Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
leski

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот leski » 18 яну 2012 10:30

BLUE CHAMPIONS написа:
leski написа:Както е известно, ЦСКА отдавна иска Абел Анисе, но "червените" са категорични, че ще го привлекат, единствено при разтрогнат договор с Черноморец.
А сега "сините" пожелаха мадагаскареца ! Анисе обаче има договор с клуба от Бургас, в който е вписана клауза, че може да премине в друг отбор срещу сумата от 350 000 евро. Към момента "сините" отказват да я платят и предлагат Мариян Огнянов и Александър Башлиев.

Чула жабата, че подковават коня-вдигнала и тя крак ... :)

А какви са доводите на коня да смята, че Анеси ще разтрогне с Черноморец? :roll:

А какви са доводите на жабата да смята, че Мариян Огнянов и Александър Башлиев струват нещо ? ;)

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 18 яну 2012 10:36

leski написа:А какви са доводите на жабата да смята, че Мариян Огнянов и Александър Башлиев струват нещо ? ;)

Каквото и да струват, предложена е вид оферта, а жабата какво предлага??
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 18 яну 2012 10:38

BLUE CHAMPIONS написа:
leski написа:А какви са доводите на жабата да смята, че Мариян Огнянов и Александър Башлиев струват нещо ? ;)

Каквото и да струват, предложена е вид оферта, а коня какво предлага??

Престиж и славна кариера !

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 18 яну 2012 10:40

Диого ще бъде много полезен за отбора, но и мен много силно ме съмнява да дойде. Пък и да е истина, това би означавало, че Бандаловски си тръгва, тъй като Диого играе най-вече на неговата позииция, а не съм сигурен дали не е по-добре да разчитаме на 25-годишен българин, който е и сработен с другите в състава, отколкото на 28-годишен чужденец, който ще трябва да се сработва тепърва и има чепат характер (визирам боя с Фабиано), пък бил той с по-богата визитка от Бандата.
Да не говорим, че така биха се натрупали прекалено много промени в защитата. Сега например има разни слухове, а и Дуци май каза нещо такова, че Адемар ще бъде разкаран. Ако предположим, че Трифонов бъде наказан заради допинга, това значи, че ще имаме нов титулярен ляв бек, независимо дали Сапата или Паскуал, за чието идване все още силно се съмнявам. Като добавим и евентуалното наказание на К. Стоянов (дори да не го накажат, е трайно контузен), то логична централна двойка излиза Попов-Крачунов, които никога не са играли заедно в официален мач, защото просто вторият бе взет, за да запълни дупката, оставена от трайната контузия на първия. Ако ли пък Екстранд бъде взет, което също адски ме съмнява, тогава централната двойка става още по-нова (примерно Екстранд-Попов, след като досега беше Стоянов-Крачунов). Добавяме към това и Диого на десния бек и излиза, че ще играем с изцяло нова отбрана, което за мен е пресилено.
Сега много от вас биха казали, че Лудогорец с напълно нова защита (изобщо изцяло нов титулярен състав) играе добре и води в класирането, но все пак те обновиха отбора си в подходящ момент - лятната пауза, когато по принцип се правят повече трансфери. Зимният прозорец не е най-удачният период за обновяване на състава, но така се получава, когато по средата на сезона дойде нов треньор, имащ различни виждания от предишния.
Последна промяна от Udoji90 на 18 яну 2012 10:41, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 18 яну 2012 10:41

leski написа:Престиж и славна кариера !

ИзображениеИзображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 18 яну 2012 11:00

BLUE CHAMPIONS написа:
leski написа:Престиж и славна кариера !

ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 18 яну 2012 11:20

Udoji90 написа:Диого ще бъде много полезен за отбора, но и мен много силно ме съмнява да дойде. Пък и да е истина, това би означавало, че Бандаловски си тръгва, тъй като Диого играе най-вече на неговата позииция, а не съм сигурен дали не е по-добре да разчитаме на 25-годишен българин, който е и сработен с другите в състава, отколкото на 28-годишен чужденец, който ще трябва да се сработва тепърва и има чепат характер (визирам боя с Фабиано), пък бил той с по-богата визитка от Бандата.
Да не говорим, че така биха се натрупали прекалено много промени в защитата. Сега например има разни слухове, а и Дуци май каза нещо такова, че Адемар ще бъде разкаран. Ако предположим, че Трифонов бъде наказан заради допинга, това значи, че ще имаме нов титулярен ляв бек, независимо дали Сапата или Паскуал, за чието идване все още силно се съмнявам. Като добавим и евентуалното наказание на К. Стоянов (дори да не го накажат, е трайно контузен), то логична централна двойка излиза Попов-Крачунов, които никога не са играли заедно в официален мач, защото просто вторият бе взет, за да запълни дупката, оставена от трайната контузия на първия. Ако ли пък Екстранд бъде взет, което също адски ме съмнява, тогава централната двойка става още по-нова (примерно Екстранд-Попов, след като досега беше Стоянов-Крачунов). Добавяме към това и Диого на десния бек и излиза, че ще играем с изцяло нова отбрана, което за мен е пресилено.
Сега много от вас биха казали, че Лудогорец с напълно нова защита (изобщо изцяло нов титулярен състав) играе добре и води в класирането, но все пак те обновиха отбора си в подходящ момент - лятната пауза, когато по принцип се правят повече трансфери. Зимният прозорец не е най-удачният период за обновяване на състава, но така се получава, когато по средата на сезона дойде нов треньор, имащ различни виждания от предишния.

Попаденията не са силата на бранителя. Диого е известен като безкомпромисен защитник, играещ силно с десния крак. В “Сарагоса” са го опитвали и като халф.В ЦСКА целта на Диого ще бъде да заздрави най-слабото звено - защитата. На първо време очевидно трябва да е партньор на Пламен Крачунов.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 18 яну 2012 11:24

leski написа:
Попаденията не са силата на бранителя. Диого е известен като безкомпромисен защитник, играещ силно с десния крак. В “Сарагоса” са го опитвали и като халф.В ЦСКА целта на Диого ще бъде да заздрави най-слабото звено - защитата. На първо време очевидно трябва да е партньор на Пламен Крачунов.

Може и така да е, но не знам дали силата на Диого е точно в центъра на отбраната. Както се казва в цитата, може попаденията да не са му сила, но това не пречи да се включва и да центрира добре, ако играе бек. (Точно като Бандата, който също не се слави с умения да вкарва, но включванията и центриранията му са остри.) Ако все пак ще играе в центъра, то си мисля, че Попов за момента е по-добър вариант от Крачунов.
Все пак нека първо дойдат новите, пък после ще мислят треньорите кой да остава резерва. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 18 яну 2012 11:30

не знам каква е тази истерия около трансферните саги и при нас и при вас.
При нас никой не идва вие пък половин Удинезе докарахте,а какво наистина се случва в Левски и ЦСКА май само бат Бойко знае :) :) :) .
Има нещо гнило в Дания-както се казва.
Колкото до този Диого-на този му е само визиткатавервайте ми ,Бандата е две класи над него.
Преди дни писах че това каре от Удине ще ви вдигне много класата,но не знам д :) али ви вършат работа само под наем.
само в едно съм сигурен тези януарски дни и НИЕ И ВИЕ станахме пак за смях едните с покупки,а другите с липса на такива.
Какво ли правят в тези студени дни Гърнето и Мустака.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 18 яну 2012 11:34

Udoji90 написа:
leski написа:

Може и така да е, но не знам дали силата на Диого е точно в центъра на отбраната. Както се казва в цитата, може попаденията да не са му сила, но това не пречи да се включва и да центрира добре, ако играе бек. (Точно като Бандата, който също не се слави с умения да вкарва, но включванията и центриранията му са остри.) Ако все пак ще играе в центъра, то си мисля, че Попов за момента е по-добър вариант от Крачунов.
Все пак нека първо дойдат новите, пък после ще мислят треньорите кой да остава резерва. ;)

Аз пък имам чувството , че Бандата ще играе хлаф този полусезон . Доколкото до сработването , то има 5-6 мача подготвителни и ще имат време да се сработят, карето от Удине си идва във форма и сработено ( като изключим момчето от Гърция ) , то нещата стоят повече от добре ! Интересно ми ако продадем Платини ( отново за много добра сума 1 500 000$ ) на кой ще се разчита зад нападателите?

Върни се в “Архив”