Ели Маркес вече е футболист на Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

filev
Контакти:

Re: Ели Маркес вече е футболист на Черно море

Мнениеот filev » 28 юли 2009 16:23

ludiq1913 написа:Ели Маркес отива в Черно море
Вто, 2009-07-28 12:38

Малко преди обяд Ели Маркес и мениджъра му Джери Паломба са били на стадион "Българска армия" да договарят трансфер на футболиста, научи Sport1.bg. На въпрос в каква посока поема след ЦСКА, Маркес заяви:

"Отивам в Черно море!"

Не знам от къде ти е информацията,но Джери Паломба е мениджър на Валери Божинов,а на Маркес е Джери Перейра.Иначе е добре,че идва защото Мишо(със и без конкуренция)си е гола вода. :mrgreen:
Последна промяна от filev на 28 юли 2009 16:27, променено общо 1 път.
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 28 юли 2009 16:25

Имаме сделка
ТИМ даде пари на ЦСКА да купи Делев
28 юли 2009 | 16:02
От: Богдан Дърев

София. Шефовете на Черно море от ТИМ спасиха донякъде лятната селекция на ЦСКА. Днес варненци купиха ненужният на "Армията" бразилец Ели Маркес. Те броиха за него 150 000 лева. Толкова пък са необходими на "червените", за да вземат под наем за един сезон от Пирин голаджията Спас Делев. Финансовата криза на "Армията" бе причината Делев да остане без картотека за евротурнирите.
Маркес дойде през зимата в Борисовата градина след съмнителна сделка между Александър Томов и Костадин Хаджииванов. Впоследствие обаче Любо Пенев отлюспи южноамериканеца.

to6ko_toki4a
Контакти:

Мнениеот to6ko_toki4a » 28 юли 2009 16:27

за какво им е, този не става за нищо

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 28 юли 2009 16:35

Ми то ЦСКА стана Черно море а Ботев - ЦСКА,еба му мамата!

Потребителски аватар
Lime
Контакти:

Мнениеот Lime » 28 юли 2009 16:42

Дали е зле или добре, че го вземаме ще видим. Факт е, че конкуренция трябва да има на тоя пост, там сме готови оклецани по дефиниция при по-бързи крила на противника. Аз Маркес не го помня добър ли е, зле ли е, дано става, че иначе същата боза. Иначе ясно е, че поне се опиват да запълнят дупката, дано се получи и той да е здрав. Не ми се иска втори уругваец да си вземем, от такива файда нямаме никаква.
За финал все пак ще пожелая на Левски успех днес в мача, българи сме! :geek:
Черно море- единственият професионален футболен клуб на Варна!
http://www.footballbulgaria.com

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 28 юли 2009 16:48

Маркез е доста добър играч , но в ЦСКА беше подценен и не му дадоха шанс , както и на много други . Ако го използват правилно Морето, може да има голяма полза от него.
За мен силата му е като крило , в защита прави доста грешки но в нападение е о.к. .
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 28 юли 2009 16:59

Аз си мисля че се забавихме с трансферите на Маркес и Адемар. Трябваше още в началото на подготовката да ги вземем и вече да са интегрирани в състава. Сега съм почти сигурен че Мишо Лазаров и Бачев ще играят срещу ПСВ, а те не се на нужното ниво...поне според мен.

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 28 юли 2009 17:02

Ticha написа:Аз си мисля че се забавихме с трансферите на Маркес и Адемар. Трябваше още в началото на подготовката да ги вземем и вече да са интегрирани в състава. Сега съм почти сигурен че Мишо Лазаров и Бачев ще играят срещу ПСВ, а те не се на нужното ниво...поне според мен.

Нищо, за групите и за атаката на титлата ще са готови ;)

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 28 юли 2009 17:04

Ели е много класен играч,но щом са преценили да го продадат,значи ще дойде някой парагваец :) .Желая успех на Ели Маркес в Черно море.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
Lime
Контакти:

Мнениеот Lime » 28 юли 2009 17:06

ludiq1913 написа:
Ticha написа:Аз си мисля че се забавихме с трансферите на Маркес и Адемар. Трябваше още в началото на подготовката да ги вземем и вече да са интегрирани в състава. Сега съм почти сигурен че Мишо Лазаров и Бачев ще играят срещу ПСВ, а те не се на нужното ниво...поне според мен.

Нищо, за групите и за атаката на титлата ще са готови ;)

Дано си прав, няма да е лошо да поиграем още някой друг мач(примерно поне 4-6) в ЛЕ :geek:
Черно море- единственият професионален футболен клуб на Варна!
http://www.footballbulgaria.com

Върни се в “Черно море”