Предлагат на Левски юноша на Реал Мадрид
Кипърски мениджър е предложил на Левски юношата на Реал Мадрид Гонсало Гарсия.
28-годишният Гарсия прави много силен сезон в АЕК Ларнака с 8 гола в 14 мача, след като през лятото премина със свободен трансфер от Грьонинген.
Испанецът, който може да играе като нападател или атакуващ халф, премина в кипърското първенство след шест сезона в Холандия за отборите на Апелдоорн, Хееренвеен, Хераклес, Венло и Грьонинген.
Гарсия се отличава с добра скоростна техника, комбинативност и контрол върху топката и е типът нападател, който старши треньорът на "сините" Николай Костов търси.
Костов, който в момента е с Левски на подготовка в Кипър, вчера изгледа мача от местното първенство между АЕК (Ларнака) и Аполон (Лимасол), завършил 1:1, в който Гарсия игра 90 минути.
През лятото Левски имаше интерес към други двама играчи на АЕК - камерунското крило Нжонго Пришо и сръбския нападател Милян Мърдакович.
23-годишният Пришо обаче не се представи на ниво срещу Аполон и беше заменен на почивката. 29-годишният Мърдакович, който доскоро беше контузен, пък остана резерва.
gong.bg
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Всекидневна около Левски.....
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
zlobul написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Yk057C0lRQA&feature=related[/youtube]
Ето ви и нещо за десерт момчета . Този мач е свирен от "this british homosexualist":))(райли).Интересното в случая е , че НЯМА РАЗЛИКА МЕЖДУ СЕКТОР Б И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ . Ние всички сме на стадиона и всички подкрепяме отбора еднакво , независимо кой в кой сектор се намира. Сега е различно , тия от софия -запад си помислиха , че освен тях други левскари няма ! Опс ...го*ньо каза , че останалите били "разбирачи ":)) , та се чудя гледайки този мач...къде са "разбирачите"?!
Нарича се градация

ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
- milen.hristov
- Контакти:
levski/viewtopic.php?f=1&t=97323
Tемата е отключена, и може да пишете за предстоящата контрола в нея
Tемата е отключена, и може да пишете за предстоящата контрола в нея
милене,имам една молба към теб човече.
Можеш ли да издириш от някъде повече инфо за младоците в отбора най-вече за близнаците,Тони и Жак.
Благодаря ти предварително
Имам предвид някакви клипове,мачове от юношките.
Можеш ли да издириш от някъде повече инфо за младоците в отбора най-вече за близнаците,Тони и Жак.
LEVSKI_FOREVER
- milen.hristov
- Контакти:
zlatan написа:милене,имам една молба към теб човече.
Каквото намерих го пейстнах във темата за ДЮШ
Левски се завърна в България
Левски се върна в България днес по обед, след първия зимен лагер, който изкара в Кипър. „Сините“ прекараха началото на подготовката с 10 дни на Острова на Афродита, а след кратък престой в София, тръгват за втората част от лагерите си в Турция.
Левски изигра в Кипър и първата си контрола за 2012-та година, завършила с повече от разгромното 9:0 срещу втородивизионния Агиа Напа.
Повечето проверки за гранда ще се проведат в Анталия, като още в неделя „сините“ ще имат за съперник руския Рубин Казан.
Очаквайте подробности!
Левски се върна в България днес по обед, след първия зимен лагер, който изкара в Кипър. „Сините“ прекараха началото на подготовката с 10 дни на Острова на Афродита, а след кратък престой в София, тръгват за втората част от лагерите си в Турция.
Левски изигра в Кипър и първата си контрола за 2012-та година, завършила с повече от разгромното 9:0 срещу втородивизионния Агиа Напа.
Повечето проверки за гранда ще се проведат в Анталия, като още в неделя „сините“ ще имат за съперник руския Рубин Казан.
Очаквайте подробности!
Аз ли не съм разбрал или за пореден път Тонев обещава нещо , но обещаното не се случва ?
Мисля , че господина съвсем ясно каза , че до края на лагера в кипър , новите набелязани ще бъдат в Левски .
Днес е 17-ти , калпавата селекция на го*ньо си стои непокътната , като изключим рисп , разбира се , а и по нищо не изглежда , че ще има кой знае какви промени . Интересно ми е само докога ще заблуждават хората , т.е. още колко време ще издържат с тия празни приказки ? Или чисто и просто ще правят селекция в движение , а после ще следват оправдания в стил -"го*ньо" с които ще ни се обяснява как играчите не са показвали истинския си потенциал .
Не искам да говоря (пиша) подобни неща , но ми се струва , че Костов няма да се окаже точния човек , а аматьорите в клуба се увеличават и увеличават . На менение съм също , че за да върви клуба напред , хората които го управляват трябва изцяло да са отдадени на него , а не някои да бъдат " разцепени" контролирайки 148 милиона в спортния тотализатор и същевременно да управлява клуб като Левски . Някои хем да работи за цска , хем да е в управителния съвет на Левски , публиката да е разделена на софия-запад и "разбирачи". В тая връзка искам да кажа , че "червения" почерк определящ процесите на "герена" , все повече и повече започва да се откроява , което не е добре и говори само за едно -определено някой иска Левски да не това , което мнозина от нас очакваме да бъде .Разбираемо е , че тригодишната агония не е била никак случайна , а нейното продължение ще е основната директива на ръководителите .
Предполагам , че тука е момента , в който трябва да оповестя новината , а именно , че селекцията в Левски е полузавършена :новата централна двойка бранители са грийн-милиев , новия централен нападател се нарича Сьорд Арс , а разиграващия халф се нарича Христо Йовов .Бъдете сиурни , че ако докрая на трансферния прозорец се привлече някой , то той би бил някой от 17-та дивизия на египет , кипър или някой който преди 10 години е играл 2-3 мача в нечия младежка национална формация , т.е. някой "визиткаджия" тип -Слори или Матондо , а в най-лошия случай нещо като новия Еомоигбе-Майкъл Тевия .
