Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Govedar

Re: Трябва ли Вили Вуцов да се върне в Левски?

Мнениеот Govedar » 28 юли 2009 21:03

HAHAHAH ROFL ako go vurnete zna4i ste pulni goveda! :evil: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: никво ходене на мачове

Мнениеот Deliba6 » 28 юли 2009 21:04

Всички сме изнервени! Дръжте се прилично, все пак!!! Играхме с много слаб отбор!... Много слабо.../Още сме в играта!/ Ама миналата година играхме с по-силни отбори... По-силно... /Отпаднахме!/

Миналата година отпаднахме, тази ще бием!!!

Само "Левски"!!! /Сигурен съм!!!/
Последна промяна от Deliba6 на 28 юли 2009 21:06, променено общо 1 път.
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

hegemon
Контакти:

Мнениеот hegemon » 28 юли 2009 21:05

Agentriot написа:Със сигурност не трябва да се връща!!!Смяната му беше може би едно от малкото хубави неща направени от Батков!Просто няма нужните качества според мен да води отбор като Левски.Но ще го видим и на кормилото на Славия какво ще направи,може да ни обори нас-неговите критици.Иначе според мен Мъри е най-добрият вариант за български треньор!

на 30.07.2010 Мъри ще бъде отново треньор на Левски !!!

Agentriot
Контакти:

Мнениеот Agentriot » 28 юли 2009 21:05

Закво пак почвате с глупавите спорове,а и веднага му се нахвърлиха 10 души на оня фена на цска,щото е оставил някъв коментар,в който за съжаление казва истината!Левски наистина играха безобразно слабо-главно през второто де!С такава игра и то срещу не много претенциозен отбор като ФК Баку ситуацията изглежда мн зле.какво остава като(ако) преминем тоя кръг и ни се падне някой наистина добър отбор,за каква Шампионска Лига говорим,но иначе трябва да се подкрепя тимът ОСОБЕНО в трудните моменти и тогава,когато не ни върви играта!Дано на реванша играем по-добре,стадионът да е пълен и Левски да премине в следващия кръг

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Re: Жоро Христов или Ортега?

Мнениеот buffon » 28 юли 2009 21:06

Тоя Ортега е пожарен вариант,след като Тодор Колев е отказъл да се върне в Левски го взехме колкото да кажат че са вземали някой.

Потребителски аватар
denizli
Контакти:

Re: мнението на Гьоко Хаджиевски за мача с Левски

Мнениеот denizli » 28 юли 2009 21:08

Пф за Левски ще са ок Тасевски и Жо никафффф Солтанов чорбаров или Фесове ще ги бием 2:0

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 28 юли 2009 21:08

Обаче , момчето ви привлече вниманието - и ви отклони от главното. Поредния опит за убииство на терена - се смята за сърцата игра. Поредното безцелно гонене на топката е обявено - за раздаване до край.
Факт е , че когато си помислих че Лефски ще рухне - момчетата се стягаха и изнасяха топката по далече от Петков.
С тази игра нищо чудно да има един боен резултат от типа на 1-1 или 2-2 на реванша.

Потребителски аватар
Dumbara
Контакти:

Мнениеот Dumbara » 28 юли 2009 21:09

Nikona написа:
Dumbara написа:Само Левски. И в сряда съм там.

Тогава за какво агитираш за глупости и настройваш хората? Дайте им 5 дни спокойствие на тия хора. С това говорене само допълнително наливат "гипса".

Години съм им дал спокойствие. И се надявам.
Просто си казах мнението, защото ми прекипява от безхаберие. И смятам, че не бива да се мълчи.
Защото има школа, има треньори, има пари. Ако искат да играят ганкиното, не ми харесва.
Но няма да ги освиркам никога.
Мислиш ли, че някой от тях чете това, което пишем?
Дано им пука от нашата болка!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 28 юли 2009 21:09

Agentriot написа:Закво пак почвате с глупавите спорове,а и веднага му се нахвърлиха 10 души на оня фена на цска,щото е оставил някъв коментар,в който за съжаление казва истината!Левски наистина играха безобразно слабо-главно през второто де!С такава игра и то срещу не много претенциозен отбор като ФК Баку ситуацията изглежда мн зле.какво остава като(ако) преминем тоя кръг и ни се падне някой наистина добър отбор,за каква Шампионска Лига говорим,но иначе трябва да се подкрепя тимът ОСОБЕНО в трудните моменти и тогава,когато не ни върви играта!Дано на реванша играем по-добре,стадионът да е пълен и Левски да премине в следващия кръг

Като ти прочетох поста и ми става ясно, че сме заблудили следващият противник за Шампионска лига!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

chefoo4
Контакти:

Ювелир ли е "Ювелира" ?

Мнениеот chefoo4 » 28 юли 2009 21:12

Не са един и два безличните мачове на Йовов.В много случаи той само заема едното място на терена ,без да има полза от него.Просто се налага впечатлението,че Йовов повече е склонен да играе на дребно,сам ,което пък пречи на отбора,като нерядко спира атаките.Може би е време да отстъпи мястото си на по-младите.

Върни се в “Архив”