Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот калпазанчо » 18 яну 2012 18:28

Голям купон пак си заформихме. Много добре се получи. Започнахме с кафе при Нейчо у Манхатън, минахме, събрахме се с останалите, мач гледахме, коментирахме отбора, и довършихме с чай при картаго...
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 18 яну 2012 18:30

Умряхме от студ, умряхме от смях. Херо беше в настроение, хареса ми :) И двама от новите на проби ми харесаха.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 18 яну 2012 18:40

Траян Дянков на полувремето предложи чай на феновете да се стоплят, всички отказаха, мина Фара и вика : Траяне, дай един чай. Идва един от треньорите и вика: Аааааа, Фар, за футболистите няма да има....И ние бяхме в делириум от смях....

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 18 яну 2012 18:58

Такааааа, току що говорих с бивш играч на Черноморец, играл от 72 до 75 година в Черноморец, този уикенд ще си прегледа албумите и ще ми даде снимките със информация кое кога как защо. Играл е когато Черноморец е изгонен от А група заради черна каса със 8000 лева. Разбрах и къде на кое кафе се събират ветераните, ще ми се обядат за следващата сбирка (средно на 3-4 месеца)

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 18 яну 2012 19:02

Хораааааа какви хора, играчи бивши са с мен сега...........Какви работи разправят.....Живи енциклопедии....Влизам в постоянен контакт с тях и да знаете, следващия лайв викам да е при тях на сбирката на ветераните...

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 18 яну 2012 19:10

калпазанчо написа:Хораааааа какви хора, играчи бивши са с мен сега...........Какви работи разправят.....Живи енциклопедии....Влизам в постоянен контакт с тях и да знаете, следващия лайв викам да е при тях на сбирката на ветераните...

Ало, спри се бе, да не влезе пак в серия, не мога да ти смогна на поустовете :). Ще идем, ама ако ни поканят. Иначе нямам нищо против. Че мисля и другите са също като мен :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 18 яну 2012 20:15

Е как, няма само нас да ни обвиняват в "старшинство" :mrgreen: , това с чая беше голяма закачка, добре, че се смилиха та му дадоха чай на Фара,(при нас поне проблем с чая нямаше), а страничния.....пак не случи на публика, "депресирахме" го ( че и какви думи научил, келеша, а?)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 18 яну 2012 22:27

Мислех да пиша във всяка тема по малко,но май ще пиша само тук... : Голям студ вънка,ужас!!! Радвам се,че се запознах с някои от вас.Макар и много за кратко си изкарах добре и се заредих с настроение напук на зимата!! А и няма да съм последния отишъл на форум лайф! ;) Видях се с новите си приятели,видях и Херо-усмихнат и в настроение.Естествено пак изтървах най-интересното(чая,арменеца,мароканеца(като му гледам името май ще му викаме Шушу :) )и чая при картаго!Но има време,а и предпочитам бири при картаго ! :) Вероятно съм ви се сторил малко спекъл,ама на път за кампуса ми звъннаха,че трябва да свърша и една друга лична работа и през цялото време се чудих как да извъртя нещата с пустата служебна кола с GPS и кво да измисля за оправдание,ако се наложи.Защо не казхте за зъболекаря по-рано!!! :) Радвам се,че вкарахме 5 гола и то футболисти,които имат нужда от това-Коце,Преслав,арменеца и мароканеца-за самочувствие,а Асис за да докаже,че няма нищо общо с 'онова' нещо дето имат почти еднакви имена!!Забравих да взема телефона на някой от вас,ама нищо-пак ще се видим някой ден!!Нейчо,доволен ли си-видя арменеца??!! ;) Арменеца,та арменеца!На ти го!!Май е добър футболист,а?Херо е лисица,беее!Ши ги разпелейм пролетта,да знайте!Май нещо съм пропуснал Ел Греко!!!Не ме запознахте или не си спомням :!: :?: :!: :?: Както и да е-следващия път!Като видях снимката в сайта умрях от смях-добре,че бях на втория ред! :) Аре,пичове!!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 18 яну 2012 22:38

[quote="ntodorov"]Нека се оплача тук, че в "специалната" стая няма достатъчно място:
Пих една ракия и ми се отпусна душицата...............quote]

Чак сега го прочетох това, амааа..... ти ме уби бе човек :o Я фани се преорентирай... И го остъй тоя твой скучен офис и бегай некъде на топличко. И пишиии, пишиииииии........
Пък ний ще ти изпращаме я винце, я ракийца. Да не ти пресъхва мисълта :) А, и зимнинка. Да не залинееш :)
И издател ще ти намерим после :)

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 18 яну 2012 22:39

кво праите бе!!!??? позабавлявали сте се, а? Ами браво! Завиждам ви!
как беше първия мач? как са новите играчи?
NB: Акаунт - дори и да не продадем Г А, Тошев и Кикито, дори да ги подарим, сме си на кяр...:)

Върни се в “Черноморец”