Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот petkan » 17 яну 2012 20:52

ntodorov написа:Тук е момента да вметна, че вече си имаме още един форум "лайф" приятел - кдимитров. Дано му е било добре сред нас. Всички, които не дойдоха по една или друга причина ни липсваха. :(

Малко ми беше кофти, че не присъствах на "лайфа", ама поне се чухме и разбрах, че сте си изкарали весело. Съжалявам и, че не можах да се запозная и с кдимитров /всъщност може и да се познаваме с него/, но и това ще стане :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 17 яну 2012 20:53

Момчета, някой може ли да ми обясни как да стигна до кампуса за контролата ? :lol:

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 17 яну 2012 20:55

Мнение от kartago на 17 Яну 2012 18:15
Е, как да стане, да дойде да играе примерно "Левски" и аз да съм за тях и против "Черноморец" защото отбора бил на Събев, ми няма как да се случи!!!

е да де , ама е така ... на мача с ЦСКА 0:4 сектора на гостиТИ беше пълен с "бургазлии" дерящи гърла за "великият" ЦСКА. с Левски сега 2:0 като бихме пак беше пълен с "бургазлии" , и всеки път е така .
Защото Бургас се напълни със "граждани" от други села и градове , за които нафта и черноморец не значат нищо .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 17 яну 2012 20:56

Converse написа:Момчета, някой може ли да ми обясни как да стигна до кампуса за контролата ? :lol:

Саше. Пиши на Тошко ( Бургас) да се разберете. Имам ти телефона. Връзка ще направим. Ти ще идваш ли ?
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 17 яну 2012 20:59

Converse написа:Момчета, някой може ли да ми обясни как да стигна до кампуса за контролата ? :lol:

саше слушай , защото няма да пофтарям :)
фащаш пътя за солниците , минаваш през бариерата и през завода пердашиши до лугата, оттам фащаш пътя не към Сарафово , а черния наляво . Само направо и стигаш до главното път за с. Лъка , на 1 км от главното път е гнездото . най-добре с кололото , няма го усетиш пътя :)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 17 яну 2012 21:00

ntodorov написа:Без да ми се сърдят Дизела и Христо, но Картаго повече го разбирам. Живота ни отива. Докато се цупя и сърдя току виж са ме положили в бл.36 -ти в комплекс Изгрев нейде покрай пътя за Сарафово. Там мога да се сърдя цяла вечност. Сега ми се прави това, което ми е на сърце. От футбол на живо не моЙ се лиша. Хубаво - лошо...това е...Нямам нито силата, нито властта , нито парите да променям нещата.

Отново много си прав!!Това,което ти и kartago сте написали напълно съвпада с моето виждане!!!М/у другото дизела доста отдавна махна "онази" снимка!!
П.С. Що се отнася за работата,докато бях с едно дете горе-долу се оправяхме,сега вече с 2....Отворен съм за оферти с по-високи доходи!!! ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 17 яну 2012 21:04

Защото Бургас се напълни със "граждани" от други села и градове , за които нафта и черноморец не значат нищо .

И това и защото типично по български-трябва да сме гоУеми и да сме от Левски или ЦСКА!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 17 яну 2012 21:07

subzero написа:

И това и защото типично по български-трябва да сме гоУеми и да сме от Левски или ЦСКА!

Като гостува Левски , ЦСКА- бургазлии са изсипват на стадиона да викат К*р за Левски и обратното "червени боклуци" , абе винаги сме си гости бургазлии

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 17 яну 2012 21:08

Утре ще ни се отели вола на кампуса от студ. Саше, ще те взема, бе пич, само си дай координатите, за да се уговорим.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 17 яну 2012 21:15

subzero написа:

То тоя проблем е от мноооого,много години.Още едно време като ходех да гледам Черноморец и Левски имаше левскарчета-бургазлийчета .ЦСКА и Левски(особенно) винаги са имали почитатели из цялата страна.Даже тогава бяха повече от сега.Всяко дете беше от един от двата отбора.Като деца се питахме-"Ти от кой си,от Левски или ЦСКА?" Аз симпатизирах донякъде на Левски когато играеха Панов,Войнов,Тишански,Грънчаров...когато биха Аякс и Барселона,но когато гостуваха в Бургас винаги бях за Черноморец,и никога не съм разбирал тези бургазлии които викат за софийски отбор
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Върни се в “Черноморец”