Спартак сателит на Черно море?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: Спартак сателит на Черно море?

Мнениеот Veso1913 » 28 юли 2009 10:55

cristely написа:Това звучи като виц :mrgreen:
А сега сериозно: не мисля, че трябва да вадим нож на умряло куче. Не е почтено и достойно. По-добре да се помолим да се оправят по-бързо и да не ни се случва ние да изпадаме в подобно положение.
Със здраве.

Ние бяхме в подобно положение.И плебеите се скъсаха да ни бъзикат,че сме били сателит на Велбъжд.Но това ли е по- страшното или да си сателит на градския съперник?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 28 юли 2009 11:55

Весо, това си е за тяхна сметка. Не трябва да се принизяваме толкова ниско ;)

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 28 юли 2009 14:11

Ами като направих една равносметка на изминалите години,когато ръководството бе поето от ТИМ,се вижда ясно една тенденция.А именно-един град,един отбор.За наше щастие,отбора се казва Черно море.Другият ще вегетира в сянката на големия и ще се надява няко0й да промени статуквото.Но основния въпрос е,кой би се набутал в града на ТИМ да издържа отбор-конкурент и на каква цена?Ако се замислите,ще ви стане ясен точния отговор.А именно-Спартак или няма да влизат повече в А група,за да обиграват играчите на морето,или ще играят ролята на асансьор,помагащ всячески отбора на Черно море.Какво да се прави?Клубна политика,изцяло подчинена на парите.В случая и на оцеляването.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Moriak
Контакти:

Мнениеот Moriak » 28 юли 2009 16:22

Не разсъждавате в правилна посока, ние себе си не можем да оправим, стадион нямаме за УЕФА, в групите още не сме влезли, че за Спартак вече мислим какво би било ако станел сателит.. Доколкото знам сателит вече е ШАбла 2 сателита малко много май идват знам ли. Спартак има много имоти и това може да привлече инвестиционен интерес ама от кой не знам, как ще се отрази на Черно море ако случайно ТИМ купи и Спартак пак не знам, въобще иска ли да го купи и това не знам.. може да не иска.. другото е чесане на его, че ние сега сме много голямата работа, а те жалки плебеи които "за съжаление" ще ни стават сателит, безсмислено се набираме на странни теми преди мач с гранд като ПСВ..

filev
Контакти:

Мнениеот filev » 28 юли 2009 16:36

Пак ли ви удари слънцето братлета.Какви са тия глупости и как изобщо може на някой да му мине през ума такава дивотия.Има толкова много отбори с които ТИМ поддържа добри отношения(каварна,шумен,светкавица.черноморец-бк...)Хайде стига глупости. :ugeek:
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 28 юли 2009 22:15

Това,че ТИМ дава пари в Черно Море,постигат се успехи,стадиона е препълнен не е причината Спартак да крета едва-едва.ТИМ с нищо не са търсили заличаване на Спартак,нещо което болните сини приятелки си въобразяват.Като мащаби Спартак е просто прекалено незначителен сравнен с Черно Море.Това е истината.Тук не е Пловдив,нито Левски-ЦСКА в умален мащаб,феновете на Черно Море винаги сме били поне 10 пъти повече от плебса.Те винаги са били в нашата сянка и ако нашите успехи им докарват комплекси-изобщо не ми дреме.Казах го-да се оправят!Не ние сме правили циркове в А група 6 години,тези 6 години бяха продажниците в А група само с целта да вегетират там,да са там,докато ние изживявахме 6 най-трудни години в историята си,но ги изживявяхме мъжки в Б група.Този период и това изкувствено натягане да се изстрелят пред нас,да пренапишат историята на малкия отбор на града,да станат номер 1 им докара тази беля на главата.Те никога няма да бъдат номер 1,защото във Варна номер 1 е бил и ще бъде Черно Море,при това със смазващо надмощие откъм фенове,традиции и всичко останало.За оцеляването на Спартак е добре да го проумеят,да си разберат ролята на второстепенната цигулка,да спрат да се натягат,защото опитите да се мерят с нас ги убиват повече от всичко останало.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”