Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

zlobul
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот zlobul » 18 яну 2012 10:10

adrian_1975 написа:и махни лопатата от аватара
въпреки мидичките :(

първо отиди на герена да кажеш на хората там да махнат "лопатата" от автобуса на клуба и ако щмахнат , то тогава и аз ще я махна.
Що се отнася до помпите , то един друг пък отнасяше панчаревци където ги хванеше , правеше помпи пред сектор -б , но в един момент смени отбора и същия този сектор не спря да го псува .Да не говорим , че и едни други звезди също се подвизаваха из панчарево , като например депесара-искренов , михтарски ,чилика , викторио павлов ,георги слвчев и т.н ама за тях и дума не обелваш или искаш да ми кажеш , че михтарски не правеше помпи пред сектора им ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 18 яну 2012 14:59

zlobul написа:искренов . . . георги слвчев

Тези двамата ги извади от уравнението, както и Мъри и той игра за розовите, в този момент на кариерите им като Левски не са ги искали да спрат с футбола ли? Пешо пропуска си е орле, сумати мачове ни опропасти, Виторио се е чорбарче, Чилика е дърво най добрия сезон му беше с Гонзо зад гърба му.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 18 яну 2012 15:08

adrian_1975 написа:за злобъл - предвид крехката ти възраст , ще ти напоня, че човека с помпите е автора на гола за цска при 0 - 4 в осемдесет и някоя минута, репликата за разбирачите беше изпусната в момент, когато на Гонзо му беше по-тежко от на мен и на теб със сигурност!

Ало, долу ръцете от Мъри. Не си позволявай да нападаш онзи който ни вкара в ШЛ. Гонзо като го направи, тогава за него.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 26 яну 2012 23:19

Георги ,
чакаме с нетърпение деня в който ще си събереш багажа от "герена".
Бъди мъж и ни избави от присъствието си !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 28 яну 2012 20:58

zlobul написа:Георги ,
чакаме с нетърпение деня в който ще си събереш багажа от "герена".
Бъди мъж и ни избави от присъствието си !

на мен пък ми харесва управлението на Георги Иванов. Дори сега в присъствието на Иво Тонев, думата на Гонзо пак е тежка и решаваща
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 фев 2012 09:22

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LDBllKdSOFs&feature=related[/youtube]

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 08 фев 2012 11:30

еее тоз криминалния гол от 1:20 защо са го добавили :( сега ще ме бъзикат че обичаме да побеждаваме със съдийски аванти :oops:
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 фев 2012 01:44

Аз сега не мога да разбера: Гара, Грийн, Мюлдер и Илиев последно Иванов ли ги е докарал или не? Или той е докарал Башлиев и Старокин само? Аз лично се съмнявах, че Гонзо е "видял", Гарра и мислех, че всъщност е бил Ясен(харесвах Яската и мисля, че разбирапе играта... по свой си начин), ама Ясен казва: "Гонзо прави селекцията"
...Такааа... Я да видим при Ясен без Гара къде щяхме да сме? Щяхме да сме завършили сигурно извън евроквотоите, нали? То не, че ни огря, де... :mrgreen:
Сега ... сериозно ще си изкривите душите - върлите противници на Иванов, ако кажете, че той не спомогна да сме това, което сме, нали? В смисъл, освен в отрицателен план, и в положителен. Грийн, Мюлдер, Райков, Илиев - без тях ...накъде(не съм сигурен в статистиката, но Симо е най-резултаният подавач на голови пасове през есента...включвам и мачовете срещу Спартак)? Кой е по-добър в настоящият състав от тези играчи, които станаха основни за кратко време?
Исках да видя експеримента Георги Иванов - треньор, докрай, но не съжалявам и на йота, че Костов го смени.
И все пак щеше да ми е интересно. И това пак не му го признаха много хора! Видя, че не му се получава, оттегли се и назначи доказал се специалист на свое място. Вместо като магаре да се пъне цяла пролет на треньорският пост. Нали?
Ма той човека е свикнал ...
[offtopic]Имам мааааааааааалко бира в поста си, та.. за което съжалявам....[/offtopic]
А и между другото от това да си делим първото място с Разград ни дели автогола на Грийн... Нали знаете?

еее тоз криминалния гол от 1:20 защо са го добавили сега ще ме бъзикат че обичаме да побеждаваме със съдийски аванти

Тоя пък?!
Последна промяна от metodito на 11 фев 2012 02:06, променено общо 2 пъти.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 11 фев 2012 08:13

metodito написа:...И това пак не му го признаха много хора! Видя, че не му се получава, оттегли се и назначи доказал се специалист на свое място.[/url]Вместо като магаре да се пъне цяла пролет на треньорският пост. Нали?...

Струва, че между подчертаното в цитата и действителността има разлики. Но хайде сега за някакви си неточности от порядъка на 90% да не си разваляме мнението за най-големия специалист, според доверието, което му се дава, работил някога в "Левски".
Все пак за да бъдат вразумени "разбирачи", "антилевскари" и др. горната реплика може да се чете преди всеки мач на стадион "Г. Аспарухов". Предполагам, че сектор "Б" ще реагира аналогично на делегатите на някогашните конгреси на ЦК на БКП при споменаване в някоя реч името на Първия партиен и държавен ръководител. А останалите? Може би като останалата част от тогавашното население на България...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 фев 2012 09:22

metodito написа:Аз сега не мога да разбера: Гара, Грийн, Мюлдер и Илиев последно Иванов ли ги е докарал или не?

Няма как да ги е докарал "Гонзо", щото просто не го виждам, на какъв език ще да е преговарял, евентуално ... :lol:
Всички знаем, че връзка с холандският пазар имат Жейнов и Заберски ...
Като цяло - чуждестранните попълнения зависят от тях.

metodito написа:Аз лично се съмнявах, че Гонзо е "видял", Гарра и мислех, че всъщност е бил Ясен(харесвах Яската и мисля, че разбирапе играта... по свой си начин), ама Ясен казва: "Гонзо прави селекцията"

Яската няма какво друго да каже, нали оня му беше шеф ...

А що се отнася до "Гарра-та, той беше трети избор.
"Мениджъра" ни, тогава искаше Камбуров.
Да, "Гонзо" преговаря за Дембеле, но Батков го насочи ... А него кой го насочи ?
Има слухове, че лично Коко му се е обадил да му предложи Гарра-та.

metodito написа: И това пак не му го признаха много хора! Видя, че не му се получава, оттегли се и назначи доказал се специалист на свое място.

Ужас ...
Мето, ти да не живееш в няква твоя- собствена матрица ? ... :roll:
"Гонзо" бил назначил Костов ...
Това е страшна нелепица човек !
Това ми звучи, като: Мбонга-Мбунгу от племето Зулу преинсталира уиндоуса на компютъра си сам !!
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Левски”