ФК Баку-Левски София [официална тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ФК Баку-Левски София [официална тема]
Според мен сгреши с това че пусна Ортега титуляр, като цяло това му беше най-голямата грешка, нямаше и голям избор, не мога толкова да се сърдя на Сърболята-Псевдо-Тренъор , колкото на играчите, които бяха трагични................................
САМО ЛЕВСКИ!
поне го хванах в еврото 

И продължавам да твърдя, че Вили Вуцов не трябваше да бъде гонен!
Bully_Blue написа:Просто се вижда,че като го няма Жо и играта ни затъва от всякъде.Тасевски и той доста липсва,но пък Бардон трябваше да се справи със задълженията си,а то се оказа,че и той е пълна трагедия,както половината отбор.Тренъора не е виновен,но и той трябва да си направи изводи от играта на някои играчи,защото мисля,че те просто не стават за Левски и в момента не могат да играят футбол на толкова високо ниво (Йовов,Минев,Бардон,Ортега..)
Пич,срещу тия нещастници с дублиращия отбор да бяхме излезнали трябваше да ги биеме с разлика.
110 години любов!
svence написа:groti написа:Deliba6 написа:Срам ме е! Като се успокоя ще се обадя!!!![]()
![]()
Що бе,красавец? Нали не е Велев треньор.Всичко е ОК. Играта беше прекрасна.Не като при Велев.Имахме хиляди положения,не като при Велев.
Сега сериозно. 2 думи за играта на Левски : ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ. Свиквайте. Това поискахте,сега ще го търпите.
+1
Коментирам отбора и играта при Велев бе, "хубавци"!...

Колкото до Достанич, писал съм и по тоя повод, същият е! И 'кво? Да не ме е срам ли?

Не ми падайте в очите! Ако съм ви засегнал с нещо, то е като "самоотбрана"!... А ако си вярвате в отношението си към мен?!...

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
groti написа:Bully_Blue написа:Просто се вижда,че като го няма Жо и играта ни затъва от всякъде.Тасевски и той доста липсва,но пък Бардон трябваше да се справи със задълженията си,а то се оказа,че и той е пълна трагедия,както половината отбор.Тренъора не е виновен,но и той трябва да си направи изводи от играта на някои играчи,защото мисля,че те просто не стават за Левски и в момента не могат да играят футбол на толкова високо ниво (Йовов,Минев,Бардон,Ортега..)
Пич,срещу тия нещастници с дублиращия отбор да бяхме излезнали трябваше да ги биеме с разлика.
А бе бате вие се разболяхте?!?Как искате да направим нещо като от години не сме дали пари за едно ново попълнение, а случайно да сте чули те с какъв бюджет разполагат?!?Толкова не струва целият ни титулярен състав и всички го знаем ...
Абе, къде е онзи Проданов?
Баце, трупаме ли точки за коефициента?
Сега сериозно - срещу отбор, който първото полувреме щеше да спука топката от шутове а през второто играеше сполучливо на контраатаки ( Гошко, Гошко-о-о - да ви е жив и здрав ) сините не предложиха нищичко освен едно положение на Йовов и едно на Оргега през първата част и ръкомахания от Гошо Христов и "специалния" финт на Ники Димитров през второто....
А Достанич направи най-малоумната смяна - вместо в продълженията да ги остави да играят и да натискат своите, той бави играта и вкарва...Генев
Като ви казах, че Хаджиевски не е слаб треньор някои ми се смееха....
Македонеца ги беше подредил много добре, само Алмейда стоеше изолиран някак, но този дето влезе с №30 игра доста добре и им свърши хубава работа.....
Дано на реванша вкарате гол до почивката, щото иначе мача отива на дедовия в царевицата....

Баце, трупаме ли точки за коефициента?

Сега сериозно - срещу отбор, който първото полувреме щеше да спука топката от шутове а през второто играеше сполучливо на контраатаки ( Гошко, Гошко-о-о - да ви е жив и здрав ) сините не предложиха нищичко освен едно положение на Йовов и едно на Оргега през първата част и ръкомахания от Гошо Христов и "специалния" финт на Ники Димитров през второто....
А Достанич направи най-малоумната смяна - вместо в продълженията да ги остави да играят и да натискат своите, той бави играта и вкарва...Генев

Като ви казах, че Хаджиевски не е слаб треньор някои ми се смееха....

Македонеца ги беше подредил много добре, само Алмейда стоеше изолиран някак, но този дето влезе с №30 игра доста добре и им свърши хубава работа.....
Дано на реванша вкарате гол до почивката, щото иначе мача отива на дедовия в царевицата....

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
Споко Левскари...Видяхме колко е "страшна" публиката в Азербайджан...Ние не сме толкова "страшни",просто другата седмица ще отворим вратите на СИНИЯ АД и ЩЕ ГИ ПОСРЕЩТНЕМ ГОСТОПРИЕМНО...Няма нужда да си чешем езиците относно кой как играл,треньора какви смени направил и т.н...НИЕ СМЕ ИСТИНСКИ ЛЕВСКАРИ И ОБИЧАМЕ ЛЮБИМИЯ ОТБОР-ЗАТОВА НЕКА ГО ПОДКРЕПИМ НА РЕВАНША КАКТО НИЕ СИ ЗНАЕМ...
САМО ЛЕВСКИ!!!
САМО ЛЕВСКИ!!!
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
groti написа:Пич,срещу тия нещастници с дублиращия отбор да бяхме излезнали трябваше да ги биеме с разлика.
Нещастници

С дублиращия отбор

Да ги бием с разлика

С тая игра ... Истински малшанс

Но това е живота ... Малшанс след малшанс