ФК Баку-Левски София [официална тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Re: ФК Баку-Левски София [официална тема]

Мнениеот azata » 28 юли 2009 20:19

futbolqga написа:
groti написа:
Bully_Blue написа:Просто се вижда,че като го няма Жо и играта ни затъва от всякъде.Тасевски и той доста липсва,но пък Бардон трябваше да се справи със задълженията си,а то се оказа,че и той е пълна трагедия,както половината отбор.Тренъора не е виновен,но и той трябва да си направи изводи от играта на някои играчи,защото мисля,че те просто не стават за Левски и в момента не могат да играят футбол на толкова високо ниво (Йовов,Минев,Бардон,Ортега..)

Пич,срещу тия нещастници с дублиращия отбор да бяхме излезнали трябваше да ги биеме с разлика.

А бе бате вие се разболяхте?!?Как искате да направим нещо като от години не сме дали пари за едно ново попълнение, а случайно да сте чули те с какъв бюджет разполагат?!?Толкова не струва целият ни титулярен състав и всички го знаем ...

Дано в четвъртък не отидете в ДЕРЕТО ДА ЛОВИТЕ ЖАБИ...
П.С.Много злобна свиня си...Ама тия първо отиват под ножа...
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 28 юли 2009 20:20

shveik написа:
groti написа:Пич,срещу тия нещастници с дублиращия отбор да бяхме излезнали трябваше да ги биеме с разлика.

Нещастници :|
С дублиращия отбор :|
Да ги бием с разлика :|

С тая игра ... Истински малшанс :P
Но това е живота ... Малшанс след малшанс :roll:

Май не те разбрах.Имаш ли нещо да казваш?
110 години любов!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 28 юли 2009 20:21

azata написа:П.С.Много злобна свиня си...Ама тия първо отиват под ножа...

На мен ли ми говориш бе?!?

vrvolleyball
Контакти:

Мнениеот vrvolleyball » 28 юли 2009 20:23

Просто с тази политика на ръководството , да не се взимат качествени играчи , а да се разчита на каквото има в момента ... Забравете скоро пак влизане в ШЛ !!! Забравете , че в следващите 4-5 год. ще се изкара нещопо-качествено от школата !!! Няма да стане , каквото се прави в България се прави за първия отбор , а при положение , че в Левски нищо не се прави си представете в школата как е ...

shveik
Контакти:

Мнениеот shveik » 28 юли 2009 20:23

groti написа:
shveik написа:
groti написа:Пич,срещу тия нещастници с дублиращия отбор да бяхме излезнали трябваше да ги биеме с разлика.

Нещастници :|
С дублиращия отбор :|
Да ги бием с разлика :|

С тая игра ... Истински малшанс :P
Но това е живота ... Малшанс след малшанс :roll:

Май не те разбрах.Имаш ли нещо да казваш?

Казвам истински малшанс, за малко да ги победите с дублиращия отбор и с разлика тия нещастници :roll:

levski_ventsi
Контакти:

Мнениеот levski_ventsi » 28 юли 2009 20:23

егати играчите,тези и за Б ГРУПА нестават.пак и отново най добрия петков,другите незнаят какво да правят сас топката,незнаят на какъв пост играят.защитата чисти топката като на селски мач,а този МАРОКАНЕЦ АКО ЩЕ ИГРАЕ ДА ИГРАЕ АКО НЕ ДА СИ ХОДИ да е благодарен на садията,че него изгони за това нарошение.направо си беше дуспа и червен картон.И КАКЪВ Е ТОЗИ ДОБЪР РЕЗУЛТАТ ,тези коментатори незнаят ли че в софия трябва да бием задалжително,а баку ги устроива и равен.абе направо нямам думи

и две сини сърца бият в мадрид

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 28 юли 2009 20:24

Трагедия си бяхме,вярно!Аз не видях никаква мисъл в играта на нашите!Защитниците сигурно поне 30 пъти изритаха топката безцелно напред.Йовов се мъчеше да прави някакви финтове,но сам се оплиташе с "техниката си",а противниковия играч даже не трябваше да се намесва и изчакваше нашия да забрави де е топката!Не видях един пробив по крилата(където ни е силата в атака), не видях някой да пробва да мине един-двама човека около наказателното,нямаше едно свястно центриране...бяхме едно ГОЛЯМО НИЩО!Добре,че беше Гошо Петков,че се отървахме с хикса.Резултата е до някъде добър с оглед на факта,че спокойно при повечко късмет азерите можеха да ни опънат!Жалка картинка сме!Дано поне в София да ги бием с едно на мъка,че не знам иначе какво ще стане..... :roll:
Изображение

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 28 юли 2009 20:24

futbolqga написа:
azata написа:П.С.Много злобна свиня си...Ама тия първо отиват под ножа...

На мен ли ми говориш бе?!?

Естествено ,че не...Може да видиш сам за кого става въпрос...
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 28 юли 2009 20:25

Май сме гледали различни мачове.Аз гледах мач срещу АЗЕРБЕЙДЖАНСКИ отбор. Бият ви комплексите,щом тези смешници ги считате за отбор.За 1-ви път азербейджански отбор играе в тази фаза на турнира.Жал ми е за БГ футбола,като ви гледам как оправдавате мъката срещу такъв отбор.
110 години любов!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 28 юли 2009 20:25

levski_ventsi написа:егати играчите,тези и за Б ГРУПА нестават.пак и отново най добрия петков,другите незнаят какво да правят сас топката,незнаят на какъв пост играят.защитата чисти топката като на селски мач,а този МАРОКАНЕЦ АКО ЩЕ ИГРАЕ ДА ИГРАЕ АКО НЕ ДА СИ ХОДИ да е благодарен на садията,че него изгони за това нарошение.направо си беше дуспа и червен картон.И КАКЪВ Е ТОЗИ ДОБЪР РЕЗУЛТАТ ,тези коментатори незнаят ли че в софия трябва да бием задалжително,а баку ги устроива и равен.абе направо нямам думи

и две сини сърца бият в мадрид

Баку ги устройва и равен, ама ако вкарат гол.Според мен като видят какво е истинска публика доста ще им се подкосят крачетата, а и с Жо и Тасевски ще играем далеч по-различно в атака ...

Върни се в “Архив”