Левски София [официална тема]

Мнениеот groti » 28 юли 2009 20:45

RED_FEN написа:Левски направи постижение, което доскоро бе по силите само на тимове от страни като Люксембург, Сан Марино, Андора, Лихтещайн и прочие футболни джуджета. "Сините" записаха в Азербайджан 14-и пореден мач без победа срещу отбор с професдионален статут. За 4 години "евроидиотите" са били само един състав - сбирщината от готвачи, туристи и монтажисти от Андора, наречена Сант Жулия.

И въпреки всичко ви биеме като тъпан,където ви хванеме.Лошото е,че и вие минавате за отбор с псевдо-професионален статус,даден ви по милост от "синьото" БФС
110 години любов!

levski_ventsi
Контакти:

Мнениеот levski_ventsi » 28 юли 2009 20:46

futbolqga написа:
levski_ventsi написа:егати играчите,тези и за Б ГРУПА нестават.пак и отново най добрия петков,другите незнаят какво да правят сас топката,незнаят на какъв пост играят.защитата чисти топката като на селски мач,а този МАРОКАНЕЦ АКО ЩЕ ИГРАЕ ДА ИГРАЕ АКО НЕ ДА СИ ХОДИ да е благодарен на садията,че него изгони за това нарошение.направо си беше дуспа и червен картон.И КАКЪВ Е ТОЗИ ДОБЪР РЕЗУЛТАТ ,тези коментатори незнаят ли че в софия трябва да бием задалжително,а баку ги устроива и равен.абе направо нямам думи

и две сини сърца бият в мадрид

Баку ги устройва и равен, ама ако вкарат гол.Според мен като видят какво е истинска публика доста ще им се подкосят крачетата, а и с Жо и Тасевски ще играем далеч по-различно в атака ...

абе недай си боже да фкарат,че тогава нали знаеш,че трябва да фкараме два ама кой ще гифкара незнам.

и две сини сърца биат в мадрид

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 28 юли 2009 20:47

groti написа:
RED_FEN написа:Левски направи постижение, което доскоро бе по силите само на тимове от страни като Люксембург, Сан Марино, Андора, Лихтещайн и прочие футболни джуджета. "Сините" записаха в Азербайджан 14-и пореден мач без победа срещу отбор с професдионален статут. За 4 години "евроидиотите" са били само един състав - сбирщината от готвачи, туристи и монтажисти от Андора, наречена Сант Жулия.

И въпреки всичко ви биеме като тъпан,където ви хванеме.Лошото е,че и вие минавате за отбор с псевдо-професионален статус,даден ви по милост от "синьото" БФС

Не не им го дадоха по милост. А след натиск на президента и политици от ДПС/БСП. Пък и нали са турчоля да не сърдим съседите

Потребителски аватар
tzloko
Контакти:

Мнениеот tzloko » 28 юли 2009 20:48

Баку - Левски 0:0 Гошо Петков спаси Левски от резил - http://www.vbox7.com/play:43b73e8b
Изображение

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 28 юли 2009 20:58

Според мен трябва Батков да даде премия на Петков като за победа.И ако случайно отстраните Баку гледайте следващия кръг да загубите с по-малко от 5 гола на Георги Аспарухов ,че да не ни отиде рекордчето :lol: .
А сега сериозно:предполагам,че все пак ще успеете да отстраните Баку ,но с наличните футболисти и показаната игра не вярвам да постигнете нещо запомнящо се.Както и да е,пожелавам ви успех и нека стискаме палци на другите ни представители :) .
П.С:някой да знае кои мачове ще дават?
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Halachew
Контакти:

Мнениеот Halachew » 28 юли 2009 21:16

Това е срам за Левски!Играта на тоя отбор няма нищо общо с футбола

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 28 юли 2009 21:28

Някои друг чете ли глупостите на Дон Лайнян, че Дарко бил пробит и за това не играл. Аз не мисля макето да е способен на такова нещо , ако не му се играеше в ЛЕВСКИ намаше да подпише нов годовор и щеше да иска да го продадът.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 28 юли 2009 21:33

comorad написа:Някои друг чете ли глупостите на Дон Лайнян, че Дарко бил пробит и за това не играл. Аз не мисля макето да е способен на такова нещо , ако не му се играеше в ЛЕВСКИ намаше да подпише нов годовор и щеше да иска да го продадът.

Само ви се чудя за какво въобще си правите труда да четете сънищата на психически нестабилните драскачи от ***

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 28 юли 2009 21:37

futbolqga написа:
comorad написа:Някои друг чете ли глупостите на Дон Лайнян, че Дарко бил пробит и за това не играл. Аз не мисля макето да е способен на такова нещо , ако не му се играеше в ЛЕВСКИ намаше да подпише нов годовор и щеше да иска да го продадът.

Само ви се чудя за какво въобще си правите труда да четете сънищата на психически нестабилните драскачи от ***

Ами от чужбина какво да четем? Чета ГОНГ, Спортал, Дон Лайнян, Спортлине, гледам да прочета всичко. Не съм в БГ толкова отдавна, че чета всичко за любимия отбор, дори и глупостите на тези олиго.

Успех на сините

САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 28 юли 2009 22:26

Отворко, твоите хора ще вземат да се издънят още в четвъртък и тогава няма да смееш да си покажеш зурлата из форума или ще се чудиш, какво да изгрухтиш за оправдание.
Върви си в твоя форум и си коментирай дерито.

А иначе аз съм сравнително доволен от мача. Така или иначе очаквах труден мач. Виждате, какво става из Европа. Буквално не са останали слаби отбори. В момента има два полюса в Европа - на топ 4 държавите и всички останали.

И за финал - кога по дяволите, Ники "Гейчето" Димитров ще бъде изхвърлен от отбора? :x
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Архив”