Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот TristaNNN » 18 яну 2012 00:37

BadBoy написа:Кое не се е получило? - коментирам казаното тук след 1:30min. http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=42372
Ясно е, че момчето е младо и зелено, но ми е интересно кога е точното време.
Видео от преди заминаването на Левски за Кипър http://video.gong.bg/?vid=152910 след 3:00 мин.

Също така има доста интересни неща за хора които не приемат всичко като коне с капаци и да правят сравнения с отбори извън България.

Пак не се получава :)

"Не знам дали е в точното време в Левски...все пак е много млад ...". Какво искаш да каже Костов? Според мен това е най-правилното нещо, друг е въпросът, че всички разбрахме какво иска да каже, но не го каза по най-правилния начин. Случва се. Сигурен съм, че и за теб идеята на това изречение беше ясна ;)

Денят беше кофти и беше доста дълъг, та може би заради това така и не схващам какво искаш да ми кажеш с клипа преди заминаването :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 18 яну 2012 00:44

Младостта не е порок, така че дали си на 15 няма значение. Силен футболист се изгражда от малък. Нека влиза в групата за мача да се шлифова психиката. Ще дойде мач който ще бъде решен през първото полувреме и второто спокойно може да бъде пуснат и т.н.

Само у нас в България говорят за млади таланти и като станат на 24 минават в графата вечни надежди.
Щом това момче е толкова талантливо, ми развийте му таланта заедно с мъжете и утре ще стане машина, защото той в групата на негова възраст няма с кой да се съревновава и се получава един застои.
Гошо Миланов в Ловеч от 16 годишен е с първият отбор.
TristaNNN написа:Денят беше кофти и беше доста дълъг, та може би заради това така и не схващам какво искаш да ми кажеш с клипа преди заминаването :roll:

http://video.gong.bg/?vid=152910 след 1:15
http://video.gong.bg/?vid=154246 след 0:05
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 яну 2012 00:56

BadBoy написа:Младостта не е порок, така че дали си на 15 няма значение. Силен футболист се изгражда от малък. Нека влиза в групата за мача да се шлифова психиката. Ще дойде мач който ще бъде решен през първото полувреме и второто спокойно може да бъде пуснат и т.н.

Само у нас в България говорят за млади таланти и като станат на 24 минават в графата вечни надежди.
Щом това момче е толкова талантливо, ми развийте му таланта заедно с мъжете и утре ще стане машина, защото той в групата на негова възраст няма с кой да се съревновава и се получава един застои.

Милене,

Инатиш се. Костов не каза, че ще го върне обратно в юношеските гарнитури, а точно обратното - каза че младите момчета ще бъдат в групата на първия отбор. Понеже въпросът зададен от журналистите беше точно за този футболист, Костов не се изрази правилно. И двамата, а и не само ние, сме сигурни че Костов нямаше предвид "ще го върна пак при младежите", а искаше да каже, че очакванията към този младеж не трябва да са утопични, както и че същият този младеж не трябва да се гласи за титуляр едва ли не от утре.

[offtopic]Не разбрах защо добави клипа преди заминаването.[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 18 яну 2012 01:07

С това Милене не зная към кой се обръщаш, но щом си цитиртал написаното надолу се отнася й към мен.
Времето ще покаже какво е визирал Костов, но тези момчета не получат ли шанс да изиграят по едно полувреме през пролетта и да попадат в групата за мача, то и него ще го пусна в графата "страхливци".

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 яну 2012 01:09

BadBoy написа:Младостта не е порок, така че дали си на 15 няма значение. Силен футболист се изгражда от малък. Нека влиза в групата за мача да се шлифова психиката. Ще дойде мач който ще бъде решен през първото полувреме и второто спокойно може да бъде пуснат и т.н.

