Мнения относно мача на ГРИШО

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Re: Мнения относно мача на ГРИШО

Мнениеот Тони Шумахер » 18 яну 2012 15:35

IOTUR4O написа:Спрете се бе хора - Григор и Цвети са бъдещето на българския спорт и това, което правят е страхотно !!!! Естествено винаги може да се иска и повече, но дори и да не влезе в топ 10 Гришо ще пише история....

Няма спирка за .........млъквам , че ще изръся нещо нецензурно !

Потребителски аватар
-Ицо-
Контакти:

Мнениеот -Ицо- » 18 яну 2012 15:43

Като човек, играл тенис в гимназията и университета, и гледал мача(почти до края), мога да кажа че Гришата с всеки изминал мач играе все по-добре. Може би няма да стане следващия Федерер и да окупира първото място, но ви обещавам че в следващите години ще ни носи много радост(поне на истинските любители на тениса).Това за слабата психика, дето е преобладаващото мнение, е глупост.Имаше едно обобщение из коментарите за българския народ, с него съм съгласен, но конкретно за Гришо - не. Който от вас се е занимавал с какъвто и да е спорт - да си представи само за момент да играе на голям турнир и после да каже с неговата психика какво ще стане и дали няма да си върне обяда. Само опита мисля че го дърпа назад в момента, и до известна степен умората.
"Some folks are wise and some are otherwise"

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 18 яну 2012 15:57

dromihait написа:"...да се лута в Топ 100..."
Уе-уе, Вие влязъл ли сте в световния Топ 10 000 на съответната Ви професионална област?

Аз не съм влязъл , може и никога да не вляза даже , но не съм афиширал цели като Гришо :) . Той си каза , че тази година целта му е топ 20 . Без да използва шансовете , които сам си създава ще се лута в топ 100 , въпреки че има възможности .
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

buffera
Контакти:

Мнениеот buffera » 18 яну 2012 18:01

Моето мнение е, че днес мача Димитров го загуби поради няколко причини - натрупана умора (все пак и миналия мач игра 5 сета), контузията, а и все пак игра с/у 10-я в ранклистата. Ако Димитров запази възходящата линия в развитието си от миналата година - през тази, смятам че догодина наистина ще може да е в топ 20, а защо не и в топ 10.Мисля, че има качествата да го постигне.

Върни се в “Тенис”