Вчера съм взел и реванша за Купата с 5-0 и продължавам с общо 9-0, като ще срещна един приятел в следващия кръг.
В лигата май има само 2 отбора с по-ниско качество от моето, тъй че този сезон ще е адската мъка - вече се насочвам активно към нови играчи, но засега доста конкуренти има в наддаването. В лигата турците пак са най-много (4-ма, като с единия май вече съм бил в една лига), а има по двама от някои други страни - Румъния, Германия и Тайланд.
Иначе хубавото е, че мачовете ми в лигата неизменно са преди тези от ШЛ, което е добре, тъй като именно първенството ми е приоритет. Като гледам така, за целия сезон имам само 4 мача от лигата, които са след 20:00, което е супер.
Днес почвам в първенството у дома срещу един тайландец в 16:15, а точно 2 часа по-късно съм домакин на един италианец в ШЛ.
Смятам в лигата да пускам най-добрите 11, за ШЛ да правя по 4-5 промени, а за Купата да играя изцяло с резервите, докато не дойдат последните няколко кръга с по-тежки съперници, когато вече вероятно ще съм отпаднал от ШЛ и няма да пестя играчите си в двубоите за Купата, където пълен фаворит е един турчин на 16-то ниво (2 над мен), а има само трима, които са 1 ниво под мен и могат да ме спрат към финала - турчин, испанец и тайландец, като последният има по-високо качество от мен.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...