На 15 години не е за мъжкия отбор. Нека да тренира, да играе с юношите (може и по-големите от него) пък ще дойде време за първия отбор. Като стане на 17-18 години може да го включват в групата и да го пускат в мачовете.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 18 яну 2012 01:15

Тези са по жълти и от галфоните http://www.bookmakers.bg/bgnews/1455 но за да се бави селекцията ви, определено има някакво вътрешно разминаване из ръководството ви.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 18 яну 2012 11:43

Tommi написа:

На 15 години не е за мъжкия отбор. Нека да тренира, да играе с юношите (може и по-големите от него) пък ще дойде време за първия отбор. Като стане на 17-18 години може да го включват в групата и да го пускат в мачовете.

Добре, че не зависи от теб.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 яну 2012 15:31

"Камарата за разрешаване на спорове на ФИФА реши, че жалбата на ЦСКА срещу Левски и футболиста Фелипе Да Коща е „недопустима”. “Червените” съдиха халфа за неправомерно според тях прекратяване на договора, а Левски, че го е подтикнал да го направи. Искът бе за обезщетение от 150 000 евро, като той бе към играча, а “сините” бяха солидарно отговорни за плащането му.

Жалбата бе подадена още в началото на 2009-а, а след около 2-годишно затишие ФИФА даде ход на делото през миналата пролет. Вече има решение по случая. То може да се обжалва в рамките на 10 дни от датата на получаване от двата клуба."
Упс!!!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 18 яну 2012 16:23