)) Все пак се надявам да не се окажа лош пророк.
Мисля , че господина съвсем ясно каза , че до края на лагера в кипър , новите набелязани ще бъдат в Левски .
Днес е 17-ти , калпавата селекция на го*ньо си стои непокътната , като изключим рисп , разбира се , а и по нищо не изглежда , че ще има кой знае какви промени . Интересно ми е само докога ще заблуждават хората , т.е. още колко време ще издържат с тия празни приказки ? Или чисто и просто ще правят селекция в движение , а после ще следват оправдания в стил -"го*ньо" с които ще ни се обяснява как играчите не са показвали истинския си потенциал .
Не искам да говоря (пиша) подобни неща , но ми се струва , че Костов няма да се окаже точния човек , а аматьорите в клуба се увеличават и увеличават . На менение съм също , че за да върви клуба напред , хората които го управляват трябва изцяло да са отдадени на него , а не някои да бъдат " разцепени" контролирайки 148 милиона в спортния тотализатор и същевременно да управлява клуб като Левски . Някои хем да работи за цска , хем да е в управителния съвет на Левски , публиката да е разделена на софия-запад и "разбирачи". В тая връзка искам да кажа , че "червения" почерк определящ процесите на "герена" , все повече и повече започва да се откроява , което не е добре и говори само за едно -определено някой иска Левски да не това , което мнозина от нас очакваме да бъде .Разбираемо е , че тригодишната агония не е била никак случайна , а нейното продължение ще е основната директива на ръководителите .
Предполагам , че тука е момента , в който трябва да оповестя новината , а именно , че селекцията в Левски е полузавършена :новата централна двойка бранители са грийн-милиев , новия централен нападател се нарича Сьорд Арс , а разиграващия халф се нарича Христо Йовов .Бъдете сиурни , че ако докрая на трансферния прозорец се привлече някой , то той би бил някой от 17-та дивизия на египет , кипър или някой който преди 10 години е играл 2-3 мача в нечия младежка национална формация , т.е. някой "визиткаджия" тип -Слори или Матондо , а в най-лошия случай нещо като новия Еомоигбе-Майкъл Тевия .

1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
-
- Контакти:
zlobul написа:Аз ли не съм разбрал или за пореден път Тонев обещава нещо , но обещаното не се случва ?
Предполагам , че тука е момента , в който трябва да оповестя новината , а именно , че селекцията в Левски е полузавършена :новата централна двойка бранители са грийн-милиев , новия централен нападател се нарича Сьорд Арс , а разиграващия халф се нарича Христо Йовов .Бъдете сиурни , че ако докрая на трансферния прозорец се привлече някой , то той би бил някой от 17-та дивизия на египет , кипър или някой който преди 10 години е играл 2-3 мача в нечия младежка национална формация , т.е. някой "визиткаджия" тип -Слори или Матондо , а в най-лошия случай нещо като новия Еомоигбе-Майкъл Тевия .)) Все пак се надявам да не се окажа лош пророк.
Нека дадем време и на Тонев и на Костов и да не бързаме с критиките. Предпочитам да не купим никой зимата, отколкото пак някакви смешници да ни налазят.
Само казвам(пиша) , че "добре" започват - за 30 дена се наслушахме на 30 лъжи , което е и базата върху която интересуващите се от клуба си оформят първоначалните впечатления , всичко останало са факти . Прочетено между редовете след изречение като : Тонев -"като видях заплатите на футболистите , като гледам и качествата им се хванах за главата". Тук веднага изникват въпроси като: кой е докарал тези футболисти , кой им е правил договорите или някой се опитва да изкара ТАРА ЛУД , че да плаща една шапка с пари за ментета ? Не , момчета , просто тара си източва клуба по добре позната схема.
Позорното в случая е , че не се намери един журналист в тая държавица , който да зададе точните въпроси , в точното време , на точния човек .Просто и те са същите "жрици на любовта " , каквито са и политиците ни .
Така ли никой не настоя лицето Тонев да обясни чии чеп дири в Левски и след като е с толкова голямо самочувствие на "можещ" , човек , защо не оправи Локомотив софия , ами се навира при нас .
Знам , че звуча доста песимистично , но тоя ще е новият буфер , а имайки предвид начина по който се изниза от локото , някак си все още не мога да го възприема за човек за какъвто ни се представя . За мен си е чисто и просто -парашутист и НИЩО ПОВЕЧЕ . Такива високопарни обещания ,които издъвка за тоя един месец само тара може да му ги сложи в устата , а всичко останало е цирк . Дори ми се струва , че Костов почна да " кляка " на лицето го*ньо
Позорното в случая е , че не се намери един журналист в тая държавица , който да зададе точните въпроси , в точното време , на точния човек .Просто и те са същите "жрици на любовта " , каквито са и политиците ни .
Така ли никой не настоя лицето Тонев да обясни чии чеп дири в Левски и след като е с толкова голямо самочувствие на "можещ" , човек , защо не оправи Локомотив софия , ами се навира при нас .
Знам , че звуча доста песимистично , но тоя ще е новият буфер , а имайки предвид начина по който се изниза от локото , някак си все още не мога да го възприема за човек за какъвто ни се представя . За мен си е чисто и просто -парашутист и НИЩО ПОВЕЧЕ . Такива високопарни обещания ,които издъвка за тоя един месец само тара може да му ги сложи в устата , а всичко останало е цирк . Дори ми се струва , че Костов почна да " кляка " на лицето го*ньо
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".