Близнаците на Левски харесани от Арсенал и Фулъм

Те са от Благоевград - също като Димитър Бербатов. Искат да са като него, а и в града ги хвалят: били упорити и амбициозни. Началото е обещаващо и близнаците Радослав и Борислав Цоневи направиха фурор в Кипър в тренировките и първата контрола на Левски. Играта на полузащитниците не е изненада за бащата Александър, посветил години от живота си на тяхната кариера.
“Любовта им към топката открих случайно - доверява таткото. - Докато ходеха в детската градина, един пазач ми каза: “Ей човече, тези твоите момчета изпотрошиха керемидите! Ритат топка като луди!”. Тогава бяха на шест години и започнах да ги водя всеки ден по ливадите на парк Бачиново. Хвърлях им топката и започвах да ги уча. Още оттогава им тренирах много левия крак - слагам си пуловера на вратата и казвам: докато не го свалите с ляв крак с топката, няма да си ходим. Затова днес работят перфектно и с двата крака...”.
На осем близнаците тръгват на футболна школа, а баща им ги записва да тренират и триатлон (б. р. - плуване, колоездене, бягане). През лятото на 2004 г. идват първите награди в този спорт, първоначално от регионални състезания. После и медали от държавните първенства по триатлон. Ту единият е първи, ту другият. Точно като близнаци - винаги вървят ръка за ръка. И никой не може да каже кой е по-добър от другия. И във футбола е така, твърдят треньорите им.
Двамата имат невероятна връзка - с поглед се разбират и допълват. Борислав обяснява, че пред тях никога не е стояла дилема “единият или другият е по-добър”. Не искат да се делят нито във футбола, нито в живота. Признават, че са много привързани един към друг.
А като мънички им се случвали и странни неща. Един ден Радослав бил блъснат от кола, докато карал колело и получил белег на левия крак. След 3 месеца при същата ситуация кола блъска и Борислав. И той получава същия белег, но на другия крак! Като огледални са.
Е, все пак Борислав е пръв... Той проплакал 10 минути преди Радослав през 1995-а. Двамата имат и сестра Симона, която е 23-годишна и също като тях много амбициозна. Тя е завършила международен мениджмънт в Лондон и вече работи в английската столица като мениджър в голяма фирма.
Майка им Румяна също е в Англия. Заминала преди 4 години да помага на дъщеря си, а баща им Александър останал в Благоевград да се грижи за близнаците.
Записали и двамата в престижно благоевградско училище с изучаване на руски и английски език. Когато са в 7-ми клас, ги канят в спортното училище на Левски в София. Преди да стартира същата учебна година, получават покана за проби от Арсенал и Фулъм. Харесали ги по кадрите от дисковете, които баща им изпратил с техни мачове на тези два клуба, а и на Челси. Изборът паднал на Арсенал, защото писмото било изпратено лично от легендарния ирландец Лиъм Брейди. Клубът приложил и пари за самолетни билети и разноските по престоя им в Англия.
“Брейди бе силно впечатлен от близнаците и ги покани да останат в тяхната академия да учат - разказва таткото. - Но изискването бе да имаме работна виза, а това се оказа проблем и спря децата за Острова.”
Така пътят на Борислав и Радослав е начертан - Левски. Описват ги като изключително дисциплинирани и организирани. Липсват типичните за възрастта тийнейджърски забежки от спортния режим. Залягат сериозно над задълженията си и това явно дава резултат. Забелязват ги веднага Георги Иванов-Гонзо и Бисер Хаздай, които не се колебаят - на 15 г. близнаците тренират с мъжете. Клубът и талантите подписват полупрофесионален договор.
Истинският откривател на талантите е мениджърът Лъчезар Танев. Именно той вижда дарованието на близнаците и сега естествено е техен агент. “Неговият нюх за звезди е доказан и му имаме абсолютно доверие”, твърди таткото.
През 2008-а в София пристига представител на английска академия за таланти. Търси само един играч, предлага стипендия в размер на 80 хиляди паунда. Вижда близнаците, но за съжаление мястото е едно. “Вземам единия, а за другия ще осигурим 20% от стипендията”, предлага скаутът. Близнаците обаче взели решение - щом не са и двамата, няма да иде никой. Не искали след време единият да упреква другия, че го носи на гръб. Така разсъждавали тогава братята. Така засега мечтата им да играят в световен гранд си остават несбъдната.
Борислав приема спокойно първите изяви и позитивни отзиви от лагера в Кипър: “Не е нещо голямо за нас, просто нормално се представихме. Продължаваме напред и ще се стараем да се развиваме.”
В Благоевград талантът на Борислав и Радослав забелязва първо Ивайло Андонов. Членът на “златния отбор” от 1994 г. сега развива своя школа за млади футболисти. Той три години моделира диамантите, а по-късно те тренират и при Емил Кърцелски и Васил Петров.
“Ради е изключителен играч - заявява Кърцелски. - Изключителна техника, перфектен пас, точен удар. Еднакво добре играе и с двата крака, има най-ценното качество за един атакуващ футболист - пласиране пред гола. Притежава и безспорни лидерски качества. Борислав е брилянтен техник. Има взривен старт и впечатлява със скоростта си, когато е с топката в краката. На базата на перфектната си техника е склонен към импровизации. Респектира също и със спортна злоба и хъс. Сработва се лесно със съотборниците, а с брат му могат да се намерят и с вързани очи”.
Не само според треньора близнаците имат потенциал да станат звезди на родния футбол.
Юношите остават в първия отбор
Треньорът Николай Костов разкри, че юношите, които са тренирали с Левски на лагера в Кипър, ще останат в първия отбор. “Разполагаме с много добри таланти - каза спецът след завръщането на “сините” в София. - Имаме намерение те да продължат с нас, а да не се връщат обратно в своите групи”.

Дългичък е този материал, но мисля, че си струва да бъде пуснат тук. Все пак става дума за нашите нови любимци, и е важно колкото се може повече сини привърженици да ги "опознаят".Успех момчета! Успех на българските братя "Невил"!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 18 яну 2012 16:31

Защо намразих го*ньо ли ? ето, заради това :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JuKlRHUk8Gw[/youtube]-сульо и пульо вика к*р за Левски т.е. направихме ги играчи .
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iQzjDJkljiU[/youtube]-няма смисъл от коментар .
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ua68AjlajKA[/youtube]-казанската афера- в ролята на жертвите -ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ .

предателите са все още ръководен фактор на 'герена'
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Върни се в “Левски”